ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος του Πεταλωτή η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος του Γιώργου Πεταλωτή στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης εξέδωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Στην ανακοίνωση σημειώνεται αναλυτικά πως :

«Η Ν.Ε.  ΠΑΣΟΚ Ροδόπης , καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά  επεισόδια σε βάρος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα χθεσινά  επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων».

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ