ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτος στη λίστα του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη ο Αχμέτ Χατζηοσμάν

FoniRodopis

Ανακοινώθηκε η λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν να καταλαμβάνει την πρώτη και εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Ροδόπη και τον πρώην Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή, να περιορίζεται στη δεύτερη και μη εκλόγιμη, εφόσον δεν ανατραπούν θεαματικά τα δεδομένα, θέση.

Η απόφαση για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στη Ροδόπη πάρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο οι υποψήφιοι βουλευτές να μπουν στις αντίστοιχες θέσεις που κατέλαβαν ύστερα και από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Εκτός από τους κ.κ. Χατζηοσμάν και Πεταλωτή, τις υπόλοιπες τρεις θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνουν κατά σειρά οι κ.κ. Δημήτριος Δημητριάδης, Λασκαρίνα Μπίτσου – Μανανάα και Σερπίν Καραχουσεΐν Ισμαήλ.

Οι υποψήφιοι στον Έβρο

Στον νομό Έβρου, των πρώτη θέση στη λίστα του ψηφοδελτίου καταλαμβάνει ο Γιώργος Ντόλιος ενώ τη δεύτερη η Ελένη Τσιαούση. Στις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις είναι κατά σειρά οι κ.κ. Όλγα Ρεντάρη – Τεντέ, Σταμάτης Γεωργούλης, Ευάγγλεος Θεοδώρου και Ερρίκος Τάρτας.

Οι υποψήφιοι της Ξάνθης

Χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη είναι ότι οι δύο μειονοτικοί υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Μπαράν Μπουρχάν και Φατμέ Καπζά δεν καταλαμβάνουν εκλόγιμη θέση καθώς τοποθετήθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Σαλτούρος και δεύτερος ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνει ο Ανέστης Αντωνιάδης.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    Κότα

    11 Ιουνίου 2012 at 12:27

    Αναμενόμενο, δεν τους έχουμε μόνο ανάγκη να μας ψηφίζουν στην ώρα των εκλογών. Βέβαια από ότι μαθαίνουμε οι πρωτακλασάτοι του ΠΑΣΟΚ, είτε είναι Βουλευτές, είτε είναι αυτοδιοικητικοί ψηφίζουν από ότι ξέρουμε ΝΔ και τον φίλο τους Στυλιαννίδη.

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ