ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

H ενίσχυση των εκπαιδευτικών υποδομών αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

FoniRodopis

Τον εξοπλισμό που έχει προμηθευτεί το ΤΕΙ της Καβάλας αξίας  10,5 εκατομμύριων ευρώ τα οποία προήλθαν μέσα από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, είδε από κοντά ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Παρασκευή (11/5) στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Καβάλας.

Ο κ. Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Τουρισμού Κώστα Παπακοσμά, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Καβάλας Αθανάσιο Μητρόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες για την χρήση του εξοπλισμού και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στα εργαστήρια του ΤΕΙ.

Από την Διοίκηση του Ιδρύματος  ενημερώθηκε για τον εξειδικευμένο και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που έχει πλέον ενισχύσει τον προσανατολισμό του Ιδρύματος στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας και που είναι προσβάσιμος από κάθε Έλληνα αλλά και ξένο ερευνητή.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γιαννακίδης δήλωσε: «Βρεθήκαμε στο ΤΕΙ της Καβάλας για να αναδείξουμε το τεράστιο έργο που επιτελεί με το άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό, ένα έργο το οποίο πρέπει να το αναδεικνύουμε και να το λέμε, ότι υπάρχει αυτό το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο ξεπερνάει όχι μόνο τα όρια της Περιφέρειας αλλά και της χώρας.

Το πανεπιστήμιο αυτό συνεργάζεται με πανεπιστήμια προηγμένων χωρών. Εμείς στο αίτημα το οποίο επεβλήθη από την επιστημονική κοινότητα και τον πρόεδρο του ΤΕΙ τον κύριο Μητρόπουλο, να εκσυγχρονίσουμε  να βελτιώσουμε και να βρούμε εκείνο τον εργαστηριακό εξοπλισμό που ίσως να είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως, ανταποκριθήκαμε στην ταμειακή εκχώρηση των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτή η συνεργασία μας θα έχει χρόνο και διάρκεια. Ήδη έχουμε πει ότι θα ανταμώσουμε στις 25 Μαΐου για να δούμε μία σειρά από άλλες εφαρμογές, πρωτοπόρες, δεν είναι υπερφίαλο να πω, παγκόσμια. Τότε θα συζητήσουμε τις νέες ανάγκες που προκύπτουν για το πανεπιστήμιο εδώ για το ΤΕΙ μας που έχει περιφερειακή διάσταση και όπως δήλωσε και ο πρόεδρος ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι σε πλήρη διαχείριση σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είδα μαζί με τους συνεργάτες μου ότι τα χρήματα έχουν πιάσει τόπο και ότι οι εκπαιδευτικές ανάγκες έτσι όπως έχουν προσδιοριστεί από την επιστημονική κοινότητα έχουν την ανταποδοτικότητα από τη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και δεν κάναμε χάρη, απλά αξιολογούμε το μεγάλο επιστημονικό έργο που προσφέρουν στην περιοχή μας».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD22 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE23 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ23 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ