ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 19 Ιουλίου η «πρώτη» του Πανθρακικού

fonirodopis.gr

Η έλευση του Σάββα Παντελίδη στην Κομοτηνή δρομολόγησε αρκετές εξελίξεις στον Πανθρακικό που έχουν να κάνουν, κυρίως, με την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και το στάδιο της προετοιμασίας.

Στην συνάντηση που είχε ο Σάββας Παντελίδης με την Διοίκηση της ομάδας, συμφωνήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας όπου θα υπάρξει η γνωριμία παλιών και νέων ποδοσφαιριστών αλλά και όλων αυτών που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ θα υπάρξουν και προπονήσεις ώστε η τεχνική ηγεσία να εφαρμόσει τα πρώτα της τακτικά σχέδια προς τους ποδοσφαιριστές.

Αναχώρηση για το στάδιο της προετοιμασίας

Ο Πανθρακικός θα αναχωρήσει για το στάδιο της προετοιμασίας τις πρώτες μέρες του Αυγούστου (πιθανότατα στις 2 ή 3 Αυγούστου) και θα παραμείνει για κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια, κάτι που είχε γίνει και την περσινή αγωνιστική περίοδο, μόνο σε άλλο αθλητικό κέντρο.

Στόχος στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών αλλά και το σφύξιμο των σχέσεων. Πάντως η τεχνική ηγεσία επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδκιού στο διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια κάτι που φαντάζει εύκολο καθώς αρκετές ομάδες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τον Πανθρακικό για προετοιμασία.

Επιστροφή στην Κομοτηνή 

Ουσιαστικά μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και αρκετές ασκήσεις σε θέματα τακτικής. Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης με διπλές και μονές προπονήσεις θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ