ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης : Ο «διασκεδαστικός» κύριος Ψωμιάδης

fonirodopis.gr

Ανακοίνωση – απάντηση για την κριτική που άσκησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε, στην Αριστερά εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, μέσω της οποίας χαρακτηρίζει τον πρώτο ως «διασκεδαστικό».

Στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι :

«Έκανε λόγο για “επικίνδυνη” Αριστερά ο κύριος Ψωμιάδης και εγκαλεί ο έκπτωτος για ποινικούς λόγους πρώην περιφερειάρχης την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να ασχοληθούμε με τον “Ζορό” αλλά αν ασχολούμαστε είναι γιατί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του έχει δώσει επίσημο ρόλο. Άρα το πρόβλημα δεν είναι του “γραφικού και διασκεδαστικού” τύπου που δηλώνει και “αντιμνημονιακός” όπως και ο κυβιστής κύριος Σαμαράς, αλλά του ίδιου του προέδρου του.

Ο συνένοχος του εγκλήματος του Μνημονίου Σαμαράς κρύβεται πίσω από τον  κύριο Ψωμιάδη. Απλώς θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κύριο Σαμαρά πως δεν μπορείς να βάλεις το καινούργιο κρασί στα παλιά ασκιά γιατί θα σπάσουν τα ασκιά και θα χυθεί το κρασί. Σε κάθε περίπτωση πάντως να σημειώσουμε ότι οι καταδικασμένοι για ποινικά αδικήματα και έκπτωτοι από τα αιρετά αξιώματα τους είναι πρόδηλο ότι δεν μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός αν οι κύριοι Σαμαράς και Ψωμιάδης θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές με τα “σαρανταπεντάρια” όχι τα όπλα, αλλά τα άλλα. Αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που πουλάνε πατριωτισμό την ώρα που με τις υπογραφές τους έχουν παραδώσει την χώρα. Και τι άραγε μπορούν να περιμένουν οι πολίτες από τύπους σαν τους κυρίους Σαμαρά Ψωμιάδη;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ