ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Πύρινη τραγωδία στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής

Νεκρός 30χρονος εργαζόμενος από ολικά εγκαύματα

Τραγική ειρωνεία : την ημέρα του ατυχήματος είχε τα γενέθλια του !

Καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση Alfabetaroto, μια από τις καλύτερες μονάδες στην περιοχή με επένδυση ύψους 30 εκ. ευρώ

Άγνωστο το μέλλον των 150 εργαζομένων, για τους οποίους δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν τίποτα

Στο εργοστάσιο της Αθήνας μεταφέρει την παραγωγική της δραστηριότητα η εταιρεία

Αποφεύχθηκε ισχυρότατη έκρηξη που θα κατέστρεφε ολόκληρη τη ΒΙΠΕ Κομοτηνής !

Ζώνη ελέγχου σε 5 χιλιόμετρα και μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού εξέδωσε η Πολιτική Προστασία

Μια πύρινη τραγωδία τόσο σε οικονομικό αλλά κυρίως σε ανθρώπινο επίπεδο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) στη Βιομηχανική Περιοχή Ροδόπης όταν και το εργοστάσιο της Alfabetaroto τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το ατύχημα προκλήθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής με την αιτία της πυρκαγιάς να οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού σε μηχάνημα που εκείνη την ώρα επεξεργαζόταν ο άτυχος 30χρονος εργαζόμενος.

Φωτορεπορτάζ από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο δείτε ΕΔΩ

Η σπίθα που προκλήθηκε από την καλωδιακή επαφή ανάγκασε τον 30χρονο να εκτοξεύσει το μηχάνημα από κοντά του με αποτέλεσμα αυτό να έρθει σε επαφή με άκρως επικίνδυνα και εύφλεκτα υλικά, τα οποία φούντωσαν άμεσα προκαλώντας στον ίδιο ολικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και μεγάλη εστία φωτιάς, η οποία σε λίγα λεπτά στην κυριολεξία επεκτάθηκε σε όλο το εργοστάσιο.

Κατέληξε το Σάββατο

Μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Εξαιτίας των ολικών εγκαυμάτων και της δύσκολης κατάστασης, στην οποία βρισκόταν, η παροχή υγείας δεν μπορούσε να καλυφθεί από το Νοσοκομείο Κομοτηνής με αποτέλεσμα ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χατζηνέστωρος να αναζητήσει τη μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Με την παρέμβαση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος έφθασε αμέσως στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, εξασφαλίστηκε η μεταφορά του άτυχου εργαζομένου με αεροπλάνο που ήρθε στην Αλεξανδρούπολη από την Ελευσίνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο άτυχος όμως 30χρονος δεν κατάφερε να αντέξει στα σοβαρά τραύματα που υπέστη και κυρίως στα ολικά εγκαύματα με αποτέλεσμα το Σάββατο (23/7) να καταλήξει.

Τραγική ειρωνεία; Την Παρασκευή (22/7), ημέρα του ατυχήματος, ο 30χρονος εργαζόμενος είχε τα γενέθλια του.

Τοξικός εφιάλτης πάνω από τη Ροδόπη

Εν τω μεταξύ, όση ώρα διαρκούσε η φωτιά στο εργοστάσιο της Alfabetaroto τόσο ο τοξικός εφιάλτης μαίνονταν πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων της Ροδόπης.

Τα υλικά και οι πρώτες ύλες του εργοστασίου ήταν άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης τόσο της ατμόσφαιρας αλλά και των χωραφιών και των οπωροκηπευτικών λόγω της δημιουργίας μεγάλου σύννεφου καπνού, το οποίο μετέφερε τοξικά στοιχεία σε απόσταση μέχρι και 10 χιλιομέτρων.

Οι πρώτες οδηγίες που εκδόθηκαν από την Πολιτική Προστασία προέτρεπαν τους κατοίκους των κοντινών οικισμών να κρατήσουν τα παράθυρα των σπιτιών τους κλειστά ενώ ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Δήμαρχοι Μαρώνειας – Σαπών και Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του επείγοντος της κατάστασης κινητοποιήθηκε στην Κομοτηνή κάθε μεταφορικό μέσο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και άλλων φορέων αλλά και πολλά λεωφορεία του ΚΤΕΛ ώστε σε περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωνόταν, να υπήρχε έτοιμο σχέδιο για την εκκένωση των κοντινών οικισμών και τη μεταφορά των κατοίκων στις κατασκηνώσεις Μαρώνειας.

Γιώργος Νικολαΐδης : «Η αρχή του τέλους για όλους μας»

Έντονα απογοητευμένος και στεναχωρημένος εμφανίστηκε στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ροδόπης, Γιώργος Νικολαΐδης, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε «δεν τολμώ να πάρω τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου».

«Δεν υπάρχουν λόγια, δυστυχώς. Αυτή η στιγμή, αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη βιομηχανική μας περιοχή ίσως είναι η αρχή του τέλους για όλους.

Ο κ. Αργυρόπουλος είναι φίλος και καλός συνεργάτης. Δεν τολμάω να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω κάτι. Θα είναι απειροελάχιστο μπροστά στον πόνο και τη θλίψη. Δυστυχώς, το ελληνικό δημόσιο δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε ούτε σε ασφάλειες ούτε και σε αποπληρωμή των υποχρεώσεων, οι οποίες σίγουρα υπάρχουν» είπε ο κ. Νικολαΐδης.

Ερωτηθείς για τα μέτρα ασφάλειας που παίρνονται στα εργοστάσια και το ατύχημα με τον 30χρονο εργαζόμενο, ο κ. Νικολαΐδης απάντησε πως «τα μέτρα ασφαλείας είναι πάντοτε ίσως λίγο περισσότερο από τα κανονικά. Δυστυχώς, το απρόβλεπτο πάντα είναι απρόβλεπτο. Δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τι μπορεί να προκύψει το χειρότερο.

Υποπτεύομαι ότι πρόκειται για μία καλωδιακή επαφή, την οποία δεν μπορείς να προβλέψεις όσο και εκπαιδευόμενο προσωπικό και να έχεις».

Γιώργος Πεταλωτής : «Σε ετοιμότητα η κρατική μηχανή»

Παρών στον τόπο του ατυχήματος και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος έφτασε στην περιοχή κατευθείαν από το Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου επισκέφθηκε τον άτυχο 30χρονο και βοήθησε προκειμένου να επιτευχθεί η μεταφορά του στο Θριάσιο.

«Ζούμε στην περιοχή μας μια πραγματική τραγωδία» είπε ο κ. Πεταλωτής για να προσθέσει «στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής μία μονάδα, η οποία ήταν από τις πιο υγιείς και με μέλλον, δυστυχώς έχει καταστραφεί ολοσχερώς και φυσικά πάνω από τις υλικές ζημιές είναι η ανθρώπινη ζωή και υγεία.

Ζούμε την καταστροφή μιας περιουσίας, η οποία έδινε δουλειά σε πάνω από 150 ανθρώπους απ’ όσο γνωρίζω και γνωρίζω φυσικά και τη μεγάλη προσπάθεια που γινόταν από την πλευρά της ιδιοκτησίας της επιχείρησης να κάνουν μία τέταρτη επένδυση για να μπορεί να δουλέψει ακόμα μία βάρδια.

Μια επένδυση τεχνολογικά αξιόλογη, καινοτόμα και προσπαθούσαν αυτές τις μέρες να την ξεσκαλώσουν. Πιστεύω ότι εφόσον υπάρχει εργατικότητα και δύναμη αυτά μπορούν να αναπληρωθούν, με πολύ μεγάλο κόστος βέβαια.

Προέχει πάνω απ’ όλα η υγεία των ανθρώπων που δούλευαν εδώ και έχουν προβλήματα. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η κρατική μηχανή δουλεύει με έναν καλό τρόπο. Μεγάλη προσπάθεια έγινε από το Νοσοκομείο. Με τον κ. Γιαννακίδη έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να ελεγχθεί η φωτιά γιατί πρόκειται για εύφλεκτα υλικά και σε ένα βαθμό επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία».

Άρης Γιαννακίδης : «Δραματικό γεγονός»

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Άρης Γιαννακίδης ευχαρίστησε τον κ. Πεταλωτή για τη συνεισφορά του και σημείωσε ότι ήταν «ένα δραματικό γεγονός. Ήταν ένα από τα καλύτερα ενεργά εργοστάσια στην περιοχή. Να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ελεγχθεί η φωτιά.

Έχουμε ήδη συνεργασία με τους οικείους Δήμους σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων, όπου παίρνουμε ήδη προληπτικά μέτρα. Υπάρχουν αυτοκίνητα, λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Έχουμε ενεργοποιήσει ότι υπάρχει σε μεταφορικό μέσο, αν χρειαστεί και παραστεί η ανάγκη να εκκενώσουμε τα χωριά».

Βασίλης Παυλακάκης : «Υπό έλεγχο η πυρκαγιά»

Ο Βασίλης Παυλακάκης, Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜ-Θ, σημείωσε πως «στις 14:50 ειδοποιηθήκαμε για μια φωτιά σε εξέλιξη στο εργοστάσιο. Έγινε μια μεγάλη κινητοποίηση από 16 αυτοκίνητα και 40 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες της ΑΜ-Θ. Δόθηκε ένας διπλός στόχος. Να ψύξουμε το εργοστάσιο ώστε να πέσει η θερμοκρασία αλλά και να προστατέψουμε τα γύρω εργοστάσια. Το δεύτερο το πετύχαμε. Συνεχίζεται η φωτιά στο κυρίως εργοστάσιο και ελπίζουμε ότι μέχρι το βράδυ θα είμαστε σε έλεγχο της πυρκαγιάς».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φωτιά σταμάτησε να καίει το πρωί του Σαββάτου όταν και όλες οι πρώτες ύλες κάηκαν ολοσχερώς.

Αποφεύχθηκε ισχυρότατη έκρηξη

Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός ότι τα διυλιστήρια του εργοστασίου δεν κινδύνεψαν καθόλου τόσο λόγω των προσπαθειών της Πυροσβεστικής όσο και της καλής ψύξης και μόνωσης που διέθεταν. Σε αντίθετη περίπτωση θα προκαλούνταν έκρηξη, η οποία σύμφωνα με τους γνώστες των υλικών και τους ειδικούς, θα ήταν τόσο μεγάλη σε ισχύ που θα κατέστρεφε ολόκληρη τη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

Η καλύτερη μονάδα της περιοχής

Όσον αφορά την ίδια τη μονάδα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το εργοστάσιο της Alfabetaroto ήταν από τα καλύτερα ενεργά εργοστάσια της περιοχής. Σε αυτό απασχολούνταν περίπου 200 εργαζόμενοι ενώ η επένδυση της διοίκησης έφθανε στο ποσό των 25-30 εκ. ευρώ. Το εργοστάσιο είχε μέσο ετήσιο τζίρο περίπου 40 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 38 εκ. ευρώ αφορούσαν εξαγωγές προϊόντων.

Η διοίκηση της επιχείρησης σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι η εταιρεία επαναφέρει ήδη μεγάλο μέρος της παραγωγικής της δραστηριότητας στο εργοστάσιο της Αθήνας και «με τη βοήθεια συνεργασιών που προωθεί άμεσα συνεχίζει την 50χρονη διαδρομή της που την κατέστησε μια από τις σημαντικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των Υλικών Εύκαμπτης Συσκευασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο». Παράλληλα, εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του άτυχου 30χρονου εργαζόμενου.

Σύσκεψη στη Π.Ε. Ροδόπης και λήψη μέτρων

Μετά  από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί  του Σάββατο (23/7) στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης,  και με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ροδόπης, του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΑΜ-Θ, των Δημάρχων Κομοτηνής και Σαπών – Μαρώνειας, των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Πολιτικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικής της ΠΑΜ-Θ, καθώς επίσης και εκπροσώπων του Δημάρχου Αρριανών, των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΑΜ-Θ  και του ΕΦΕΤ αποφασίστηκε η λήψη των παρακάτω προληπτικών μέτρων  για την προστασία της Δημόσιας Υγείας:

Α. Ζώνη Ελέγχου και Επιτήρησης

Ορίζεται  ζώνη  ελέγχου σε ακτίνα5 χιλιομέτρωναπό το σημείο της πυρκαγιάς, που περιλαμβάνει τους οικισμούς: Ίσαλο, Βάκος, Θρυλόριο, Αμάραντα, Πάμφορο, Φύλακας, Καλλιθέα, Ανθοχώρι, Άρατος και Αρχοντικά.

Β. Προτεινόμενα μέτρα και συστάσεις:

1. Νωπά Φρούτα και Λαχανικά

Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών κρίνονται μικρής σημασίας καθόσον οι ενδεχόμενοι επιμολυντές παραμένουν στο φλοιό και δεν απορροφούνται μέσα στα φύλλα και τους καρπούς. Γι’ αυτό και μέχρι να υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα από τα αρμόδια πιστοποιημένα εργαστήρια συστήνεται στους καταναλωτές για προληπτικούς λόγους και την αποφυγή και των παραμικρών κινδύνων, να πλένουν συστηματικά ή να αποφλοιώνουν πριν να καταναλώσουν  τα νωπά φρούτα και λαχανικά που προέρχονται  από τα αγροκτήματα της ελεγχόμενης περιοχής.

2. Ζωικά Προϊόντα:

Για όλα τα ζωικά προϊόντα (γάλα, κρέας, βούτυρο, κλπ) και  μέχρι της έκδοσης των αποτελεσμάτων του αρμόδιου εργαστηρίου συστήνονται τα παρακάτω:

  • Για τα ζώα ελευθέρας βοσκής που υπάρχουν στους παραπάνω αναφερόμενους οικισμούς απαγορεύεται η βόσκηση μέσα στην ζώνη των5 χιλιομέτρων. Για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ζώων συστήνεται η βόσκηση σε περιοχές εκτός των πέντε χιλιομέτρων και η χρήση ζωοτροφών που παρήχθησαν πριν από τις 22/7/2011.
  • Το γάλα που προέρχεται από τα ζώα ελευθέρας βοσκής  θα χρησιμοποιείται  μόνο για  τυροκόμηση.
  • Για το κρέας και τα λοιπά προϊόντα από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο εκτιμώμενος κίνδυνος είναι σχεδόν μηδενικός και θα διενεργούνται συνεχώς δειγματοληψίες για την παρακολούθηση τυχόν μακροπρόθεσμων επιπτώσεων.

Όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες  της Περιφέρειας ΑΜΘ καθώς και της Π.Ε. Ροδόπης έχουν ήδη επεξεργαστεί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης που προέκυψε, με τη λήψη εκτεταμένων δειγματοληψιών σε φρούτα, λαχανικά, ελαιούχους σπόρους, ζωοτροφές καθώς και στα προϊόντα ζωικής προέλευσης για την ανίχνευση ή όχι τυχόν  επιμολυντών.

Διαφήμιση
Σχολιάστε
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΡΟΔΟΠΗ

Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2021 την Πέμπτη στην Κομοτηνή

Μετά από καιρό, στην ορκωμοσία θα επιτρέπεται η παρουσία επισκεπτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την παρουσία προσκεκλημένων επισκεπτών, και με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί μετά από καιρό ορκωμοσία νεοσύλλεκτων οπλιτών στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «Παράσχου» στην Κομοτηνή η ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων της 2021 Δ’ ΕΣΣΟ των Μονάδων της 29ης Ταξιαρχίας, της IV ΤΑΞΥΠ καθώς επίσης της 182 ΜΚ/Β «TOR – M1» και του 322 ΛΕΚ Κ/Β «TOR – M1».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

Σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, το Κέντρο Υγείας Σαπών και τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών στηρίζει με κάθε τρόπο το εθνικό πρόγραμμα εμβολισμού, όπως και το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον των πολιτών κατά του κορωνοϊού.

Έτσι σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης, το Κέντρο Υγείας Σαπών και τη συνεισφορά των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» με ανθρώπινο και μηχανολογικό εξοπλισμό ξεκίνησε τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει την πανδημία, ενισχύοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία της ασπίδας προστασίας από τον Covid-19, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τους εμβολισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

Σύμφωνα με τον Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τον Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που ισχύει για αύριο Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (δείκτης 3) για τον Νομό Ροδόπης.

Είναι πιθανό να εκδηλωθεί αυξημένος αριθμός πυρκαγιών, αρκετές από τις οποίες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπισθούν, όταν οι τοπικές συνθήκες είναι ευνοϊκές (μορφολογία εδάφους, τοπικοί άνεμοι, καύσωνας κλπ).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας οι παρούσες συνθήκες (Τοπικοί Άνεμοι, Αυξημένη Θερμοκρασία) αναμένεται να συνεχιστούν έως το τέλος της εβδομάδας.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε μια πυρκαγιά:

Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στον αριθμό κλήσης 199 ή το 112 και δώστε σαφείς πληροφορίες για την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, καθώς και πληροφορίες για τη συγκεκριμένη θέση που βλέπετε την πυρκαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

Από τη Δευτέρα 2 έως και την Κυριακή 8 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα 2 έως και Κυριακή 8 Αυγούστου, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης θα είναι τα ακόλουθα:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑΡΙΟΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
02/08/2021Μοναχοί, Ιππικό, Τρίκορφο, Μελίταινα, Κρυστάλη, Πόα, Κερασιά08:00–15:00Α.Τ. ΙΑΣΜΟΥ
03/08/2021Δρύμη, Κάτω Δροσινή, Οργάνη, Σμιγάδα, Μυρτίσκη, Βυρσίνη, Δρανιά, Κύμη, Κάρδαμος, Σαρακινή17:00–23:00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
04/08/2021Ιάμπολη, Πάτερμα, Δαρμένη, Ραγάδα, Εσοχή, Πλαγιά, Στροφή, Νέδα, Αγιοχώρι, Ήπιο08:00-14:00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
05/08/2021Κάμπος, Χαράδρα, Μικρός Κέχρος, Κέχρος, Χαμηλό, Άνω και Κάτω Καμπή, Χλόη, Καλύβια, Βούρλα, Τσούκα,  Κερασιά, Μοναστήρι08:00–15:00Α.Τ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ
06/08/2021Παραλιακή ζώνη Ξυλαγανής – Μαρώνειας -Άγιος Χαράλαμπος – Πλατανίτη – Προσκυνητές – Προφήτης Ηλίας16:00–23:00Α.Τ. ΣΑΠΩΝ
07/08/2021Παραλιακή ζώνη Φαναρίου – Αρωγής – Μέσης – Γλυφάδας, Αίγειρος, Καλλίστη, Πόρπη, Γλυκονέρι16:00–23:00Α.Τ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ1 λεπτό πριν

Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων Δ’ ΕΣΣΟ 2021 την Πέμπτη στην Κομοτηνή

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ27 λεπτά πριν

Ξεκίνησαν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες πριν

Εγνατία Οδός: Έσοδα άνω των 120 εκατ. ετησίως από τα διόδια για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ16 ώρες πριν

Καβάλα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος από τις Κρηνίδες

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στη Ροδόπη

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Συνθήκες ακραίου καύσωνα έως 5 Αυγούστου – Έκκληση για την κατανάλωση ρεύματος

ΕΒΡΟΣ18 ώρες πριν

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στις δασικές εκτάσεις Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ19 ώρες πριν

ΕΛ.ΑΣ.: «Καμία εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων στο φερόμενο περιστατικό στον Έβρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες πριν

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αχαΐα φλέγεται και ο Μητσοτάκης βγάζει σέλφι στις παραλίες»

ΒΟΥΛΗ2 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ6 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x