ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Με επιτυχία το πρώτο τριήμερο συνάντησης νεολαίας στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της «συνάντησης νεολαίας» στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ελευθερίων Θράκης που διοργάνωσε η trelacademy στο άλσος Αγίας Παρασκευής

Ήταν η πρώτη απόπειρα και ένα στοίχημα για το σύλλογο η διοργάνωση ενός τέτοιου festival που παρ όλες τις δυσκολίες κυρίως λόγου του καιρού στέφτηκε με επιτυχία. Αρωγοί σε αυτό το εγχείρημα ήταν ο Δήμος Κομοτηνής και σε πολύ μεγάλο βαθμό η κοινωνική λειτουργός Στέλλα Κάκαλου με τους εθελοντές φοιτητές του ΔΠΘ όπως και τα μέλη της trelacademy.

Η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, μέλος του συλλόγου, μιλώντας στη ΦΩΝΗ για τη trelacademy είπε ότι «πρόκειται για μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να συμμετέχει κυρίως στο καρναβάλι της Ξάνθης και όχι μόνο, ενώ γίνεται μια προσπάθεια να συσπειρώσουμε τη νεολαία της Κομοτηνής με κάποια φεστιβάλ.

Ιδρύθηκε πριν 4 χρόνια και κάθε χρόνο συμμετέχουμε στο καρναβάλι της Ξάνθης. Αυτή τη στιγμή έχουμε 400 μέλη και συνέχεια ανεβαίνουν».

Ο πρόεδρος της Trelacademy, Σταύρος Πάττας, σημείωσε πως «οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους komotinistas, τον Ορειβατικό σύλλογο Κομοτηνής και τον Μοτοσυκλετιστικό όμιλο Κομοτηνής που ήταν κοντά μας όλες αυτές τις μέρες. Όμως η επιτυχία του festival οφείλετε στον κόσμο της πόλης μας που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του συλλόγου, μας στήριξε και έδωσε το παρών στις συναυλίες, στο bazaar και σε κάθε είδους δράση.

Δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με νέες ιδέες πήραμε από τα  θετικά σχόλια των ανθρώπων κάθε ηλικίας όχι μόνο για το πρόγραμμα αλλά και για την πνοή που δώσαμε στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής που είναι ένα από τα ανεκμετάλλευτα στολίδια της πόλης μας.

Θα θέλαμε να συνεχιστούν αυτές οι δράσεις ώστε να γίνουν θεσμός και φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση για την ανάδειξη αυτής της πόλης. Ελπίζουμε να αφυπνίσαμε λίγο τη νεολαία της περιοχής και συνεχίζουμε  με περισσότερη όρεξη και νέες ιδέες για τις επόμενες δράσεις μας».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο bazaar της Trelacademy στο άλσος της Αγίας Παρασκευής υπήρξαν 17 πάγκοι όπου πωλούνταν χειροποίητα είδη από μέλη του συλλόγου καθώς και από εθελοντές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ