ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπόλαρης : Θέλουμε ένα άλλο κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη, διάφανο και αποτελεσματικό

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου Ανασυγκρότησης και Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και Μάρκος Μπόλαρης. Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη ο κ. Μπόλαρης παρουσίασε το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Μπόλαρης εξέφρασε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ την καταδίκη και τον αποτροπιασμό για τη βιαιοπραγία και τον προπηλακισμό από μέλος της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό. Τόνισε πως η το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνη φωνή της δημοκρατικής παράταξης είναι για τους πολίτες που απορρίπτουν τη λογική της πόλωσης η φωνή της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας.

Στον πληθωριστικό και δημαγωγικό λόγο που κυριαρχεί στον προεκλογικό αγώνα δε υπάρχει η παραμικρή αναφορά από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Στις 17 Ιουνίου η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι θετική στάση γιατί έχουμε σχέδιο για το σήμερα, όχι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ένα σχέδιο το οποίο εξελίσσεται από βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο και ολοκληρώνεται σε μακροπρόθεσμο. Είναι τα 6 σημεία του βραχυπρόθεσμου προγράμματος που παρουσιάσθηκαν από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Αφορούν  το σύνολο των πολιτών και των κοινωνικών και οικονομικών πολιτικών στη χώρα.

Όταν οι άλλοι μένουν στη διάγνωση των προβλημάτων το ΠΑΣΟΚ με νηφάλιο λόγο απευθύνεται στους ανέργους για να τους εκθέσει το σχέδιο.

«Οι άνεργοι ξέρουν ότι η ανεργία κορυφώθηκε στη χώρα εξαιτίας της κρίσης, εξαιτίας του τεράστιου ελλείμματος που παρήγαγε το ελληνικό δημόσιο, εξαιτίας της κατάρρευσης της παραγωγής, … ξέρουν ότι η ανεργία τους δεν οφείλεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσέφυγε για να βρει δανεικά.

Οι άνεργοι οι οποίοι ξέρουν ότι είναι θύματα της κρίσης, είναι οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και βρεθήκαν να υφίστανται πρώτοι τις συνέπειες της κρίσης ξέρουν και καταλαβαίνουν πως όταν το ΠΑΣΟΚ λέει πως «από τα χρήματα που έχουν εξασφαλισθεί από τη 2η δανειακή σύμβαση, 50 δισ. ευρώ για να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα», αναφερόμαστε σε αυτούς, γιατί είναι η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αυτή η οποία στηρίζει την αγορά για να ξεκινήσει πάλι η οικονομία, είναι αυτή η χρηματοδότηση η οποία εξασφαλίζει τις εργασίες θέσεως στον ιδιωτικό τομέα, είναι αυτή η χρηματοδότηση που δημιουργεί καινούργιες θέσεις εργασίας για να έχουνε ελπίδα και προοπτική οι άνεργοι».

 Το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ. Μπόλαρης την ώρα της κρίσης παρεμβαίνει με συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες, ονοματισμένες, για τους άνεργους, για τους εργαζόμενους, για τους νέους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, για τους επενδυτές και τους καταθέτες, το σύνολο του ελληνικού λαού.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η δημοκρατική σταθερά στη λειτουργία της χώρας, είναι η πολιτική δύναμη η οποία με σταθερότητα, υπευθυνότητα και με σιγουριά γι΄ αυτά τα οποία λέει, ξεδιπλώνει στους Έλληνες την κατάσταση όπως είναι σήμερα και εξασφαλίζει τη συνέχεια μέσα στην ευρωζώνη.

To ΠΑΣΟΚ την ώρα της κρίσης παρεμβαίνει με συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες, ονοματισμένες, για τους άνεργους, για τους εργαζόμενους, για τους νέους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, για τους επενδυτές και τους καταθέτες, το σύνολο του ελληνικού λαού.

Ο κ Μπόλαρης κατέληξε λέγοντας πως για το αύριο της χώρας το ΠΑΣΟΚ θέλει ένα άλλο κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη, ένα κράτος διάφανο και αποτελεσματικό, μια άλλη παραγωγική αντίληψη ποιότητας και ανταγωνιστικότητας. Αυτό είναι το διακύβευμα για το μακροπρόθεσμο στόχο που θέτει η χώρα, σε αυτήν την πορεία είμαστε και θα την πάμε νικηφόρα.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δια ζώσης την Πέμπτη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

Στις 18:30 στο Ίδρυμα Παπανικολάου – Θα παρουσιαστεί η μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη στον Δήμο Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Δια ζώσης θα συνεδριάσει έπειτα από αρκετούς μήνες, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30, το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Παπανικολάου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής θα συνεδριάσει με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη ΔΕΕΠ Ροδόπης

Δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης. Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής:

  • Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.).
  • Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.)
  • Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Κομοτηνής, Ιάσμου, Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών
  • Μελών των παραπάνω Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί εναλλακτικά

α) δια ζώσης σε χώρους που θα δημοσιοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου

β) με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», η πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://zeus.grnet.gr.

Μέλη του Κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με το άρθρο 21 της Εγκυκλίου, υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους δώδεκα ευρώ (12,00 €).

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων υποβάλλονται στην ΕΦ.Ε.Ε.Π., εγγράφως και επί αποδείξει, από τις 10:00 της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19:00 της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου, στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π , Μιλτιάδου 5 & Ορφέως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολικά είδη στα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε η «Σύμπραξη Προοπτικής»

«Υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε την λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών», δήλωσε ο Αντώνης Γραβάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της «Σύμπραξη Προοπτικής» με τον επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη και τις Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Τσιμπιρίδου Δήμητρα, Κουτσογιάννη Κρίστα και Ναβροζίδου Αθηνά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά σχολικών ειδών έπειτα από τη δημόσια  πρόσκληση του Κέντρου και τη δράση « Καινούρια Χρονιά.. Καινούρια Σχολικά.!».

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του επιστημονικού προσωπικού, αναπτύχθηκε συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του κέντρου, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο κ. Γραβάνης Αντώνης μετά την συνάντηση δήλωσε: «Είναι υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε την λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών. Διαπιστώσαμε ότι, στο Κέντρο Στήριξης Κομοτηνής γίνεται ένα σπουδαίο έργο με την συμβολή της επιστημονικής ομάδας, της Τοπικής Διοικούσας και υπό την επίβλεψη του Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται αθόρυβα και μεθοδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Εκρέμ Ιμάμογλου συναντήθηκε στην Αθήνα ο Ιλχάν Αχμέτ

Ο Βουλευτής Ροδόπης προσκάλεσε τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης να επισκεφθεί και τη Θράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα προσκεκλημένος του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, συνάντησε σήμερα στην Αθήνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου κατά την επίσκεψη του στον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Ευχαρίστησα τους δύο δημάρχους για την συμβολή τους στην Ειρήνη, φιλία και διάλογο μεταξύ των δύο λαών μέσα από την συνεργασία τους στην αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης εξέφρασε μάλιστα τη χαρά να επισκεφτεί και την περιοχή της Θράκης ύστερα από σχετική πρόσκληση του Ιλχάν Αχμέτ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Οργή Παλιννοστούντων: «Θα πουλήσουμε τα σπίτια μας στους Τούρκους και θα φύγουμε»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Εάν εκλεγώ επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και υπερδιπλασιάζουμε τα ποσοστά μας»

YΓΕΙΑ4 ημέρες πριν

Εργαζόμενοι «Σισμανόγλειου»: «Όχι στην αναστολή εργασίας των υγειονομικών»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Αν ο Μητσοτάκης έχει το θάρρος ας προκηρύξει εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ6 ημέρες πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x