ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομική ζημιά χιλιάδων ευρώ προκαλεί σε επιχείρηση δημόσιος υπάλληλος στη Ροδόπη !!!

Εδώ και δύο μήνες καθυστερεί επιδεικτικά να υπογράψει την άδεια λειτουργίας, απουσιάζοντας ταυτόχρονα συνεχώς από το γραφείο του

Επιστολή διαμαρτυρίας του επιχειρηματία σε Γιαννακίδη, Δαμιανίδη και Αγγελίδη

Οικονομική ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ προκαλεί εδώ και δύο μήνες με τη στάση του δημόσιος υπάλληλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ο οποίος καθυστερεί επιδεικτικά να υπογράψει ένα (!!!) χαρτί προκειμένου να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων, Σταμάτης Κουρούδης, εδώ και λίγο καιρό η εταιρεία πήρε την απόφαση να λειτουργήσει ιδιωτικό ΚΤΕΟ, κάνοντας μια επένδυση από 100% ιδία κεφάλαια.

Προκειμένου να εκδοθεί η σχετική άδεια λειτουργίας, κατατέθηκε αίτηση στις 5 Μαΐου 2011 για άδεια λειτουργίας. Ενώ λοιπόν, έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταφορών που ήρθαν από την Αθήνα αλλά και από φορείς της Θεσσαλονίκης, ο δημόσιος υπάλληλος της Π.Ε. Ροδόπης ακόμα δεν έχει υπογράψει το σχετικό χαρτί, παρά του γεγονότος ότι έχει ήδη επισκεφθεί την επιχείρηση για έλεγχο.

Μάλιστα, σε συνεχή τηλεφωνήματα του ιδιοκτήτη ο εν λόγω υπάλληλος απουσιάζει συνεχώς από την εργασία του ενώ τη μία και μοναδική φορά που κατόρθωσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, ο δημόσιος υπάλληλος ευθαρσώς απάντησε πως «έχει βαρεθεί να τον ενοχλούν όλοι γι’ αυτό το θέμα και ο νόμος του δίνει περιθώριο 55 ημέρες για να κάνει την έκθεση του» !!!

Η αγανάκτηση των επιχειρηματιών έφτασε στα όρια της όταν σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την Υπηρεσία την Τρίτη (5/7) άλλος δημόσιος υπάλληλος που σήκωσε το τηλέφωνο είπε στους υπαλλήλους της εταιρείας ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα απουσιάζει για τις επόμενες δέκα (10) ημέρες !!!

Ο ιδιοκτήτης των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων, Σταμάτης Κουρούδης, έστειλε τις παρακάτω επιστολές στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Άρη Γιαννακίδη, στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλο Δαμιανίδη, και στον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Νίκο Αγγελίδη, ζητώντας τους να βάλουν ένα τέλος στην ταλαιπωρία του και να επαναφέρουν τον δημόσιο υπάλληλο στη τάξη.

Οι επιστολές του κ. Κουρούδη :

«Κύριε Πρόεδρε,

Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας, μέλος του επιμελητηρίου, λειτουργεί ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες αποφασίσαμε να κάνουμε μια επένδυση από 100 % ίδια κεφάλαια και συγκεκριμένα να εγκαταστήσουμε και γραμμή τεχνικού ελέγχου δικύκλων (ο νέος νόμος απαιτεί για λόγους οδικής ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος να ελέγχονται και τα δίκυκλα από ΚΤΕΟ).

Οι οικοδομικές εργασίες, η εγκατάσταση των μηχανημάτων, το νέο προσωπικό και η ειδική εκπαίδευση του που απαιτεί ο νόμος έχουν ολοκληρωθεί  εδώ και πολύ καιρό. Στις 5 Μαΐου κάναμε αίτηση για άδεια λειτουργίας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν οι από το νόμο απαιτούμενοι έλεγχοι: Από το Υπουργείο Μεταφορών (Αθήνα), δύο φορές από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Αθήνα), από φορέα της Θεσσαλονίκης για διακρίβωση των μηχανημάτων και τη Διεύθυνση Μεταφορών περιφερειακής ενότητας Ροδόπης.

Όλα αυτά έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός από την αυτοψία του μηχανογραφικού συστήματος μας, η οποία ανατέθηκε σε κάποιο υπάλληλο του τμήματος οργάνωσης και πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Ο υπάλληλος αυτός, μετά από πολλά τηλεφωνήματα μας, ήρθε για έλεγχο στις 2 Ιουνίου, όταν όλοι οι άλλοι έλεγχοι, πολύ πιο σοβαροί και από ανθρώπους που ήρθαν από μακριά είχαν γίνει και είχαν ήδη σταλεί οι εκθέσεις.

Δυστυχώς όμως έκτοτε δεν έκανε τίποτε και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε μιας και λείπει η έκθεση αυτοψίας του, απαραίτητη προϋπόθεση για να υπογραφεί η άδεια λειτουργίας. Δεν μπορούμε ούτε καν τηλεφωνικά να έρθουμε όλο αυτό το διάστημα σε επαφή μαζί του. Συνεχώς λείπει από το γραφείο του. Μόνο μια φορά τον πέτυχε ένας συνεργάτης μας και η απάντηση του ήταν ότι «έχει βαρεθεί να τον ενοχλούν όλοι γι αυτό το θέμα και ο νόμος του δίνει περιθώριο 55 ημέρες για να κάνει την έκθεση του». Σήμερα δε, 5 Ιουλίου, κάποιος συνάδελφος του που απάντησε στο τηλέφωνο, μας πληροφόρησε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα λείπει για τουλάχιστον 10 ημέρες (άδεια?)».

«Κύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζετε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στην αγορά. Σκεφτείτε λοιπόν την κατάσταση ενός επιχειρηματία που εδώ και καιρό έχει δαπανήσει για μια επένδυση, πληρώνει προσωπικό, έχει ξεκινήσει ήδη τη διαφήμιση (αντιλαμβάνεστε ότι τα καθημερινά έξοδα είναι πολλά) και δεν μπορεί να λειτουργήσει εξ αιτίας ενός και μόνο υπαλλήλου.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν είναι μόνο η επιχείρηση που χάνει κάθε μέρα έσοδα. Στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ως γνωστόν το εν τρίτο των εσόδων πηγαίνει στο Δημόσιο. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την Ελλάδα επομένως το Δημόσιο χάνει κάθε μέρα χρήματα εξ αιτίας του συγκεκριμένου κυρίου, με τα οποία θα μπορούσαν να καλυφθούν αρκετές τρύπες».

«Κύριε Πρόεδρε,

Ξέρουμε ότι κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι (ευτυχώς λίγοι) νομίζουν ότι τα χρήματα βγαίνουν από ένα μηχάνημα που το λένε ΑΤΜ. Κάποιοι (επίσης λίγοι) «επενδύουν» στο να βάζουν προβλήματα στον ιδιωτικό τομέα. Εμείς όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σκληρός είναι τον τελευταίο χρόνο ο καθημερινός αγώνας για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας. Με τον τζίρο να μειώνεται κάθε μήνα, τα τραπεζικά επιτόκια να αυξάνονται και προοπτικές βελτίωσης να μη φαίνονται στον ορίζοντα, δεν μπορούμε να ανεχτούμε να μας δημιουργούν επιπλέον προβλήματα και κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Σαν Επιμελητήριο οφείλουμε να βάλουμε φρένο στις πρακτικές αυτές. Εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση στην Ελλάδα δεν μπορεί κανείς πλέον να λειτουργεί όπως την εποχή της αμεριμνησίας με το «τι να κάνουμε, έτσι είναι η Ελλάδα». Αυτή η νοοτροπία είναι που μας οδήγησε ως εδώ και πρέπει να την αλλάξουμε. Πιστεύω ότι το Επιμελητήριο πρέπει να μπει μπροστά σε αυτή τη προσπάθεια κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Δεν πάει άλλο!».

Διαφήμιση
1 Σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
Σούλα Δ
Σούλα Δ
10 έτη πριν

αυτό που προκύπτει είναι οτι όλοι πρέπει να ενδίδουν στο “άντρα θέλω, τώρα τον θέλω”!. Επειδή δηλαδή καποιος είναι επώνυμος πρεπει να προσπεράσει η εξέταση της υπόθεσής του τις υπόλοιπες!! από που προκύπτει αυτό??
Φαινεται οτι το αρθρο το γράφει καποιος που δε γνωρίζει απο δημόσια διοίκηση..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΒΕΣ Ροδόπης: «Ακόμη ένα χτύπημα στην οικονομική ζωή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών»

Αναλυτική ενημέρωση για την απαγόρευση χρήσης νερού καθώς και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, ζητάνε ΟΕΒΕΣ και Σωματείο Ζυθεστιατόρων Κομοτηνής και Περιφέρειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Για ακόμη «ένα χτύπημα της οικονομικής ζωής του παραλιακού μετώπου του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών», κάνουν λόγο οι ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και το Σωματείο Ζυθεστιατόρων Κομοτηνής και Περιφέρειας με αφορμή την απαγόρευση χρήσης νερού στους οικισμούς Μαρώνειας, Ιμέρου και Πλατανίτη.

Οι φορείς επαγγελματιών ζητάνε αναλυτική ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει καθώς και μέτρα στήριξης των οικείων επιχειρήσεων από τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Όπως δήλωσε πάντως ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στη «Φωνή της Ροδόπης», η απόφαση πάρθηκε ύστερα από τον εντοπισμό μικροβίων στο νερό κατόπιν δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα ύστερα και από τους νέους ελέγχους, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται μέχρι και αύριο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των επαγγελματικών φορέων:

«Πληροφορηθήκαμε, ότι στις περιοχές Μαρωνείας, Πλατανίτη και Ιμέρου, το νερό του δικτύου είναι ακατάλληλο προς πόση, αλλά και για γενική χρήση. Πέραν αυτής της ενημέρωσης, δεν γνωρίζει κανένας τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως και τον ακριβή χρόνο αποκατάστασης του παραπάνω προβλήματος.

Στην περιοχή αυτή εκτός από τα νοικοκυριά, ειδικά τώρα τη θερινή περίοδο επιχειρούν πολλά καταστήματα κυρίως εστίασης και τουρισμού, όπου το νερό είναι απαραίτητο για την επιβίωσή τους.   

Ήδη μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη χθεσινή ανακοίνωση, υπάρχουν ακυρώσεις κυρίως στο χώρο της εστίασης. Αυτό αποτελεί ακόμη ένα χτύπημα στην οικονομική ζωή του παραλιακού μετώπου του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών  επιπλέον των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία.

Ως εκ τούτου καλούμε κάθε υπεύθυνο φορέα να ενημερώσει αναλυτικά για το τι ακριβώς συμβαίνει, για την επικινδυνότητα της κατάστασης και το χρονοδιάγραμμα μέχρι να λάβει τέλος η περιπέτεια. Επίσης ζητούμε άμεσα μέτρα στήριξης των οικείων επιχειρήσεων από το Δήμο και την Περιφέρεια, προκειμένου να μη διασαλευθεί η συνέχειά τους.

Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε τον επαγγελματικό κόσμο της πληγείσης περιοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία πρώτης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επιτρέπει στους οφειλέτες με ισχυρή οικονομική αδυναμία να λάβουν τη σχετική βεβαίωση ότι όντως αποτελούν ευάλωτα νοικοκυριά

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για την 1η κατοικία των ευάλωτων νοικοκυριών, στο πλαίσιο του νέου Νόμου για τη ρύθμιση οφειλών σε έως 240 δόσεις προς το Δημόσιο και 420 δόσεις προς τις τράπεζες και άλλους χρηματοδοτικούς φορείς και την παροχή 2ης ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομιών.

Ο Νόμος, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο, περιέχει σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων για τα νοικοκυριά, όπως:

η ρύθμιση οφειλών, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, σε έως 240 δόσεις προς το Δημόσιο και έως 420 δόσεις προς τους χρηματοδοτικούς φορείς και η επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών για 5 έτη, σε όσους ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επιτρέπει στους οφειλέτες με ισχυρή οικονομική αδυναμία να λάβουν τη σχετική βεβαίωση ότι όντως αποτελούν ευάλωτα νοικοκυριά. Ακολούθως, μπορούν να επωφεληθούν από τις προστατευτικές πρόνοιες του Νόμου 4738/2020, δηλαδή να διαγράψουν όλες τις οφειλές τους και να λάβουν τη 2η ευκαιρία.

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από την οποία αναπτύχθηκε, υποστηρίζεται διαρκώς και φιλοξενείται στις υποδομές της. Είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gov.gr

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο και τις επιλογές διαχείρισης των οφειλών τους, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν σε ένα από τα 50 Κέντρα και Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους που λειτουργούν πανελλαδικά, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 213.212.57.30.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην 85η ΔΕΘ θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο το ΕΒΕ Ροδόπης

Στο περίπτερο θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν χωρίς κόστος οι επιχειρήσεις – μέλη του

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 85η ΔΕΘ (11-19/09/2021) στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν χωρίς κόστος και να εκθέσουν τα προϊόντα τους όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 επικοινωνώντας με την υπηρεσία του Επιμελητηρίου στο τηλ. 2531022547 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή μέσω e-mail info@everodopi.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αντ. Γραβάνης: «Επιπλέον 50 εκ. ευρώ στο Leader από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης»

«Με αυτό τον τρόπο θα εγκριθούν όλες οι θετικά αξιολογημένες προτάσεις των επιχειρήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημόσιο ευχαριστώ στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου, οι οποίοι ενέκριναν τη διάθεση επιπλέον πόρων ύψους 50 εκ. ευρώ για το πρόγραμμα Leader, απευθύνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Με αυτό τον τρόπο θα εγκριθούν όλες οι θετικά αξιολογημένες προτάσεις των επιχειρήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης όπως και των περισσοτέρων Επιμελητηρίων της χώρας. Το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με τον βουλευτή Ροδόπης κ. Στυλιανιδη Ευρυπίδη επανειλημμένα είχαν θέσει το θέμα στην ηγεσία του Υπουργείου ώστε να επωφεληθούν οι επιχειρήσεις των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου, οι οποίοι ενέκριναν τη διάθεση επιπλέον πόρων από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), δημόσιας δαπάνης ύψους 50 εκ. €, ώστε να ικανοποιηθεί το σύνολο του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε για ιδιωτικές επενδύσεις στις τρέχουσες προσκλήσεις των τοπικών προγραμμάτων LEADER στη Ροδόπη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται το πράσινο φως στις Ομάδες Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) – Αναπτυξιακές Εταιρείες ΟΤΑ να εντάξουν στα τοπικά τους προγράμματα το σύνολο των θετικά αξιολογημένων ιδιωτικών επενδύσεων, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΒΑΛΑ15 ώρες πριν

Καβάλα: Τροχαίο με τραυματίες 11 μετανάστες μετά από καταδίωξη Ι.Χ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ16 ώρες πριν

Αλλοδαπός διωκόμενος από την Ιντερπόλ επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω Νυμφαίας

ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες πριν

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα

ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες πριν

Πυροτεχνήματα: η αβάσταχτη γοητεία των σπινθηροβόλων αναμνήσεων

ΡΟΔΟΠΗ17 ώρες πριν

Κάλεσμα στήριξης στο λαό της Κούβας από ΕΝΙΔΥΚ και Σύλλογο Γυναικών Ροδόπης

ΕΒΡΟΣ17 ώρες πριν

Καλεσμένη της Προέδρου στην επέτειο γυναίκα με ακροδεξιά δράση και αμετάκλητη καταδίκη

ΡΟΔΟΠΗ18 ώρες πριν

Καταγγελία: «Στρατιώτης βίασε κοπέλα στην Κομοτηνή»

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΚΑΒΑΛΑ2 ημέρες πριν

Συναγερμός στην Καβάλα έπειτα από 16 κρούσματα σε παιδική κατασκήνωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Ιλχάν Αχμέτ

ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΡΟΔΟΠΗ3 ημέρες πριν

Νέα συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου: «Θέλουν να μας εξαφανίσουν»

TΟΥΡΚΙΑ4 ημέρες πριν

Τουρκία: Ο Πόντος «βούλιαξε» και ο Ερντογάν μοίραζε τσάι στους πλημμυροπαθείς!

ΒΟΥΛΗ4 ημέρες πριν

Ιλ. Αχμέτ: «Χωρίς δασικούς χάρτες δεν υφίσταται εκσυγχρονισμός του Κτηματολογίου»

ΡΟΔΟΠΗ4 ημέρες πριν

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Μίσχο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΡΟΔΟΠΗ6 ημέρες πριν

Πολυπληθής συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Κομοτηνή

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες πριν

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε χωράφι και κατέβασαν πανό κατά του Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες πριν

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου: «Παράνομο το κορωνο-πρόστιμο των 8.000 ευρώ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x