ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το μήνυμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στη νέα ελληνική κυβέρνηση

FoniRodopis

Να ασχοληθεί σοβαρά με τη Θράκη κάλεσε τη νέα ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος της Μηχανικής, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης όπου και βρέθηκε το βράδυ των εκλογών προκειμένου να παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων.

Ο κ. Εμφιετζόγλου ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση «να γίνει ένα σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο και να επικρατήσει ο νόμος του Κράτους στη Θράκη» ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα στο Τουρκικό Προξενείο λέγοντας ότι «τις βόλτες του Προξενείου, τις μεθοδεύσεις, τα ψηφοδέλτια που δίνει στους Έλληνες μουσουλμάνους πρέπει να σταματήσουν. Εάν δεν σταματήσουν να κλείσει το προξενείο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Εδώ είναι ελληνική και ευρωπαϊκή επικράτεια. Θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Μηχανικής και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών πανελλαδικά σημείωσε ότι «τα αποτελέσματα δηλώνουν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να μείνουμε στο ευρώ, θέλει να προχωρήσουμε μαζί με τους Ευρωπαίους παρά τις δυσκολίες για ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον αυτό όμως εξαρτάται και από εμάς. Πρέπει να διορθώσουμε ένα σωρό λάθη τα οποία έχουμε, να γίνουμε σοβαροί, να δημιουργηθούν επενδύσεις στην Ελλάδα, να έρθουν επιχειρηματίες να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για να δουλέψει ο κόσμος, να ανέβει το επίπεδο και να μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε τους ξένους τηρώντας τις υποχρεώσεις μας.

Η αξιοπιστία μας θα είναι όπλο στις συζητήσεις που θα έχουμε. Θα μπορέσουμε να ζητήσουμε βελτίωση των όρων του μνημονίου, παράταση του χρόνου, κατανόηση και συμμετοχή της Ε.Ε. στα ελληνικά προβλήματα γιατί μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά και εθνικά προβλήματα».

Ο κ. Εμφιετζόγλου δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει την υποστήριξη της Ε.Ε. για ζητήματα όπως η ανακήρυξη της ΑΟΖ της Ελλάδας και η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου.

Τέλος, όσον αφορά την επανεκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη τόνισε ότι «είχα ζητήσει από τους συμπολίτες μου της Ροδόπης να στηρίξει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη γιατί είναι ένας άξιος, ικανός πολιτικός και τον χρειάζεται η Ροδόπη και η Ελλάδα. Είμαι ευτυχής γιατί εκλέχθηκε βουλευτής Ροδόπης».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ5 ώρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ7 ώρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ