ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα είμαι υποψήφια βουλευτής αν δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, αποκαλύπτει η Μάγδα Γιαμουστάρη

Την αποκάλυψη ότι σκοπεύει να κατέβει υποψήφια βουλευτής Ροδόπης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές έκανε η Μάγδα Γιαμουστάρη, πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ροδόπης, στα πλαίσια της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης που διοργάνωσε το κόμμα την Παρασκευή (22/7) στην Κομοτηνή.

Η κ. Γιαμουστάρη αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της σημείωσε ότι «εάν πάρω απάντηση ότι μπορώ να είμαι υποψήφια βουλευτής θα είμαι. Υπάρχουν κάποια ζητήματα νομικά για το εάν μπορώ να θέσω υποψηφιότητα γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος. Αλλά δεν θα είμαι εγώ γιατί δήθεν έχω το όνομα. Όλοι οι υποψήφιοι θα είναι κατά το δυνατόν εξαιρετικά άτομα που θα παλεύουν όλοι μαζί για όλους και όχι για έναν. Έχουμε ανθρώπους που είναι νέοι στην πολιτική, με όρεξη για δράση και με όρεξη να μιλήσουν με το συμπολίτη και να δουν κατάματα την αλήθεια».

Σύμφωνα με την κ. Γιαμουστάρη, οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και γι’ αυτό το λόγο «έχουμε έτοιμες τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών κατά 3/4».

«Η ΔΗΣΥ πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και αυτό γιατί θα το επιβάλλουν οι ίδιοι οι πολίτες. η κυβέρνηση έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την τραγική κατάσταση όσο κι αν αυτή η βοήθεια μας έδωσε ανάσα.

Η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Από την άλλη μεριά, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δείχνει την απαιτούμενη υπευθυνότητα. Κινείται στη λογική του ώριμου φρούτου, κινείται στη λογική του να στηρίζει και να υποστηρίζει όσες ομάδες ξεσηκώνονται. Αυτά όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Η ΔΗΣΥ πιστεύει στην εθνική συνεργασία και είναι έτοιμη» σημείωσε η Μάγδα Γιαμουστάρη αναφερόμενη στις επερχόμενες εκλογές.

Ικανοποίηση για τη Σύνοδο Κορυφής

Η κ. Γιαμουστάρη δεν έκρυψε την ικανοποίηση της και για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. «Πρέπει να πούμε ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που στη Σύνοδο Κορυφής πολλές από αυτές που είχαν υιοθετήσει οι Φιλελεύθεροι Ευρωπαίοι έγιναν αποδεκτές. Η ΔΗΣΥ με τα στελέχη της έχει ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Τα στελέχη της είναι αποφασισμένα να αγωνιστούν με συμμάχους τους την ειλικρίνεια, το θάρρος, την υπευθυνότητα και κυρίως την αλήθεια. Η αλήθεια όσο κι αν είναι δύσκολη πρέπει να λέγεται γιατί ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται και δεν μπορεί άλλο ψέμα» τόνισε η κ. Γιαμουστάρη ενώ αναφερόμενη στην ανταπόκριση του κόσμου της Ροδόπης στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας απάντησε πως «μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικό κλίμα και σε μια καθημερινότητα που αποδεικνύει ότι το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όταν δεχόμαστε θετικά σχόλια για τις προτάσεις που έχουμε, για τον τρόπο που κινούμαστε και αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου της Ροδόπης».

Γιάννης Οικονόμου : «Η ΔΗΣΥ εγγυάται μια Ελλάδα ισονομίας και ίσων ευκαιριών»

Στην Κομοτηνή βρέθηκε και ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να συμμετάσχει στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη ΑΜ-Θ.

«Η Σύνοδος Κορυφής έδωσε μια πολύτιμη βοήθεια στην Ελλάδα σε ότι αφορά τη διαχείριση του χρέους. Πολλά από τα πράγματα, τα οποία αποφασίστηκαν αφορούσαν και προτάσεις της ΔΗΣΥ στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Φιλελευθέρων, όπως για παράδειγμα η μείωση του επιτοκίου, η επιμήκυνση, η δυνατότητα του μηχανισμού να επαναγοράζει ομόλογα από τη δευτερογενή αγορά αντισταθμίζοντας τις επιθέσεις των κερδοσκόπων.

Υπό αυτή την έννοια ήταν μία θετική εξέλιξη η βοήθεια που πήραμε από τους εταίρους μας όμως να θυμίσουμε ότι τέτοιου είδους βοήθεια έχουμε πάρει άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν και η κυβέρνηση με τη διαχειριστική της ανεπάρκεια και την αποτυχία της, τις σπατάλησε σπαταλώντας επίσης και τα αποθέματα ανοχής και υπομονής του ελληνικού λαού.

Ανεξαρτήτως του τι έγινε στις Βρυξέλλες που ήταν θετικό, η τύχη της Ελλάδας κριθεί από τον τρόπο με τον οποίο το πολιτικό σύστημα θα διαχειριστεί τις δεσμεύσεις που έχει η χώρα προκειμένου να αλλάξει οριστικά η κατάσταση» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Χρειάζονται αλλαγές και μεταρρυθμίσεις

Ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΣΥ σημείωσε παράλληλα ότι η Ελλάδα για να σωθεί θα πρέπει να αλλάξει. «Αυτό σημαίνει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, σημαίνει μείωση του κράτους και του βαθμού παρέμβασης του στην οικονομία, σημαίνει λιγότερους και μικρότερους φόρους, σημαίνει κανόνες και ευκαιρίες για όλους.

Η ΔΗΣΥ είναι το κόμμα που κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, θα επιδιώξει συνεργασίες για να διαχειριστεί η χώρα τις αναγκαίες αυτές πολιτικές και θα επιμείνουμε ότι αυτή η συνεργασία η πολιτική θα πρέπει να επιτευχθεί τώρα με εκλογές, όπου ο κόσμος θα επιβάλλει με τη ψήφο του αυτή τη συνεργασία.

Κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος των αποφάσεων που απαιτούνται προκειμένου να ληφθούν αναγκαίες πολιτικές.

Η ΔΗΣΥ είναι εδώ για να εγγυηθεί μια Ελλάδα ισονομίας, ίσων ευκαιριών, σεβασμού στις δυνατότητες των δημιουργικών δυνάμεων αυτού του τόπου και να χαράξει νέες πολιτικές» σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Οικονόμου.

Διαφήμιση
Σχολιάστε
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το «διήμερο ξεκούρασης» του πρωθυπουργού στα Χανιά – «Τον ενημερώνουμε ότι έχει καεί η μισή Αχαΐα»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματικής αντιπολίτευση με αφορμή ένα ακόμα «διήμερο ξεκούρασης» του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απολαμβάνει τις παραλίες των Χανίων, ενώ η χώρα φλέγεται.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται, τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: «Απορρίπτονται στο σύνολο τους οι ισχυρισμοί για νεκρό στον Έβρο»

«Η Τουρκία να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει την δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση», σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών στην απάντηση του στο τουρκικό διάβημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Απάντηση στους τουρκικούς ισχυρισμούς για περιστατικό με νεκρό από πυροβολισμούς στην τουρκική πλευρά των συνόρων δίνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μετά από πληθώρα τουρκικών δημοσιευμάτων αλλά και την κίνηση της Άγκυρας να προχωρήσει σε διάβημα και να καλέσει για εξηγήσεις την Επιτεραμμένη της ελληνικής πρεσβείας στην τουρκική πρωτεύουσα, το ελληνικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για ισχυρισμούς οι οποίοι απορρίπτονται στο σύνολό τους.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Η Επιτετραμμένη στην Άγκυρα, κατόπιν σχετικών οδηγιών, απαντώντας σε σχετικό έκτακτο διάβημα στο οποίο κλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, απέρριψε στο σύνολο τους τις τουρκικές αιτιάσεις σχετικά με φερόμενο περιστατικό στον Έβρο.

Επεσήμανε στην τουρκική πλευρά την υποχρέωση της τελευταίας να φυλάει τα σύνορα της και να μην επιτρέπει την δράση διακινητών και την παράνομη μετανάστευση».

Υπενθυμίζεται πως δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ένας 43χρονος Τούρκος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που δέχτηκε από την ελληνική πλευρά των συνόρων στον Έβρο.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, κάνουν αναφορά για περιστατικό που συνέβη το Σάββατο στην όχθη του ποταμού Έβρου, που αποτελεί φυσικό σύνορο με την Ελλάδα, κοντά στο χωριό Αντασαρχανλί της Αδριανούπολης. Το Αντασαρχανλί βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ελληνικό χωριό Λαγυνά, βόρεια του Τυχερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΥΛΗ

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

«Εκπροσωπούμε διαφορετικά κράτη, αλλά το ίδιο έθνος – μήτρα που γέννησε ένα μεγάλο πολιτισμό», είπε ο Βουλευτής Ροδόπης απευθυνόμενος στους ελληνικής καταγωγής Βουλευτές από ΗΠΑ, Καναδά, Αφρική και Αυστραλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης στους Ελληνικής καταγωγής Βουλευτές σε Κοινοβούλια ξένων Κρατών. Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση συνεδρίασε στην Αθήνα στο Εθνικό Κοινοβούλιο, αφού συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Συμμετείχαν Ελληνικής καταγωγής Βουλευτές από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αφρική, την Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη. Το συνέδριο ήταν το 13ο από την ίδρυση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης και εξέλεξε το νέο της προεδρείο.

Η παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης έκανε αίσθηση, διότι διαχωρίζοντας το Ελληνικό Κράτος από το Ελληνικό Έθνος τόνισε ότι όλοι είμαστε εκπρόσωποι διαφορετικών λαών και κρατών αλλά ενός Έθνους και ενός Πολιτισμού του Ελληνικού. «Μπορεί το Ελληνικό Κράτος να πέρασε κρίσεις και δυσκολίες. Μπορεί άλλες φορές να τα κατάφερε και άλλες όχι. Το Έθνος μας όμως είναι διαχρονικά και παγκόσμια successstory, διότι εκπροσωπεί μια ρίζα 3000 ετών και ένα πολιτισμό που διαχρονικά φωτίζει την Ανθρωπότητα. Το κοινό μας στοίχημα είναι λοιπόν να κάνουμε το μικρό μας κράτος να ταυτιστεί και να παρακολουθήσει το μεγάλο μας έθνος κι αυτό είναι το κοινό μας στοίχημα…».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επεσήμανε 4 δεσμούς – εργαλεία για τον κοινό αγώνα:

  1. Την ψήφο των Ομογενών που ξανά συνδέει τον Οικουμενικό Ελληνισμό πολιτικά με τη Μητρόπολη.
  2. Την ελληνική γλώσσα που ξεκλειδώνει τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της Ελλάδας σε όλες τις γενιές της Ομογένειας αλλά και των νέων φιλελλήνων.
  3. Την Παιδεία ως διαχρονική αναφορά σε αξίες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα όπως η Δημοκρατία, η ελευθερία, η φιλοσοφία, η τέχνη, οι πανανθρώπινες αξίες.
  4. Την Ελλάδα ως ιδανικό επενδυτικό προορισμό γεωπολιτικής υπεραξίας του οποίου τα συγκριτικά πλεονεκτήματα οφείλουμε να αναδείξουμε όλοι στο χώρο των δραστηριοτήτων μας.

Ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε ότι «όπου υπάρχει έστω και ένας Έλληνας υπάρχει ολόκληρη η Ελλάδα. Το στοίχημα μας είναι να τον ενεργοποιήσουμε, να τον αξιοποιήσουμε και να κεφαλαιοποιήσουμε προς όφελος του μικρού μας Κράτους την υπεραξία, την εμπειρία, την νοοτροπία και το δίκτυο του. Έτσι θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΥΛΗ

Διευθέτηση των στεγαστικών δανείων των παλιννοστούντων, ζητάει το ΚΚΕ

«Ο αριθμός των παλιννοστούντων ομογενών που αντιμετωπίζουν σήμερα το συγκεκριμένο πρόβλημα με το στεγαστικό τους δάνειο εκτιμάται σε περίπου 40.000 πανελλαδικά και αυτό που ζητούν πλέον είναι μια ρύθμιση προκειμένου να μπορέσουν να σώσουν τα σπίτια τους, που για τους περισσότερους ήταν όνειρο ζωής»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη ρύθμιση των δανείων των παλιννοστούντων ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ προκειμένου να μην χάσουν τα σπίτια τους, ζητάνε οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης με ερώτηση τους στους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών.

Στην ερώτηση αναφέρεται αναλυτικά:

«Με οξύτητα, εν μέσω της νέας καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, επανήλθε στην επιφάνεια το μείζον ζήτημα της ανάγκης διευθέτησης των στεγαστικών δανείων των παλιννοστούντων ομογενών από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.

Το πρόγραμμα στεγαστικής αποκατάστασης των παλιννοστούντων ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ ολοκληρώθηκε κατά εφαρμογή του Ν. 2790/2000 και της κατ’ εξουσιοδότησής του ΚΥΑ 14979/2004 με τη χορήγηση επιδοτούμενων σε ποσοστό 60% – 100% στεγαστικών δανείων ύψους 60.000 ευρώ, για την αγορά πρώτης κατοικίας, την κατασκευή αυτής ή και τη βελτίωση της ήδη υφιστάμενης πρώτης κατοικίας τους στις τέσσερις ζώνες εγκατάστασης (Α,Β,Γ,Δ) της ελληνικής επικράτειας.

Να σημειωθεί δε, ότι για όλα τα στεγαστικά δάνεια παράχθηκε ανεπιφύλακτα και για το 100% του κεφαλαίου και των τόκων, όπου αυτοί υπάρχουν, η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Συγκεκριμένα:

  • Στην Α ζώνη της ελληνικής επικράτειας, δηλαδή Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου χορηγήθηκαν κατά 100% επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια, στα οποία συγχρόνως χορηγήθηκε ως δωρεάν κρατική αρωγή το 35% του συνολικού ύψους κάθε δανείου, δηλ. 21.000 ευρώ.
  • Στη Β ζώνη της ελληνικής επικράτειας, ήτοι παραμεθόριοι νομοί των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου χορηγήθηκαν κατά 90% επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια στα οποία επίσης χορηγήθηκε συγχρόνως ως δωρεάν κρατική αρωγή το 35% του συνολικού ύψους κάθε δανείου, δηλ. 21.000 ευρώ.
  • Στη Γ ζώνη της ελληνικής επικράτειας, δηλ. λοιπή Ελλάδα εκτός από τα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Πατρών και Ηρακλείου, χορηγήθηκαν κατά 80% επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια.
  • Στη Δ ζώνη της ελληνικής επικράτειας, δηλ. πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Πατρών και Ηρακλείου χορηγήθηκαν στεγαστικά δάνεια με επιδότηση επιτοκίου σε ποσοστό 60% και δυνατότητα αποπληρωμής έως είκοσι δύο έτη.

Το πρόγραμμα στεγαστικής αποκατάστασης των παλιννοστούντων ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ είναι ένα χρόνιο δυσεπίλυτο ζήτημα, από την επί της ουσίας μη ολοκλήρωση των προγραμμάτων, που αναπτύχθηκαν από το Εθνικό Ίδρυμα Υποδοχής και Αποκατάστασης Ομογενών Ελλήνων (ΕΙΥΑΠΟΕ). Ενώ ο ΕΙΥΑΠΟΕ με το νόμο 3072/2002 λύθηκε και τέθηκε σε εκκαθάριση και με την υπ’ αριθμ. 265/2004 Κοινή Υπουργική Απόφαση η διοίκηση και η διαχείριση των ακινήτων του πρώην ΕΙΥΑΠΟΕ περιήλθε στις Περιφέρειες, και μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη», οι σχετικές αρμοδιότητες και η περιουσία του ιδρύματος περιήλθαν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για την επιμέτρηση των κατοικιών, την έκδοση των σχετικών τίτλων ιδιοκτησίας, την παραχώρηση οικοπέδων, χωραφιών και ακινήτων.

Σήμερα, ωστόσο, και υπό το βάρος της νέας καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης πολλοί παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση έρχονται σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι με διαταγές πληρωμής για το σύνολο της οφειλής στεγαστικών τους δανείων. Αυτό συμβαίνει λόγω των διατάξεων του άρθρου 103 του ν.4549/2018 της κυβέρνησης «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και της κατ’ εξουσιοδότηση του εκδοθείσας Υπουργικής Απόφασης 2/94253/0025/21.12.2018, που προβλέπουν ότι δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου μπορούν να ρυθμίζονται μεταξύ των πιστωτικών ιδρυμάτων και των δανειοληπτών χωρίς την παρέμβαση του Ελληνικού Δημοσίου!

Ενώ το όλο πρόβλημα επιδεινώνεται περεταίρω και από την 2/18649/0025/5-6-2020 Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, που αφορά τα δάνεια που δόθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και κατ’ ουσία έδωσαν το «πράσινο φως» στα πιστωτικά ιδρύματα για την αύξηση των πιέσεων απέναντι στους δανειολήπτες, με την αποστολή ειδοποιητηρίων, περί μεταβίβασης των

ανεξόφλητων οφειλών στις αρμόδιες ΔΟΥ ή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης και κατάσχεσης σε βάρος τους, ενώ – όπως έγινε γνωστό – απαιτούν από όποιον οφειλέτη ζητά ρύθμιση των δόσεων του δανείου του, να αποποιηθεί την συγκεκριμένη μορφή δανείου, που φέρει την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των παλιννοστούντων ομογενών που αντιμετωπίζουν σήμερα το συγκεκριμένο πρόβλημα με το στεγαστικό τους δάνειο εκτιμάται σε περίπου 40.000 πανελλαδικά και αυτό που ζητούν πλέον είναι μια ρύθμιση προκειμένου να μπορέσουν να σώσουν τα σπίτια τους, που για τους περισσότερους ήταν όνειρο ζωής.

Με βάση τα παραπάνω Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί, σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση για να επιλυθεί το πρόβλημα της ρύθμισης των δανείων των παλιννοστούντων ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ προκειμένου να μην χάσουν τα σπίτια τους;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ58 λεπτά πριν

Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2021 την Πέμπτη στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ1 ώρα πριν

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ16 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Έσοδα άνω των 120 εκατ. ετησίως από τα διόδια για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ17 ώρες πριν

Καβάλα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος από τις Κρηνίδες

ΡΟΔΟΠΗ18 ώρες πριν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Συνθήκες ακραίου καύσωνα έως 5 Αυγούστου – Έκκληση για την κατανάλωση ρεύματος

ΕΒΡΟΣ19 ώρες πριν

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στις δασικές εκτάσεις Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: «Καμία εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ6 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x