ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

«Βελτιώστε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας»

fonirodopis.gr

Επιστολή στον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, την οποία και κοινοποίησε στη ΦΩΝΗ έστειλε ένας δημότης, ο οποίος ζητάει από τον Δήμαρχο να κάνει κάτι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο αγανακτισμένος δημότης αναφέρεται στην φετινή τραγική κατάσταση της παραλίας Φαναρίου, στους γεμάτους λακκούβες δρόμους που χαλάνε τις ζάντες, στα απορριμματοφόρα που περνάνε μια φορά την εβδομάδα αλλά και στα κουνούπια που κυριολεκτικά μας ρουφάνε το αίμα.

Δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του δημότη προς τον Δήμαρχο Κομοτηνής :

«Δεν ξέρω αν φταίει ο Δήμος για την κατάσταση στο Φανάρι η όχι αλλά αυτά τα πράγματα είναι ντροπή. Πάω το παιδί μου για μπάνιο και δεν μπορώ να κάτσω σε μια σκιά. Αν τα bar είναι παράνομα βάλτε εσείς στην παραλία ομπρέλες για τον κόσμο. Μετά μην θέλετε έσοδα και τουρισμό. Για την παιδική χαρά στο χωριό μου όμως που έπρεπε τα χόρτα να φτάσουν στα δυο μέτρα για να τα κόψουν μάλλον φταίει ο Δήμος. Για το κομμάτι του δρόμου 500-600 μέτρα απο Μεσούνη προς Αίγειρο που καταστρέφουμε τα αμάξια μας καθημερινά μάλλον δεν φταίει ο Δήμος αλλά ο λαός λέει «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».

Για τα σκουπίδια που τα παίρνει αμάξι μια φορά την εβδομάδα μάλλον και εδώ φταίει ο Δήμος. Είμαστε και εμείς στον Δήμο Κομοτηνής κύριε δήμαρχε. Για τα κουνούπια που έγινε ψεκασμός Μάιο – Ιούνιο και μας ρουφάν το αίμα ποιος φταίει;

Σίγουρα όχι οι Δημότες. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολες εποχές κύριε δήμαρχε αλλά και εμείς δύσκολα θα δώσουμε 100 και 150 ευρω να φτιάξουμε τις χαλασμένες ζάντες μας απο το χαλασμένο δρόμο γεμάτος λακκούβες. Πρέπει να μας καταλάβετε και εσεις. Ελπίζω να τα διαβάσετε αυτά κύριε δήμαρχε. Δεν θέλω απάντηση με δυο γραμμές σε ένα mail, θέλω να δω την ζωή μου να γίνετε πιο ευχάριστη. Ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ