ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάγκη για αλλαγή πλεύσης είναι επιτακτική, λέει η ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή εξέδωσε τη Δευτέρα (21/2) η ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης σημειώνεται αναλυτικά ότι : «Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας προσέρχεται στη σύσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου από την πίσω πόρτα ενώ οι επίσημοι προσκεκλημένοι περιμένουν να τον υποδεχτούν από την μπροστινή είσοδο.

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας επιλέγει την ασφάλεια και αφήνει τους υπουργούς του να επωμιστούν το βάρος της οργής του διαμαρτυρόμενου πλήθους.

Όταν ο πρωθυπουργός ενοχλείται από την ποιότητα των συνθημάτων που ακούγονται και όχι από τα προβλήματα που τα παράγουν.

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας νίπτει τας χείρας του ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος στέλνοντας στο Γολγοθά τους Έλληνες.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, δικαίως αναρωτιόμαστε αν ο Γ. Παπανδρέου είναι ο δυναμικός πρωθυπουργός που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ή ένας τοποτηρητής του ΔΝΤ στη χώρα μας. Ρόλο που ο ίδιος διάλεξε όπως αποδεικνύεται μετά την αποκάλυψη του Στρος Καν για επαφές του ΔΝΤ με την κυβέρνηση, από τον Δεκέμβριο του 2009, προτού υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με την οικονομία μας.

Όσο για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη Θράκη; Δεν θα μπούμε καν στο κόπο να τις σχολιάσουμε. Έχουν την ίδια αξία με τις συνεχείς υποσχέσεις που δεν τηρεί, την ίδια αξία με τα πρόχειρα νομοσχέδια και εγκυκλίους όπως αυτό με τους δικηγόρους ή με τους ημιυπαίθριους που αποσύρονται εν ειπή οφθαλμού χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ευθιξία από τους αρμόδιους υπουργούς.

Από τα πανηγύρια του κ. Ντόλιου στα κανάλια την μια μέρα περάσαμε στη συγνώμη της επόμενης χωρίς ο αρμόδιος υπουργός κ. Ραγκούσης να έχει την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είναι προφανές ότι με αυτήν την πολιτική το κράτος πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει ελπίδα για το λαό, δεν υπάρχει για τη χώρα. Η ανάγκη για αλλαγή πλεύσης είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ