ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Πυροβολισμοί στο στέκι του Συλλόγου Ελλήνων Μουσουλμάνων Πος Πος

FoniRodopis

Πυροβολισμούς από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/3) το στέκι του Συλλόγου των Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής Πος Πος από αγνώστους.

Ευτύχημα ήταν ότι την ώρα των πυροβολισμών κανείς δεν βρισκόταν στο στέκι με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο «περίεργο» περιστατικό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο στέκι του Συλλόγου καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/3) άγνωστοι διέρρηξαν τον ίδιο χώρο.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Μουσουλμάνων Κομοτηνής Πος Πος καταγγέλλει τα γεγονότα των τελευταίων μερών ενώ μέσω ανακοίνωσης του σημειώνει ότι «δράστες είναι εκείνοι που επιθυμούν το διαχωρισμό της κοινωνίας σε μειονότητα και πλειονότητα, αυτοί που σπέρνουν το μίσος και αυτοί που επιθυμούν να βγάλουμε τη λέξη «Έλληνες» από τον τίτλο του σωματείου μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής :

«Τα ξημερώματα της Κυριακής (6/3) το στέκι του Συλλόγου μας δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστους. Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς μέσα και έτσι είχαμε μόνο υλικές ζημιές.

Δύο βράδια πριν είχε γίνει διάρρηξη στον ίδιο χώρο. Πριν μερικούς μήνες είχαμε 11 σπασμένες ταφόπλακες στο νεκροταφείο της γειτονιάς μας.

Εμείς, ως Έλληνες μουσουλμάνοι, καταγγέλλουμε το γεγονός και εκείνους που βρίσκονται πίσω από τέτοιες ενέργειες. Είμαστε σίγουροι ότι δράστες είναι εκείνοι που μας ζητούσαν να βγάλουμε τη λέξη «Έλληνες» από τον τίτλο του σωματείου μας, εκείνοι που θέλουν την κοινωνία χωρισμένη σε πλειονότητα και μειονότητα.

Αυτοί που φωνάζουν σε όλη την Ευρώπη για ένα σπασμένο τζαμί, αυτοί οι ίδιοι βάζουν κάποιους να πυροβολήσουν όποιους δεν τους λένε πάντα «ναι».

Ελπίζουμε η Αστυνομία να βρει τους υπεύθυνους και να φανεί ποιος σπέρνει μίσος στην κοινωνία. Εμείς πάντως, ο Σύλλογος Ελλήνων Μουσουλμάνων Πος Πος, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό των ανθρώπων της γειτονιάς μας και της πατρίδας μας, της Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης :

Προβοκάτορες στη Θράκη βεβήλωσαν μνήματα σε μουσουλμανικά νεκροταφεία της Κομοτηνής

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ