ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δικαιολογημένη αντίδραση Ιλχάν

FoniRodopis

Η ασυνέπεια που χαρακτηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους πολίτες της Ροδόπης πολύ δε περισσότερο από το μέχρι χθες κορυφαίο στέλεχος της, υποψήφιο βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ που έχασε τη βουλευτική του έδρα πριν μερικά χρόνια δήλωσε πολλές φορές ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με το κόμμα της ΝΔ του Σαμαρά και έτσι εντάχθηκε στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Προεκλογικά βλέποντας τα ποσοστά του Ντορικού κόμματος πολλές φορές και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας δήλωσε τον προβληματισμό του αν θα έπρεπε να συμμετέχει στις εκλογές αφού τα δημοκοπικά ποσοστά έδειχναν την κατρακύλα της Ντόρας και το ενδεχομενο της μη εκλογής στη βουλή.

Τελικά πείσθηκε να εκτεθεί στον εκλογικό αγώνα αλλά αντί για μανά τον πότισαν χολή. Ξαφνικά θυμήθηκε η αρχηγός ότι πρέπει να κάνει την κωλοτούμπα και εντάχθηκε μετά Βαΐων και κλάδων στη ΝΔ του Σαμαρά που την έδιωξε πριν μερικά χρόνια από τη ΝΔ αλλά και που πρόδωσε τον πατέρα της όταν αυτός ήταν πρωθυπουργός. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος  από το Μητσοτακέικο. Τώρα ο Ιλχάν διεγράφη από το κόμμα της Ντόρας και υπόσχεται στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους χωρίς να σκέπτεται ότι θα ενταχθεί στη ΝΔ. Σταθερότητα στην ιδεολογία του και αξιοπρέπεια.

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ