ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτη σιωπή από Γιαννακίδη, Δαμιανίδη και Πετρίδη

fonirodopis.gr

Φαίνεται ότι οι αιρετοί άρχοντες δεν διακατέχονται από δημοκρατικό πνεύμα και δεν σέβονται τον δημοκρατικό διάλογο και την ανάγκη ενημέρωσης του πολίτη. Θεωρούν βέβαια ότι οι φορείς στους οποίους ηγούνται  είναι υπόθεση προσωπική και φυσικά ο λαός δεν πρέπει να γνωρίζει  τα δρώμενα έστω κι αν μερικές φορές οι αναφορές του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου  αναφέρονται σε κραυγαλέες περιπτώσεις με τις οποίες πρέπει να ασχολείται η Δικαιοσύνη.

Πιστεύουν ότι οι αναφορές θα ξεχαστούν αν δεν υπάρξει απάντηση από τη δική τους πλευρά αλλά διαμαρτύρονται όταν η υπόθεση φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα. Η τακτική του τότε νομάρχη Γιαννακίδη να μην απαντάει για κραυγαλέες υποθέσεις ροκανίσματος του δημοσίου χρήματος, να μην ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους σε σοβαρά ερωτήματα, να μην απαντάει ούτε και μετά την  εντολή του Εισαγγελέα οδήγησαν κάποιες υποθέσεις  στους Ελεγκτικούς μηχανισμούς όπου διαπιστώθηκε το αληθές των αναφορών και μετά την έκδοση των σχετικών πορισμάτων οι υποθέσεις κατέληξαν στη Δικαιοσύνη και αναμένεται η έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τον ορισμό δικάσιμου.

Στην υπόθεση θα είναι όπως πληροφορούμαστε μικροί  υπάλληλοι και αιρετοί άρχοντες. Η ίδια τακτική εφαρμόζεται και από τις υπηρεσίες του Περιφερειάρχη που δεν απαντούν όπως έχουν υποχρέωση άσχετα αν  προσλήφθηκαν πολλά δικά του παιδιά υπεύθυνα για τις υπηρεσίες Τύπου. Την ίδια συμπεριφορά μ’ αυτήν του προκατόχου του εφαρμόζει και ο Αντιπερειφερειάρχης Παύλος Δαμιανίδης που επίσης δεν απαντάει σε θέματα που θίγονται και τον αφορούν με σπουδαιότερο εκείνο της διαχείρισης του Μεγάρου «Μελίνα Μερκούρη»  παρόλο που δήλωσε ότι θα απαντήσει τεκμηριωμένα. Φαίνεται ότι ακολουθεί την ίδια τακτική. Ο δήμαρχος Πετρίδης πνιγμένος στα οικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε από τον σεμνό, ταπεινό

και ευγενικό Κοτσάκη δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με τα θέματα του Τύπου και προσέλαβε σύμβουλο επικοινωνίας κάποιον που ασχολήθηκε ανεπιτυχώς κάποιο διάστημα με δημοσιογραφία προκειμένου να έχει αξιόπιστη ενημέρωση όμως απ’ ότι φαίνεται τίποτα δεν γίνεται.

Επιπλέον ο υπεύθυνος Τύπου χαρακτηρίζει με  πεζοδρομιακές εκφράσεις τη δουλειά κάποιων εφημερίδων και ραδιοφώνων. Αν δεν είναι χρήσιμος για τη δουλειά του, γιατί προσλήφθηκε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ