ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ζημιές 3,4 εκ. ευρώ για το 2010 παρουσίασε η ΕΑΣ Ροδόπης

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός για το 2009 και 2010

Με αρκετές εντάσεις η Γενική Συνέλευση

Στα 17,4 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2010 στα 24,3 για το 2009

Βαρείς χαρακτηρισμοί της αντιπολίτευσης στη διοίκηση Σκοπιανού

«Καταντήσατε δημόσιοι υπάλληλοι των αγροτών» !

Με προσφυγή στον Εισαγγελέα απειλεί ο Πέτρος Παναγιώτου

Με αρκετές εντάσεις και βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον της διοίκησης Σκοπιανού από την αντιπολίτευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/7) η Γενική Συνέλευση στην ΕΑΣ Ροδόπης όπου ψηφίστηκαν και τελικά εγκρίθηκαν οι ισολογισμοί της Οργάνωσης για τα έτη 2009 και 2010.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό της ΕΑΣ Ροδόπης  ο κύκλος εργασιών της Οργάνωσης για το 2009 ανέρχεται στο ποσό των 24,3 εκ. ευρώ και για το 2010 στο ποσό των 17,4 εκ. ευρώ ενώ οι ζημιές χρήσης του έτους 2010 ανέρχονται στο ποσό των 3,4 εκ. ευρώ.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΑΣ Ροδόπης και τα χρέη του Συνεταιρισμού κατηγόρησε τη διοίκηση Σκοπιανού με βαριές εκφράσεις η αντιπολίτευση, η οποία κάλεσε τη διοίκηση να παραιτηθεί και να αναλάβουν τις τύχες της Οργάνωσης νέοι άνθρωποι.

Ο Πέτρος Παναγιώτου, Αντιπρόσωπος Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγίων Θεοδώρων, μιλώντας στη «Φωνή» για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΑΣ τόνισε ότι «Εμείς, μια ομάδα συνεταιριστών, καταθέσαμε τις απόψεις μας. Έχουμε διαφορετική άποψη από αυτά που ισχυρίζεται ο πρόεδρος. 18 χρόνια είναι τα ίδια άτομα και πρόσωπα στο τιμόνι της ΕΑΣ Ροδόπης και συνεχίζουν να κάνουν καταστροφικό έργο.

Το 1999-2000 επί κυβέρνησης Σημίτη χαρίστηκαν στην οργάνωση 1,3 δις δραχμές. Ξεκίνησε η διοίκηση με μηδέν χρέος και έφτασε σήμερα στο σημείο να έχει 56 εκ. ευρώ χρέος, να πουλάει μέρος της περιουσίας και το χρέος να παραμένει ως έχει.

Τι μέλλει γεννέσθαι για την ΕΑΣ; Η διοίκηση ισχυρίζεται ότι φταίει η οικονομική κρίση. Το οικονομικό χάος όμως που επικρατεί δεν αγγίζει τους αγρότες. Αγροτικά προϊόντα παράγουμε και αγροτικά προϊόντα παραδίδουμε στην ΕΑΣ. Οι κύριοι αυτοί κάνουν διαχείριση και τίποτα άλλο.

Εμείς καταψηφίζουμε τις προτάσεις της διοίκησης και όσο και να θέλουν να δυσαρεστηθούν και λέμε ότι αν ήθελαν αυτοί οι κύριοι να γλιτώσει η ΕΑΣ Ροδόπης, αν σκέφτονται τον αγροτικό πληθυσμό, αν σκέφτονται τους εργαζόμενους που είναι δικά τους παιδιά που τα προσλάβανε, όφειλαν σήμερα να παραιτηθούν».

Ο κ. Παναγιώτου παράλληλα, κάλεσε τη διοίκηση να παραιτηθεί και να μπει από το Σώμα μια νέα διοίκηση. «Να μπουν νέα πρόσωπα. Η διοίκηση δεν εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη στον αγροτικό κόσμο. Δεν έρχονται οι αγρότες να παραδώσουν τα προϊόντα τους.

Απλήρωτοι σιτοπαραγωγοί, απλήρωτοι καλαμποκάδες, απλήρωτοι βαμβακοπαραγωγοί. Πουλιέται μέρος της περιουσίας της ΕΑΣ και οι αγρότες δεν πληρώνονται. Πως είναι δυνατόν ο αγρότης να συνεχίζει να στηρίζει μια τέτοια οργάνωση; Είναι κρίμα και λυπηρό. Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το μαγαζί» τόνισε ο Πέτρος Παναγιώτου.

Ο Αντιπρόσωπος των Συνεταιρισμών των Αγίων Θεοδώρων κατηγόρησε τη διοίκηση Σκοπιανού για «δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία». «Δεν πιστεύω με αυτή τη σύνθεση να προχωρήσει η ΕΑΣ. 18 χρόνια με τα ίδια άτομα, τα οποία μεγάλωσαν εδώ, τα παιδιά τους τα σπούδασαν οι αγρότες.

Είναι πλέον δημόσιοι υπάλληλοι των αγροτών. Πρόσφατο παράδειγμα με τα σιτηρά. Ούτε καν άνοιξαν τα σιλά για να κάνουν τις παραλαβές. Τι θα γίνει αύριο με το βαμβάκι και το καλαμπόκι;» αναρωτήθηκε ο κ. Παναγιώτου.

Τέλος, ο Πέτρος Παναγιώτου αποκάλυψε στη «Φωνή» πως ο ίδιος μαζί με μια ομάδα συνεταιριστών θα προχωρήσουν και νομικά. «Θα προσβάλλουμε αυτή τη Γενική Συνέλευση γιατί έχει πολλές ατασθαλίες. Καταφύγαμε στον εισαγγελέα και σε όλες τις πολιτικές αρχές. Πιστεύω η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της μπας και καταφέρουμε να σώσουμε την ΕΑΣ Ροδόπης» δήλωσε καταλήγοντας ο Πέτρος Οικονόμου.

Διαφήμιση
Σχολιάστε
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Συγκροτείται κλιμάκιο για την καταγραφή ζημιών σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις

Οι αγρότες από τους Δήμους Κομοτηνής, Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών, θα μπορούν να υποβάλλουν από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου αιτήσεις αποζημίωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την ενεργοποίηση του «Ειδικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστροφών εξαιτίας Πλημμυρικών Φαινομένων- Δάρδανος», με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νικόλαου Τσαλικίδη προχωρά η συγκρότηση κλιμακίου για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 12ης και της 26ης Ιανουαρίου 2021, που προκλήθηκαν σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις στις πληγείσες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.

Οι αγρότες από τους Δήμους Κομοτηνής, Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών, οι οποίοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, μπορούν να υποβάλλουν από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, αιτήσεις αποζημίωσης για ζημιές που αφορούν σε γεωργικά μηχανήματα, υφιστάμενα αρδευτικά δίκτυα, υδροληψίες, αντλιοστάσια, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ των οικείων Δήμων, για την εξέτασή τους από το  κλιμάκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αποκλείονται από την ενίσχυση οι κτηνοτρόφοι που δεν πωλούν γάλα

Οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ χαρακτηρίζουν άδικη την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους κατανομής της ενίσχυσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Άδικη χαρακτηρίζουν την πρόταση που προκρίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να δοθεί έκτακτη ενίσχυση σε όσους αιγοπροβατοτρόφους σε όσους έχουν αιτηθεί συνδεδεμένη ενίσχυση για το γάλα, οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι ΑΜΘ.

«Μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να στηριχτεί με καμιά  λογική τεκμηρίωση και είναι άδικη γιατί αποκλείει αιγοπροβατοτρόφους που δεν πωλούν γάλα κι έχουν έσοδο από την παραγωγή τους μόνο από το κρέας», σημειώνουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους.

«Κύριε υπουργέ.

Από το απόγευμα της Δευτέρας διαβάζουμε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, για την πρόταση που προκρίνει το ΥΠΑΑΤ ώστε η ενίσχυση των αιγοπροβατοτρόφων που είχαν οικονομικές απώλειες στην πώληση των αμνοεριφίων τους, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, να δοθεί με βάση το αν έχουν αιτηθεί συνδεδεμένη ενίσχυση για το αιγοπρόβειο γάλα.

Το γενικό ποσό της ζημιάς έχει υπολογιστεί σύμφωνα με την τιμή των σφαγείων του Μαρτίου και του Απριλίου, της ζημιάς δηλαδή που υπέστησαν οι αιγοπροβατοτρόφοι που πούλησαν αμνοερίφια την παραπάνω περίοδο.

Μέχρι το σημείο αυτό εφαρμόζεται η κοινή λογική. Ο τρόπος κατανομής του ποσού είναι το επόμενο βήμα. Προκρίνεται λοιπόν, να κατανεμηθεί το πόσο της ζημιάς, που υπολογίστηκε στοχευμένα την περίοδο των μέτρων για τον κορονοϊό, στο κρέας των αμνοεριφίων που πούλησαν συγκεκριμένοι κτηνοτρόφοι, σε όσους έχουν αιτηθεί συνδεδεμένη ενίσχυση για το γάλα, με τη μορφή της οριζόντιας ενίσχυσης. Γνωρίζετε φυσικά ότι πολλοί κτηνοτρόφοι δεν παραδίδουν γάλα,  άρα αποκλείονται από την ενίσχυση με αυτό τον τρόπο. Ταυτόχρονα γνωρίζετε ότι το πόσο που αντιστοιχεί στο κάθε ζώο θα είναι κάτω από 4 ευρώ, αφού την ενίσχυση αυτή τη μοιράζονται πολλαπλάσια ζώα και δικαιούχοι από αυτούς που είχε πληγεί το προϊόν τους και που υπολογίστηκε η ζημιά.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να στηριχτεί με καμιά  λογική τεκμηρίωση και είναι άδικη γιατί αποκλείει αιγοπροβατοτρόφους που δεν πωλούν γάλα κι έχουν έσοδο από την παραγωγή τους μόνο από το κρέας και γιατί η οικονομική ζημιά των εκμεταλλεύσεων συγκεκριμένων κτηνοτροφών, δεν είναι δυνατό να μοιράζεται ως ενίσχυση σε κτηνοτρόφους που πολλοί από αυτούς, δεν έχουν καμιά οικονομική ζημιά την περίοδο αναφοράς, από τα μετρά για τον κορονοϊο. Οι αιγοπροβατοτρόφοι που αποκλείονται, είναι κυρίως κάτοικοι νησιωτικών, παραμεθόριων περιοχών αλλά και περιοχών που βρίσκονται εκτός διαδρομής εσκομισης των μεταποιητών γάλακτος.

Ταυτόχρονα η πραγματική οικονομική ενίσχυση που είχαν ανάγκη όσοι επλήγησαν, για να αποσβέσουν μέρος της ζημιάς που υπέστησαν, θα θυμίσει επιδοματικής βοήθεια.

Με έγγραφό μας από τις 25 Μαρτίου σας είχαμε προτείνει τη στοχευόμενη ενίσχυση των πληττόμενων κτηνοτρόφων με βάση την τιμή και τα κιλά των τιμολογίων πώλησης των αμνοεριφίων, αλλά κι άλλα μέτρα.

Δε γνωρίζουμε αν τελικά ο συγκεκριμένος τρόπος ενίσχυσης που προτείναμε προσκρούει σε περιορισμούς στον κανονισμό. Στην περίπτωση που αυτό ισχύει και υπάρχει ο κίνδυνος καταλογισμών, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κατανομής της ενίσχυσης.

Μπορούν να ενισχυθούν τα σφάγια κατά κεφαλή με ένα ποσό που θα είναι το πηλίκο της διαίρεσης του γενικού ποσού της ζημιάς, με τον αριθμό των σφαγίων που αυτή έχει υπολογιστεί.

Με αυτό τον τρόπο θα πληρωθούν όλοι όσοι πούλησαν αμνοερίφια την περίοδο αναφοράς, θα ευνοηθούν τα ελαφριά σφάγια, θα αδικηθούν τα βαριά σφάγια και θα πληρωθούν δίκαια όσα σφάγια ήταν κοντά στο μέσο όρο. Κάτι παραπλήσιο με αυτό που έκαναν οι Ισπανοί.

Ένας άλλος τρόπος είναι να ενισχυθούν κατά κεφαλή τα θηλυκά αιγοπρόβατα (μάνες) όσων κτηνοτρόφων είχαν σφάγια την περίοδο αναφοράς, με ένα ποσό που θα είναι το πηλίκο της διαίρεσης του γενικού ποσού της ζημιάς, με τον αριθμό των θηλυκών αιγοπροβάτων όλων των εκμεταλλεύσεων που είχαν σφάγια την περίοδο αναφοράς.

Με αυτό τον τρόπο θα πληρωθούν όλοι όσοι πούλησαν αμνοερίφια την περίοδο αναφοράς, θα ευνοηθούν αυτοί που πούλησαν λίγα αμνοερίφια σε σχέση με το ζωικό τους κεφάλαιο και αυτοί που κράτησαν πολλά θηλυκά αναπαραγωγής, λόγω των χαμηλών τιμών και θα αδικηθούν αυτοί που πούλησαν πολλά αμνοερίφια σε σχέση με το ζωικό τους κεφάλαιο. Η ενίσχυση με τον τρόπο αυτό θα είναι πολύ υψηλότερη, αφού θα αποκλειστούν όσοι δεν είχαν καμιά ζημιά από τα μέτρα για τον κορονοϊο.

Να σημειωθεί ότι και με τους δύο παραπάνω  τρόπους, οι κτηνοτρόφοι που πούλησαν ζώντα ζώα για σφαγή ή για πάχυνση, την περίοδο αναφοράς θα είναι επιλέξιμοι για ενίσχυση, αφού ο κωδικός εκμετάλλευσης του κτηνοτρόφου, που γεννήθηκε το σφάγιο στην εκμετάλλευσή του, παραμένει ο ίδιος και στη σφαγή. Άρα επιλέξιμος για να ενισχυθεί δεν μπορεί να είναι ο μεσάζων παχυντής. Αν τελικά προκύψουν διαφορές σίγουρα υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ελπίζουμε οι μέχρι σήμερα δηλώσεις σας κ.υπουργέ να μη διαψευστούν από τη δική σας τελική απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Υπηρεσία ευφυούς γεωργίας για το βαμβάκι στη Ροδόπη από τη NEUROPUBLIC

H NEUROPUBLIC ανακοινώνει τη διάθεση της αναβαθμισμένης υπηρεσίας του gaiasense, καθώς και την εφαρμογή για έξυπνο τηλέφωνο «gaiasense farmer», στους βαμβακοκαλλιεργητές της Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τους βαμβακοκαλλιεργητές της Ροδόπης, το ελληνικό σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense της NEUROPUBLIC έχει συγκεντρώσει και επεξεργαστεί ένα σημαντικό όγκο καλλιεργητικών δεδομένων από και για την συγκεκριμένη περιοχή, και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του είναι ακόμη πιο ακριβείς.

Έτσι, για πρώτη φορά το 2020, η NEUROPUBLIC ανακοινώνει τη διάθεση της αναβαθμισμένης υπηρεσίας του gaiasense, καθώς και την εφαρμογή για έξυπνο τηλέφωνο «gaiasense farmer», στους βαμβακοκαλλιεργητές της Ροδόπης.

Μέσω της εφαρμογής, οι παραγωγοί θα έχουν πλήρη εικόνα για την καλλιέργειά τους και για τις ανάγκες της έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες άρδευσης και λίπανσης, εικόνες του δείκτη βλάστησης και παραλλακτικότητας, τον κίνδυνο εμφάνισης εχθρών όπως το πράσινο και το ρόδινο σκουλήκι, τις τρέχουσες μετεωρολογικές συνθήκες, την πρόγνωση καιρού, ενώ θα ενημερώνονται άμεσα για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με τα οποία μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη η καλλιέργειά τους.

Οι εξατομικευμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις για κάθε αγροτεμάχιο, που αφορούν άρδευση, λίπανση, φυτοπροστασία και ακραία καιρικά φαινόμενα, θα αποστέλλονται μέσω της εφαρμογής «gaiasense farmer» αυτοματοποιημένα σε κάθε παραγωγό-συνδρομητή της υπηρεσίας. Για τους παραγωγούς που δεν κάνουν χρήση έξυπνων κινητών τηλεφώνων οι προειδοποιήσεις θα αποστέλλονται με την μορφή γραπτού μηνύματος (SMS). Ένας εξειδικευμένος γεωπόνος βρίσκεται πάντα στο πλάι του παραγωγού για τις επιτόπιες παρατηρήσεις-καταγραφές, τις δειγματοληψίες καθώς και για την παροχή εμπεριστατωμένων συμβουλών.

Οι ενδιαφερόμενοι βαμβακοπαραγωγοί της Ροδόπης μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανανεωμένη υπηρεσία του gaiasense συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο gaiasense.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα neuropublic.gr.

Σχετικά με το gaiasense

Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense (www.gaiasense.gr) της NEUROPUBLIC βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογιών πληροφορικής με διεπιστημονικούς τομείς, αξιοποιώντας παράλληλα διαφόρων τύπων δεδομένα καθώς και την εμπειρία γεωργικών συμβούλων και παραγωγών. Το gaiasense στοχεύει στον εξορθολογισμό της χρήσης λιπασμάτων, αρδευτικού νερού και φυτοφαρμάκων, και έτσι συμβάλλει στη μείωση του κόστους παραγωγής και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της αγροτικής παραγωγής, αυξάνοντας την κερδοφορία του αγρότη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ στους πληγέντες αγρότες της Ροδόπης

Από τη θεομηνία του περασμένου Ιουλίου – «Η στήριξη του αγροτικού κεφαλαίου είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας μας», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τη θεομηνία του περασμένου Ιουλίου αγροτών, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

«Προχωρά η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ των παραγωγών της Ροδόπης που δοκιμάστηκαν από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα του περασμένου Ιουλίου. Σε επικοινωνία μας με τον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος Θανάση Πανάγο, με διαβεβαίωσε ότι αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους αγρότες της περιοχής μας.

Ιδιαίτερα για τους πληγέντες κερασοπαραγωγούς, οι αντίστοιχες αποζημιώσεις αναμένεται να καταβληθούν στις αρχές του Απριλίου, αφού μέχρι τα τέλη του μήνα, πρόκειται να ολοκληρωθεί το πέρασμα των στοιχείων των πορισμάτων από τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για την πολύτιμη συνδρομή τους, τους γεωπόνους υπαλλήλους της Περιφέρειας μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον ΕΛΓΑ για την έγκαιρη αποτίμηση των καταστροφών που είχαν υποστεί οι τοπικές αγροτικές καλλιέργειες μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η στήριξη του αγροτικού κεφαλαίου είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας μας», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ42 λεπτά πριν

Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2021 την Πέμπτη στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ1 ώρα πριν

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ16 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Έσοδα άνω των 120 εκατ. ετησίως από τα διόδια για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ17 ώρες πριν

Καβάλα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος από τις Κρηνίδες

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες πριν

Συνθήκες ακραίου καύσωνα έως 5 Αυγούστου – Έκκληση για την κατανάλωση ρεύματος

ΕΒΡΟΣ19 ώρες πριν

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στις δασικές εκτάσεις Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: «Καμία εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ6 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x