ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο All Star Αν. Μακεδονίας και Θράκης

fonirodopis.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο All Star παίδων και ανδρών Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Την ιδέα και το «τρέξιμο» για την υλοποίηση της είχε ο Δημήτρης Χατζηαντωνίου του γνωστού blog στους μπασκετικούς xanthibasket, με την συμβολή πολλών μπασκετανθρώπων και χορηγών από την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Οι όποιες παραλείψεις έγιναν δικαιολογούνται από την πρώτη φορά του εγχειρήματος και επισημάνθηκαν για να μη γίνουν στο μέλλον. Σημασία έχει ότι το πρώτο βήμα έγινε, και κατάφερε, να δείξει τι μπορεί να γίνει με την συνεργασία, να αμβλύνει τα πνεύματα, να βοηθήσει να ξεχαστούν οι αντιπαλότητες των πρωταθλημάτων, να προάγει την κατανόηση, να φέρει σε καλή διάθεση όλους όσους εμπλέκονται, να δημιουργήσει κλίμα γιορτινό και χαρούμενο ώστε όλοι να  περάσουν καλά και να διασκεδάσουν.

Αρκετός κόσμος (σε σχέση με το τεράστιο γήπεδο) βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης και απόλαυσε την ωραία γιορτή. Έγιναν πολλές βραβεύσεις, όλοι πήραν από ένα αναμνηστικό για να θυμούνται αυτή την ωραία εκδήλωση και έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι με την ευχή «και του χρόνου».

Την  Α.Ε. Κομοτηνής εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο νεαρός αθλητής Γεωργαντάς Στέλιος που έπαιξε με την ομάδα των ανδρών της Ανατολής και ο προπονητής Παπαδόπουλος Νίκος ως βοηθός προπονητής στην ομάδα ανδρών της Ανατολής.

 

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ