ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ


ΡΟΔΟΠΗ

Μας οδηγούν σε αργό θάνατο, τονίζει ο Νίκος Ανδρασκέλας

Ανυποχώρητοι είναι οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Την προηγούμενη Πέμπτη (21/7) οι ιδιοκτήτες ταξί σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν στην κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ενώ την Παρασκευή (22/7) προέβησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού για 20 περίπου λεπτά.

Ο Νίκος Ανδρασκέλας, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ροδόπης, μιλώντας στη «Φωνή» περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την απαισιοδοξία που επικρατεί στον κλάδο αλλά και την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες ταξί.

Φωτορεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί στην Κομοτηνή δείτε ΕΔΩ

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, παίζεται η ύπαρξη μας, το βιο μας, το μέλλον των παιδιών μας. Προχωράμε δυνατά και δυναμικά μέχρι τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Ανδρασκέλας για να προσθέσει πως «εμείς είμαστε υπέρ της απελευθέρωσης, το γράφουμε και στα πανό μας, αλλά με κάποιους κανόνες. Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη τα ταξί στην Κομοτηνή από 100 να γίνουν 500.

Οι κανόνες αυτοί πρέπει να μπουν από το Υπουργείο. Είχαμε μια διαβούλευση με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και τον κ. Ρέππα, η οποία πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. Άφηνε ένα πλαφόν για τον αριθμό των ταξί, όπως παρόμοιο πλαφόν υπάρχει σε όλη την Ευρώπη.

Η διάταξη του κ. Ρέππα ήταν πολύ καλή για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για την επαρχία δεν ήταν καλή αλλά υπήρχε ένας διάλογος που θα συνεχιζόταν αν δεν υπήρχε ο ανασχηματισμός και κάπου θα τα βρίσκαμε.

Τώρα έρχεται ο κ. Ραγκούσης από τη μια μέρα στην άλλη και τα πετάει όλα στον κάλαθο των αχρήστων, χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο, χωρίς την κοινή λογική που λέει ότι πρώτα απ’ όλα στον αριθμό των ταξί παίζει ρόλο ο πληθυσμός της περιοχής.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας και στο τέλος άμα δούμε ότι δεν γίνεται τίποτα θα προβούμε και σε απεργία πείνας. Από το να πεθάνουμε με αργό θάνατο, καλύτερα να πεθάνουμε γρήγορα, να μην ταλαιπωρούμε και τις οικογένειες μας».

Συναντήσεις με πολιτικούς φορείς της περιοχής

Αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί επιδίωξε την προηγούμενη εβδομάδα συναντήσεις με τους βουλευτές της Ροδόπης.

«Είχαμε με τον κ. Πεταλωτή μια συνάντηση, πριν την ανακοίνωση της απεργίας. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση σε καλό κλίμα, μας κατανόησε και κατάλαβε το πρόβλημα μας. Είχαμε δώσει ραντεβού και για μία δεύτερη συνάντηση σε περιφερειακό επίπεδο, η οποία δεν έγινε γιατί κατά τη γνώμη μου το κλίμα ήταν ήδη αρνητικό απέναντι στην κυβέρνηση και πιστεύω ότι όποιος και να ήταν στη θέση του κ. Πεταλωτή, εκείνη την ημέρα δύσκολα θα μας συναντούσε γιατί ήμασταν σε κατάσταση μη πρέπουσα» σημείωσε ο Νίκος Ανδρασκέλας αναφερόμενος στη συνάντηση με τον κ. Πεταλωτή.

Αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών συναντήθηκε, επίσης, και με τον κ. Χατζηοσμάν, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα τους. «Θέλουμε κάποια στήριξη με ονοματεπώνυμο, όπως βγήκαν κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξαν τα αιτήματα μας, θέλουμε και από τον κ. Χατζηοσμάν μια στήριξη έτσι ώστε να μεγαλώνει ο αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα που αποφάσισε» τόνισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ροδόπης.

Δεν υποκινεί η ΝΔ την απεργία μας

Ο κ. Ανδρασκέλας στη συνέχεια θέλησε να διαψεύσει φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και οι οποίες έχουν διαρρεύσει από την κυβέρνηση. «Υπάρχει ο μύθος ότι η απεργία μας υποκινείται από τη ΝΔ. Εγώ έχω να πω ότι στην πόλη της Κομοτηνής είμαστε 99 ταξί και το 35% τουλάχιστον είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, για να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι κομματική απεργία.

Απλά δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να κραυγάσουμε. Είμαστε σε απόγνωση. Από το να αρχίσουμε να βρίζουμε και να φτάνουμε σε ακραίες κινήσεις, πιστεύω ότι με αυτές τις ειρηνικές καταλήψεις θα πετύχουμε περισσότερα» δήλωσε ο Νίκος Ανδρασκέλας διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν.

Εδώ και 1,5 χρόνο δεν βγαίνει ούτε το μεροκάματο

Η οικονομική κρίση τον τελευταίο 1,5 χρόνο χτύπησε και τον κλάδο του ταξί, καθώς σύμφωνα με τον κ. Ανδρασκέλα πλέον «δεν βγαίνει ούτε το μεροκάματο».

«Ένας ιδιοκτήτης ταξί εδώ και 1,5 χρόνο στην Κομοτηνή δεν μπορεί να βγάλει μεροκάματο. Πιο μπροστά δεν υπήρχε αυτή η κρίση, ο κόσμος είχε κάποια χρήματα περίσσευμα και αντί να περπατάει προτιμούσε το ταξί.

Εδώ και 1,5 χρόνο το μεροκάματο είναι ελάχιστο, οι υποχρεώσεις μας δεν βγαίνουν καθόλου και με την απελευθέρωση η ήδη υπάρχουσα πίτα θα πρέπει να μοιραστεί σε διπλάσια ή τριπλάσια κομμάτια. Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε καταδικασμένοι, δεν θα μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε ούτε δάνεια ούτε υποχρεώσεις και οδηγούμαστε σε αργό θάνατο.

Αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε υπεράριθμες ώρες. Δεν υπάρχει πια το 12ωρο που υπήρχε παλιά και η ουσία είναι ότι και πάλι το μεροκάματο δεν βγαίνει» τόνισε ο Πρόεδρος του Σωματείου.

Θα πληρώνουμε για μια άδεια που δεν θα έχει αξία

Μέχρι σήμερα για να αποκτήσει κάποιος μια άδεια ταξί σε μια πόλη με πληθυσμό ανάλογο της Κομοτηνής έπρεπε να διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 200-250.000 ευρώ.

Με την απόφαση Ραγκούση όμως, κάποιος μπορεί να αποκτήσει την άδεια καταβάλλοντας ένα συμβολικό αντίτιμο στο κράτος της τάξεως των 2-3.000 ευρώ.

«Δουλεύουμε πολλά χρόνια, η σύνταξη μας είναι ελάχιστη. Τόσο καιρό η άδεια μας είχε κάποια υπεραξία και ήταν για εμάς το εφάπαξ. Αν χάσουμε αυτό το εφάπαξ θα αναγκαστούμε να πάρουμε μια σύνταξη 400 ευρώ.

Με την απόφαση Ραγκούση, θα μπορεί κάποιος με την καταβολή ενός συμβολικού ποσού των 2-3.000 ευρώ να αποκτήσει άδεια ταξί και εμείς θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε δάνεια για να ξεχρεώσουμε την άδεια που την αγοράσαμε 200-250.000 ευρώ και η οποία δεν θα έχει πλέον καμία αξία» δήλωσε ο Νίκος Ανδρασκέλας.

Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας

Ο κ. Ανδρασκέλας τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τα ΜΜΕ για τη στήριξη που δείχνουν στον αγώνα τους.

«Το επάγγελμα μας είναι λειτούργημα, θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Έχουμε να κάνουμε με όλες τις πλευρές της κοινωνίας μας, από το νεαρό μαθητή, από το άτομο με ειδικές ανάγκες που πάει στο ειδικό σχολείο, από το φοιτητή και τον εργαζόμενο μέχρι αυτόν που βγαίνει για διασκέδαση.

Εξυπηρετούμε περιπτώσεις ειδικές που δεν γνωρίζει ο κόσμος και που έχουν σχέση με μεταφορές φαρμάκων, φαγητού, με ΑμΕΑ που θέλουν ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα. Πολλές φορές κουβαλάμε ανθρώπους από το ταξί μέχρι και τον καναπέ του σπιτιού τους. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος νομίζει ότι εμείς κονομάμε και γι’ αυτό μέχρι πρόσφατα ήταν απέναντι μας. Τώρα που είδαν ότι υπάρχει μια κρίση και είδαν ότι δεν βγαίνουμε, το κλίμα έχει αναστραφεί και ευχαριστούμε γι’ αυτό και τους συμπολίτες μας και τα ΜΜΕ και ζητάμε συγνώμη από τους πελάτες μας που τους λείπουμε εδώ και μερικές ημέρες, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά» σημείωσε καταλήγοντας ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ροδόπης.

Διαφήμιση
Σχολιάστε
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΜΘ: 602.500 ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας

Το έργο θα υλοποιηθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης και περιλαμβάνει μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας ως τουριστικό αξιοθέατο αλλά και ως χώρο πολιτισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, το έργο της προστασίας και της αναβάθμισης των υποδομών του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας με πόρους ύψους 602.500 ευρώ.

Το έργο θα υλοποιηθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης και περιλαμβάνει μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας ως τουριστικό αξιοθέατο αλλά και ως χώρο πολιτισμού.

1. Εργασίες για την ανάδειξη και την προστασία του καθ’ αυτού μνημείου

Δημιουργία μιας μόνιμης υπαίθριας έκθεσης (openair) στο νοτιοανατολικό τμήμα του θεάτρου όπου θα εκτίθενται αρχιτεκτονικά ευρήματα από την ελληνιστική και ρωμαϊκή περίοδο του θεάτρου.

Στερεώσεις και συγκολλήσεις τμημάτων, πυροπροστασία.

2. Συντήρηση ευρημάτων

Δημιουργία ενός εργαστηρίου πεδίου με ειδικά μηχανήματα και εργαλεία για τη συντήρηση αρχιτεκτονικών ευρημάτων από το ανατολικό τμήμα του θεάτρου.

3. Προσβασιμότητα

Εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας στησκηνή του θεάτρου.

4. Εργασίες πεδίου

Αποψιλώσεις και καθαρισμοί του αρχαιολογικού χώρου, χωματουργικές εργασίες, απορροή ομβρίων, καλλωπισμός και φυτεύσεις.

5. Εξυπηρέτηση κοινού

Κατασκευή οικίσκου για την εξυπηρέτηση του κοινού, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και πληροφόρησης,τύπωση φυλλαδίων τα οποία θα είναι και σε γραφή Braille, κατασκευή φυλακείου και χώρου WC ο οποίος θα είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.

6. Μελέτες

Εκπόνηση των απαραίτητων μελετών (αρχιτεκτονική, στατική, τοπογραφική, πυρόσβεσης, διαχείρισης όμβριων υδάτων κτλ.)

7. Δράσεις προβολής

Διοργάνωση ημερίδας με θέμα τα αρχαία θέατρα στη Θράκη και πραγματοποίηση εκδηλώσεων μουσικής και θεάτρου.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη και ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης κυρία Χρύσα Καραδήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν 12 μετανάστες σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του ύστερα από τροχαίο στην είσοδο της Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας αλλοδαπός διακινητής μεταναστών συνελήφθη την Τετάρτη 4 Αυγούστου στην Κομοτηνή ύστερα από μια επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία έληξε με τροχαίο ατύχημα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Ξυλαγανής – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Ξυλαγανή και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά τη διαδρομή που ακολούθησε το όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με άλλο όχημα, ενώ στη συνέχεια πλησίον της πόλης της Κομοτηνής ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.  

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι για την οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας που έφερε το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 30-7-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σε μια δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Ιμέρου – Φαναρίου (ύψος οικισμού Μέσης), οι αστυνομικοί συνέλαβαν και δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.  

Δείτε το βίντεο από την κατάληξη της καταδίωξης στην είσοδο της Κομοτηνής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνελήφθησαν άλλοι δύο δράστες της απαγωγής των Πακιστανών στην Κομοτηνή

Εκδόθηκε εις βάρος τους ένταλμα σύλληψης – Οι Πακιστανοί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κρατούνταν όμηροι στον οικισμό του Αλάν Κογιού – Οι δράστες απαιτούσαν χρήματα για την απελευθέρωση τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης 4 Αυγούστου στην Κομοτηνή και σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, με σχετικά Εντάλματα Σύλληψης, ακόμη δύο μέλη της σπείρας που κρατούσε παράνομα επτά αλλοδαπούς σε οικία στον οικισμό του Αλάν Κογιού απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωση τους.

Πρόκειται για μία 24χρονη ημεδαπή και έναν 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αρχικά δεν είχε ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία του προέκυψαν στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εμπεριστατωμένης έρευνας των αστυνομικών τουΤμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση είχει συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουλίου ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της εκβίασης και για διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αλλοδαποί, οι οποίοι είναι υπήκοοι Πακιστάν, εισήλθαν παράνομα στη χώρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και ακολούθως ο ένας εκ των δραστών τους οδήγησε πεζούς σε προκαθορισμένο σημείο σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης. Στη συνέχεια, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, μαζί με τον 32χρονο και τον 22χρονο τους μετέφεραν με δύο οχήματα στην παραπάνω οικία, όπου τους κρατούσαν παράνομα με τη χρήση βίας και με απειλές, προκειμένου να αποκομίσουν χρηματικά ποσά.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κατά το χρόνο της παράνομης κράτησης των αλλοδαπών, συγγενικά τους πρόσωπα μετέφεραν σε λογαριασμό της 24χρονης το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε οικισμούς της Ροδόπης

Αιτία των διακοπών οι προγραμματισμένες εργασίες κλάδευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες κλάδευσης, θα γίνουν την Πέμπτη 5 Αυγούστου διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

  • Από τις 08.00 έως 10:30 στους οικισμούς Μέγα Πιστό, Μίσχος, Ορφανό, Ασώματοι, Ρίζωμα, Θάμνα και Αγίασμα.
  • Από τις 08.00 έως 08:15 και 10:30 έως 10:45 στους οικισμούς Δύμη, Φωλιά και Σύμβολα καθώς και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην επαρχιακή οδό από Στρατιωτικό δρόμο βόρεια της Κομοτηνής μέχρι τα Σύμβολα.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ51 λεπτά πριν

Τσίπρας: «Να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού πάνω στα ερείπια»

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Στη μάχη με τις φωτιές και ο Στρατός με περιπολίες από ξηράς κι αέρος

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Κακούργημα και πάλι ο εμπρησμός – Τι ποινές προβλέπονται

TΟΥΡΚΙΑ2 ώρες πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

ΠΑΜΘ: 602.500 ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Έκτακτο δελτίο καιρού: Υποχωρεί ο καύσωνας – Ισχυρές καταιγίδες σε Μακεδονία και Θράκη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ώρες πριν

Συνελήφθησαν άλλοι δύο δράστες της απαγωγής των Πακιστανών στην Κομοτηνή

ΞΑΝΘΗ21 ώρες πριν

Ξάνθη: Αγνοείται 21χρονος που βούτηξε στον ποταμό Νέστο

ΡΟΔΟΠΗ21 ώρες πριν

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε οικισμούς της Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ51 λεπτά πριν

Τσίπρας: «Να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού πάνω στα ερείπια»

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα πριν

Στη μάχη με τις φωτιές και ο Στρατός με περιπολίες από ξηράς κι αέρος

TΟΥΡΚΙΑ2 ώρες πριν

Χάος στην Τουρκία με τις φωτιές: Με βάρκες φεύγουν οι κάτοικοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ώρες πριν

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην Ε.Ο. Ξυλαγανής – Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες πριν

Δραματικές ώρες στην Εύβοια: «Βοηθήστε μας, θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Πύρινος εφιάλτης στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Μηταράκης: «Η Τουρκία προκάλεσε ναυάγιο βάρκας και εγκατέλειψε τους μετανάστες»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ5 ημέρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ5 ημέρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x