ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Χρυσός δεν θα περάσει», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

FoniRodopis

Ανακοίνωση για τις επενδύσεις χρυσού στη περιοχή της Θράκης εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, η οποία τονίζει ότι οι λογικές των fast track επενδύσεων που προωθούν τα κόμματα του μνημονίου κρίνονται απαράδεκτες από την τοπική κοινωνία ενώ επισημαίνεται ότι εάν η Αριστερά σχηματίσει κυβέρνηση αυτές θα μπουν μια και καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά :

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου τόσο στις Σάπες όσο και στην Μαρώνεια έδειξαν ακόμη μια φορά πως οι επενδύσεις χρυσού δεν είναι αποδεκτές από την τοπική κοινωνία. Όπως τόνισαν τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ όσο και ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτος οι λογικές της fast track των κομμάτων του μνημονίου κρίνονται απαράδεκτες.

Είναι πλέον  σαφές ότι αν η Αριστερά σχηματίσει κυβέρνηση η επένδυση του χρυσού θα μπει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο. Αυτή τη διαβεβαίωση θα μπορούσαν άραγε να την δώσουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Ν.Δ.; Προφανώς όχι. Γιατί είναι οι ίδιοι που δυο μέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου ενέταξαν τις επενδύσεις χρυσού στις διαδικασίες  του fast track.

Θέλουμε να απευθυνθούμε στους πολίτες του Νομού Ροδόπης και να τους πούμε πως όπως εδώ και 15 χρόνια ήταν η ίδια η αντίσταση του κόσμου που απέτρεψε τις επενδύσεις αυτές έτσι και τώρα πάλι η δύναμη του κόσμου και μια άλλη κυβέρνηση αυτή της Αριστεράς μπορεί να εγγυηθεί πως οι επενδύσεις του ολέθρου δεν θα γίνουν. Αυτή την εγγύηση δεν μπορούν να την δώσουν τα κόμματα του Μνημονίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ