ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση 4.000 ευρώ Πετρίδη στους Lions για ανασκαφές στη Στρύμη !

fonirodopis.gr

Πολλές φορές δώσαμε τα εύσημα στον δήμαρχο Πετρίδη για τη προσπάθεια που καταβάλει να συμμαζέψει τα οικονομικά του Δήμου Κομοτηνής μετά το μπάχαλο που βρήκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του σεμνού και ταπεινού Κοτσάκη.

Έκοψε τις προκλητικές επιχορηγήσεις σε συλλόγους και  άλλες οργανώσεις όμως από ότι φαίνεται δεν μπορεί κι αυτός να αντισταθεί στους φωτισμένους και έχοντες την σφραγίδα της δωρεάς συμπολίτες μας.

Διαβάζουμε λοιπόν τη σχετική απόφαση που πάρθηκε πρόσφατα με την  οποία ενισχύθηκε η λέσχη «Lions» με το ποσο των 4.000 ευρώ προκειμένου τα μέλη της να μεταβούν στην Στρύμη ώστε να αρχίσουν ανασκαφές  και να εγκατασταθεί το εργοτάξιο.

Θα ήταν  ευχάριστο θέαμα να δούμε τα μέλη της λέσχης με αρχηγό την πρόεδρο της (δημοτική υπάλληλο) σε φάλαγγα με αξίδες και φτυάρια στους ώμους  τραγουδώντας το τραγούδι «Τα χριστιανόπουλα θα πάμε με χαρά» να οδεύουν για το θεάρεστο έργο τους.

Νέα κοινωνική και οικονομική πολιτική αφού  αναδεικνύονται και χρησιμοποιούνται κάποιες κοινωνικές ομάδες που έτσι μειώνουν το κόστος  εκτέλεσης των έργων.

Δήμαρχε δεν θα ηταν καλύτερα να επιχορηγήσετε και κάποιους εξαθλιωμένους από την ανεργία συμπολίτες μας ώστε κι αυτοί να κάνουν ένα κάποιο μεροκάματο; Τουλάχιστον οι εργάτες θα έκαναν και καλύτερο έργο κι εσείς πραγματική κοινωνική πολιτική. Μπορείτε βεβαίως να απευθυνθείτε και στον κ. Γιαννακίδη ώστε να σας  ενισχύσει για το έργο αυτό και όχι να ξοδεύει τα χρήματα πέρα δώθε για τις εκκλησιαστικές ενισχύσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ