ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελπίδες στον ΓΑΣ για άνοδο στη Β’ Εθνική

fonirodopis.gr

Αυξάνονται οι πιθανότητες που συγκεντρώνει το σενάριο να δημιουργηθούν τη νέα σεζόν 2011-2012 δύο όμιλοι στο πρωτάθλημα του μπάσκετ της Β Εθνικής κατηγορίας. Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή, ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος, καθώς θα εξασφαλίσει την άνοδο , παρότι τερμάτισε στην 3η θέση του φετινού πρωταθλήματος της Γ εθνικής.

Οι καιροί φυσικά είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες, που αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα με τα οικονομικά τους και οι επιχορηγήσεις έχουν στερέψει. Για τον λόγο αυτό και για τη διευκόλυνση των σωματείων, οι παράγοντες της ομοσπονδίας Μπάσκετ εξετάζουν την δημιουργία δύο ομίλων, που θα γλιτώσει τις ομάδες από μεγάλες μετακινήσεις και πολλά έξοδα.

Για το λόγο αυτό έχουν πραγματοποιηθεί ήδη συναντήσεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας και αναφέρθηκε και η σκέψη το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να διεξάγεται σε δυο ομίλους, βόρειο και νότιο. Για να υλοποιηθεί βέβαια η σκέψη , χρειάζεται και η συγκατάθεση του Γ.Γ. Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ωστόσο είναι θετικό πως από σκέψη έχει μετατραπεί σε πρόταση. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται πολλές εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα και οι άνθρωποι του ΓΑΣ περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις που θα πάρει η Ομοσπονδία γι΄ αυτό το θέμα.

Στέφανος Κούκλαρης

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ