ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη νύχτα μέρα προσπάθησε να κάνει ο Μιχελάκης

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Κυριακή (29/4) ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος μίλησε σε μέλη του κόμματος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Μιχελάκης θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και βιώσιμη κυβέρνηση για να μπορέσει να κυβερνηθεί. «Το ζήτημα είναι η χώρα να κυβερνηθεί. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η χώρα να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Πρέπει κάποιος να μπορεί να παίρνει αποφάσεις γρήγορα και άμεσα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει βιώσιμη κυβέρνηση. Που θα μπορεί να κυβερνήσει, να εφαρμόσει το σχέδιο για το οποίο θα έχει πάρει ισχυρή λαϊκή εντολή. Ο τόπος στις 7 Μαΐου πρέπει να κυβερνηθεί και να αναπτύξει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο Βενιζέλος μιλάει εκ του ασφαλούς γιατί γνωρίζει ότι δεν θα είναι στην εξουσία

Στη συνέχεια ο κ. Μιχελάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου αλλά και στον Βαγγέλη Βενιζέλο για την επιλογή τους να μπει η χώρα στο μνημόνιο ενώ μάλιστα σημείωσε ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει εκ του ασφαλούς καθώς, όπως είπε, γνωρίζει ότι δεν θα κυβερνήσει και επομένως δεν θα κριθεί για όσα λέει.

«Ποιος ήταν ο λόγος να μας βάλουν σε αυτή τη μέγγενη και να γίνουν αυτά τα εγκλήματα που έγιναν; Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος συνέταξαν το μνημόνιο και μας έβαλαν σε αυτό. Ο κ. Βενιζέλος είναι αυτός που ήταν δίπλα στον Παπανδρέου και μάλιστα ήταν αυτός που χειροκρότησε το δημοψήφισμα που κόντεψε να μας βγάλει έξω από την Ευρώπη.

Όλα τα άλλα που λέει και όλες οι προτάσεις που κάνει κατά καιρούς για ανάπτυξη δημιουργούν και ένα άλλο ερώτημα. Γιατί όλα αυτά που υπόσχεται τώρα δεν τα έκανε; Είχε την ευκαιρία, τσάρος της οικονομίας ήταν, κορυφαίο στέλεχος πριν γίνει «τσάρος» ήταν. Γιατί δεν τα πρότεινε στο Υπουργικό Συμβούλιο;

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προτάσεις για ανάπτυξη, γιατί δεν τις συζήτησε ποτέ; Ο κ. Βενιζέλος τώρα μιλάει εκ του ασφαλούς. Ξέρει ότι ο λαός θα του γυρίσει την πλάτη και σε αυτόν και το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να λέει ότι θέλει. Και μπορεί να λέει ότι θέλει γιατί δεν πρόκειται να κριθεί για αυτά που λέει.

Γιατί άλλοι θα έρθουν να διορθώσουν αυτά τα οποία έχει κάνει μέχρι τώρα αυτός και η παράταξη του. Και μάλιστα μιλάει με ένα λόγο δημαγωγικό που είναι καταδικασμένος από όλους» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη ΝΔ.

Οι ευθύνες για το κατάντημα της χώρας ανήκουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ

Νωρίτερα, ο Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε τον ελληνικό λαό να μη δώσει τη ψήφο του στα μικρά κόμματα καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δώσει συγχρόνως συγχωροχάρτι και «φιλί ζωής» στο ΠΑΣΟΚ. Ερωτηθείς όμως, από τη ΦΩΝΗ, για ποιο λόγο ο ελληνικός λαός να δώσει συγχωροχάρτι στη ΝΔ καθώς και αυτή ευθύνεται στον δικό της βαθμό για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες αναλογούν στο κόμμα.

«Το χρέος φουσκώθηκε με το «λεφτά υπάρχουν», με το «Τσοβόλα δώστα όλα». Μετρήσαμε τους δημοσίους υπαλλήλους και πως «φουσκώθηκε» το σπάταλο κράτος. Είπαμε πότε προσελήφθησαν; Είπαμε πότε αυτοί οι άνθρωποι διόγκωσαν το δημόσιο τομέα; Είπαμε ότι το 60-70% των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι όλα από τον ευρύτερο και δημόσιο τομέα;» αναρωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης για να προσθέσει ότι «έναν δημόσιο τομέα, ένα σπάταλο κράτος, που δεν τόλμησε το ΠΑΣΟΚ να αγγίξει εδώ και 2,5 χρόνια διότι δεν ήθελε να αγγίξει τον ίδιο του τον εαυτό. Που δεν έκαναν τίποτα για να το περιορίσουν. Και αν έγιναν όλες αυτές οι περικοπές είναι γιατί δεν αγγίξαμε όλες αυτές τις δαπάνες του σπάταλου κράτους, το οποίο ούτε παραγωγικό είναι ούτε ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες που θέλει η χώρα. Για να κάνεις σήμερα μια επένδυση πρέπει να περάσει πάνω από 1,5 χρόνος στην καλύτερη περίπτωση και σε άλλες χώρες ξεκινάνε άμεσα. Και εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο να διώχνουμε τις επιχειρήσεις και να έχουμε ενοχοποιήσει την επιχειρηματικότητα, να έχει γίνει ποινικό έγκλημα.

Η ΝΔ μπορεί να κατηγορηθεί για πράγματα που δεν έκανε, οι άλλοι κατηγορούνται για πράγματα που κάνανε. Η χώρα τον Ιανουάριο του 2010 βγήκε να δανειστεί. Οι αγορές της προσφέρανε πάνω από 25 δις και εμείς πήραμε 12 δις σε πολύ καλά επιτόκια. Σήμερα η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί».

Θα αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο της χώρας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, παράλληλα, δεν απέφυγε να πάρει και θέση για την επένδυση χρυσού στη Θράκη τονίζοντας ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς τάζονται υπέρ της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας υπάρχει αυτός.

«Τέτοιες επενδύσεις συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να συμβούν και στη χώρα μας; Γιατί θα πρέπει ή να καταστρέψουμε το περιβάλλον ή να καταδικαστούμε και να έχουμε έναν πλούτο αναξιοποίητο; Υπάρχει και η μεσαία οδός, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει σχέδιο και πρόγραμμα.

Όλα μπορούν να γίνουν με σεβασμό στο περιβάλλον και με συνεννόηση. Σε κάθε περιοχή της χώρας κρύβει κάτι το υπέδαφος. Δεν μπορεί αυτός ο πλούτος να μένει αναξιοποίητος εις βάρος της χώρας και των κατοίκων της» δήλωσε καταλήγοντας ο κ. Μιχελάκης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη ΝΔ διευκρίνισε ότι δεν γνώριζε περαιτέρω λεπτομέρειες για το πλάνο της εταιρείας, βάσει του οποίου θα γίνει και η συγκεκριμένη επένδυση.

Διαφήμιση
1 Σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
ulichris
ulichris
9 έτη πριν

Μιχελάκη… ποιές άλλες ψήφισαν το μνημόνιο?

Ο Καρατζαφέρεις τελευταία στιγμή έδειξε ότι ΕΧΕΙ μπάλλες!

Εσείς, όμως, οι άλλες?

Ελάτε να πάρετε… 22% απ’ τις δικές μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: «Με ευθύνη της Βουλγαρίας η μη διέλευση τουριστικών λεωφορείων από τη Νυμφαία»

«Μέχρι σήμερα η βουλγαρική πλευρά δεν έχει προβεί στην εκτέλεση των απαραίτητων έργων βελτίωσης των υποδομών που θα επέτρεπε την απρόσκοπτη διέλευση τουριστικών λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων» – Δημήτρης Χαρίτου: «Δεν αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης η αναβάθμιση του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευθύνες στη βουλγαρική πλευρά για τη μη διέλευση βαρέων οχημάτων και τουριστικών λεωφορείων από τον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας, επιρρίπτει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Χαρίτου, την οποία συνυπέγραφαν ακόμα 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο έγγραφο, που υπογράφει ο ΥΦΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «η βουλγαρική πλευρά είχε ζητήσει, το καλοκαίρι του 2013, τη μείωση του βάρους των διερχόμενων από τη διάβαση οχημάτων σε 3,5 τόνους, αντί των 5 τόνων που είχαν αρχικά προτείνει, το οποίο είχε τότε αποδεχθεί η ελληνική πλευρά, μέχρι την εγκατάσταση γεφυροπλάστιγγας από τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Ειδικότερα όσον αφορά τη διέλευση τουριστικών λεωφορείων από τη συνοριακή διάβαση Νυμφαία–Μακάζα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σόφια, το υφιστάμενο καθεστώς μη παροχής αδείας στα ανωτέρω οχήματα εξακολουθεί να οφείλεται στην ελλιπή διεξαγωγή έργων διαπλάτυνσης, στο βουλγαρικό τμήμα της διάβασης.

Σημειώνεται ότι, από πλευράς Υπουργείου Εξωτερικών, το ανωτέρω θέμα έχει επανειλημμένως τεθεί στη βουλγαρική πλευρά, τόσο από την Πρεσβεία μας στη Σόφια, όσο και σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο. Μέχρι σήμερα η βουλγαρική πλευρά δεν έχει προβεί στην εκτέλεση των απαραίτητων έργων βελτίωσης των υποδομών στην εν λόγω διάβαση που θα επέτρεπε και την απρόσκοπτη διέλευση τουριστικών λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων».

Δημήτρης Χαρίτου: «Δεν αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης η αναβάθμιση του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας»

Με την αριθμ. 7670/30-6-2021 ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου είχε ζητήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία να γνωστοποιήσουν τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν, ώστε να ολοκληρωθεί η λειτουργία του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας με την διέλευση λεωφορείων και φορτηγών μεγαλύτερων των 3,5 τόνων, με την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών για το παραεμπόριο κ.α., αλλά και με την δημιουργία των αναγκαίων κτιριακών υποδομών, ώστε να καταστεί σύγχρονη και λειτουργική η σημαντική αυτή πύλη εισόδου για όλη την χώρα.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, σχολιάζοντας την απάντηση του ΥΠΕΞ αναφέρει:

«Αντί απάντησης σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, που συμβάλει στην αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής μας, της διασυνοριακότητας, και κατ’  επέκταση στην ανάπτυξη της περιοχής, τα Υπουργεία  επιβεβαίωσαν  πως αγνοούν πλήρως τα προβλήματα του συνοριακού σταθμού και ότι δεν είναι στις προτεραιότητές τους η αντιμετώπισή τους. 

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα για θέματα που αφορούν στην αρμοδιότητά του, όπως η αναγκαιότητα ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Ενώ τα Υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών δήλωσαν στις απαντήσεις τους αναρμόδια και παρέπεμψαν το θέμα σε άλλα Υπουργεία.  

Ενώ και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο κύριο ζήτημα που θέσαμε – γιατί εξακολουθεί σήμερα ο συνοριακός σταθμός να λειτουργεί με την προσωρινή εξάμηνης διάρκειας ρηματική διακοίνωση του 2013 ανάμεσα στις δυο χώρες – μας έκανε γνωστό ότι όλες οι ενέργειες από Ελληνικής πλευράς εξαντλήθηκαν στην αλληλογραφία που είχε η πρεσβεία μας στην Σόφια με την γείτονα χώρα! Επίσης αναφέρθηκε σε συνομιλίες σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο, που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει στην συνέχεια η ελληνική πλευρά  για την προώθηση των αιτημάτων μας.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι δεν είναι στις προτεραιότητες της Ελληνικής Κυβέρνησης η αναβάθμιση του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας ως βασική πύλη εισόδου της χώρας. Και ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρωθυπουργός στην σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Κομοτηνής τον Φεβρουάριο του 2020 ήταν κούφια λόγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες τα μέλη θα ψηφίσουν μέσω του υπολογιστή τους.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων θα καθοριστούν σε εγκύκλιο που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Τον Μάιο του 2018 ανακηρύχθηκαν τα μέλη της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ και οι εκλογές, βάσει καταστατικού αναμένονταν για τον Μάιο του 2020, μετά δηλαδή από θητεία 2 ετών, όμως αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων Δ.Ε.Ε.Π και ΔΗΜ.Τ.Ο θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Με δελτίου τύπου που θα εκδοθεί άμεσα θα δημοσιοποιηθούν οι χρόνοι, οι τόποι, οι προθεσμίες των προβλεπόμενων ενεργειών, καθώς και οι αναγκαίες οργανωτικές και άλλες λεπτομέρειες για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

Η εισαγγελία παρενέβη άμεσα και ζήτησε τη διενέργεια ποινικής έρευνας που θα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, προκάλεσε το θέμα της δημοσίευσης αλλά και της αναδημοσίευσης από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, της λίστας με ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, τη λίστα αναδημοσίευσε ο κ. Μπογδάνος σχολιάζοντας ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Η εισαγγελία παρενέβη άμεσα και ζήτησε τη διενέργεια ποινικής έρευνας που θα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε, αναμένεται να ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή της λίστας.

Ακολούθως, τα όποια στοιχεία συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στη διαχείριση της επίμαχης λίστας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την έρευνα θα διενργήσει ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
YΓΕΙΑ4 ώρες πριν

Εγχειρίδιο του Ερυθρού Σταυρού για τη διαχείριση του πένθους με αφορμή τον Covid-19

ΕΒΡΟΣ5 ώρες πριν

Δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου, προτείνει η Πράσινη Αριστερά

ΠΑΙΔΕΙΑ5 ώρες πριν

Δια ζώσης λειτουργία των Πανεπιστημίων με αυξημένα μέτρα προστασίας

YΓΕΙΑ5 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 31 κρούσματα στη Ροδόπη

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ7 ώρες πριν

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το ελάχιστο ανάστημα για την είσοδο σε Στρατιωτικές Σχολές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ8 ώρες πριν

Η efood αλλάζει το εργασιακό καθεστώς των διανομέων: «Ή με μπλοκάκι ή διακοπή συνεργασίας»

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ8 ώρες πριν

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε Σάπες και Ξυλαγανή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες πριν

ΥΠΕΞ: «Με ευθύνη της Βουλγαρίας η μη διέλευση τουριστικών λεωφορείων από τη Νυμφαία»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ημέρα πριν

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x