ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έμμεση «παρέμβαση» του Γιώργου Πεταλωτή στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει η «Σπίθα» Κομοτηνής !

fonirodopis.gr

Την έμμεση «παρέμβαση» του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Πεταλωτή, στον ανεξάρτητο ρόλο και έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης καταγγέλλει με ανακοίνωση της η «Σπίθα» Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Σπίθα» ο κ. Πεταλωτής και με αφορμή τις αφίσες που κυκλοφόρησαν στην πόλη της Κομοτηνής το Σάββατο (2/7) όπου απεικονίζονταν οι βουλευτές Θράκης του ΠΑΣΟΚ προέβη σε δήλωση όπου σημείωνε «Σύμφωνα με τον νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει» και αναφερόμενος στην αφίσα είπε «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση»!

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Πεταλωτή αν μη τι άλλο αποτελούν ένα είδος «παρέμβασης» στον ανεξάρτητο ρόλο και έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης καθώς προτρέπονται έμμεσα οι εισαγγελείς να επέμβουν αναζητώντας ποινικές ευθύνες.

Η αντίδραση της «Σπίθας» Κομοτηνής ήταν άμεση και ιδιαίτερα σκληρή. «Αποτελεί πρωτάκουστη πρόκληση ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (!) να καλεί τους εισαγγελείς να κινηθούν εναντίον των διακινητών μιας αντικυβερνητικής αφίσας, που δεν έχει καμία επιλήψιμη λέξη και απολύτως κανένα υπονοούμενο βίας! Και τι υφυπουργός; Μιας κυβέρνησης που ξεπουλάει αδιάντροπα τη χώρα, μετά την πολύχρονη λεηλασία της από το κυβερνών κόμμα! Είχε μάλιστα και … άποψη για το τι ξέρει και τι όχι ο Μίκης Θεοδωράκης σχετικά με την πρωτοβουλία μας – και γελοιοποιήθηκε βεβαίως διπλά από την άμεση αντίδραση εκείνου!

Εμείς, μέσα από τον «Αντιφωνητή», καλέσαμε τον Γ.Π. πριν λίγο καιρό να παραιτηθεί από κυβερνητικός εκπρόσωπος Τύπου, ελπίζοντας ότι κάτι σαν…τσίπα ίσως θα πρυτάνευε, παρά το στενά κομματικό του συμφέρον. Δυστυχώς τίποτε τέτοιο δεν βλέπουμε να συνέβη. Επειδή όμως η λογική κατάληξη της κατρακύλας είναι (πολύ απλά) ο πάτος, καλούμε τον Γ.Π. να αντιληφθεί πού ακριβώς βαδίζει. Εμείς πάντως τον ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, ούτε από αυτόν (με τους εισαγγελείς), ούτε από το κόμμα του (με τα ΜΑΤ). Αν νομίζει ότι είναι μέλος χουντικής κυβέρνησης ή ότι με τις πλάτες των ξένων τραπεζιτών και χρηματιστών θα μας πατάει όλους το κεφάλι, χωρίς να βγάζουμε άχνα, πλανάται πλάνην οικτράν. Τον πληροφορούμε ότι τόσο αυτός, όσο και η κυβέρνησή του, θα απαντούμε σε κάθε προστυχιά που θα επιχειρείται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας!» σημειώνει η «Σπίθα» Κομοτηνής σε ανακοίνωση της.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στην επίμαχη αφίσα κάτω από τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφονταν η φράση «Θρακιώτη, αυτοί ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο μνημόνιο !!! Ας μην ξεχάσουμε τους Ναι-Ναι-Κους του καθεστώτος…» .

Διαβάστε επίσης :

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τις επιθέσεις και τις αφίσες των «καταζητούμενων βουλευτών»

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    Πηνελόπη

    7 Ιουλίου 2011 at 10:48

    Όλα γυρίζουν μπούμεραγκ στον κ. Πεταλωτή. Ήταν αυτοί οι κύριοι του “Σπίθα” ακόμη – ακόμη και ο κ. Λυγερός και πολλοί άλλοι που στους στήριζε και αυτοί αντίστοιχα γι΄αυτόν…..!!!!

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ