ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Το πρόβλημα της ΕΝΚΛΩ δεν είναι πρόβλημα της κυβέρνησης, είπε ο Ξυνίδης !!!

Τους κάνουν και χάρη τώρα που ασχολούνται μαζί τους !!!

Η κυβέρνηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε, είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης

Οι τράπεζες οφείλουν να εφαρμόσουν την κυβερνητική απόφαση, είπε σε ερώτηση της «Φωνής», αλλά… δεν είναι και δικό μας πρόβλημα !

Την Τρίτη συνάντηση με τις τράπεζες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα

Είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε τους εργαζόμενους από την ομηρία, είπε ο Πεταλωτής που χαρακτήρισα τα επεισόδια «στημένα»

«Στόλισαν» Γιαννακίδη και Πεταλωτή οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ με απίστευτες ύβρεις !

Χάρη κάνει απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση στους εργαζομένους της ΕΝΚΛΩ που ασχολείται ακόμα και σήμερα με το πρόβλημα τους, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Σωκράτη Ξυνίδη, το πρόβλημα δεν είναι της κυβέρνησης !

Σύμφωνα με τον κ. Ξυνίδη «το ζήτημα της ΕΝΚΛΩ από πλευράς της κυβέρνησης έχει αντιμετωπιστεί με όλες μας τις δυνάμεις. Η κυβέρνηση έχει κάνει αυτό που όφειλε να κάνει και από τις δεσμεύσεις της και από την κυβερνητική κυβέρνηση. Εξήγησα στους εκπροσώπους της ότι η κυβέρνηση δεν είναι απέναντι αλλά αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι η κυβέρνηση αυτή που χρηματοδοτεί.

Η εκτίμηση που έχουν οι τράπεζες για το επιχειρηματικό σχέδιο είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συναινέσουν αυτές και σε αυτή τη λογική έχει αναληφθεί μία πρωτοβουλία και από τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και θα υπάρξει μία συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί η στάση των τραπεζών. Η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να κρύψει και να φοβηθεί σε αυτό το θέμα.

Σε ερώτηση της «Φωνής» για ποιο λόγο δεν εφαρμόζουν οι τράπεζες την κυβερνητική απόφαση και αν η κυβέρνηση μπορεί να πιέσει, ο κ. Ξυνίδης απάντησε πως «δεν μπορούμε εμείς ως κυβέρνηση να επιβάλλουμε σε κάποιον να χρηματοδοτήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο, και κυρίως στις τράπεζες οι οποίες μετέχουν στο συμβούλιο της εταιρείας. Οι λογικές «τους δίνετε για να στηρίξετε τις τράπεζες άρα οι τράπεζες πρέπει να στηρίζουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΝΚΛΩ» νομίζω ότι είναι πολύ απλοποιημένες λογικές για να δώσουν απάντηση σε ένα σύνθετο πρόβλημα.

Η κυβέρνηση ανέλαβε να παράσχει την εγγύηση της και μάλιστα έβαλε όρους οι οποίοι ήταν δεσμευτικοί και σκληροί για τις τράπεζες. Οι τράπεζες από κει και πέρα οφείλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο. Η κυβέρνηση είναι ο ενδιάμεσος κρίκος, συνδέει αυτό που οι δανείστριες τράπεζες μαζί με την εταιρεία έπρεπε να πετύχουν. Εάν αυτοί δεν μπορούν να τα βρουν, δεν είναι η κυβέρνηση αυτή που ευθύνεται. Προσέδωσε αυτό που όφειλε να δώσει, την εγγύηση και το κύρος της και αν θέλετε τις άοκνες προσπάθειες της προκειμένου να φέρνει σε επαφή τα μέρη και να λύσει το πρόβλημα. Δεν είναι πρόβλημα της κυβέρνησης η λύση του προβλήματος. Η κυβέρνηση προσπαθεί να βοηθήσει και να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα της ΕΝΚΛΩ».

Τέλος, σε ερώτηση της «Φωνής» για το ποια είναι η εκτίμηση του και τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια λύση, ο Σωκράτης Ξυνίδης απάντησε ότι «αν ναυαγήσει το όλο σχέδιο, είναι μια άλλη υπόθεση, όπου εκεί να είστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής να κάνει αυτά που πρέπει απέναντι στους εργαζόμενους».

Γιώργος Πεταλωτής : «Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να βγάλει τους εργαζομένους της ΕΝΚΛΩ από την ομηρία. «Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που το παλεύουμε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε από την ομηρία αυτούς τους εργαζόμενους, τους οποίους εγώ παρακολουθώ και βρίσκομαι δίπλα τους. Η επιθυμητή λύση είναι η επαναλειτουργία των κλωστηρίων» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στημένα τα επεισόδια»

Επίθεση στις αριστερές δυνάμεις εξαπέλυσε ο Γιώργος Πεταλωτής, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο δημιούργησαν «στημένα» επεισόδια.

«Στην επίσκεψη του πρωθυπουργού και του υπουργικού κλιμακίου που την επιζητάμε στην περιοχή, υπάρχουν και εκείνες οι δυνάμεις που απέδειξαν ότι δεν θέλουν επισκέψεις πρωθυπουργού και υπουργών στην περιοχή μας. Αυτές οι δυνάμεις υποστηρίζονται από υποτιθέμενες αριστερές προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής. Υπήρχε μία μερίδα των εργαζομένων των Κλωστηρίων, μια πολύ μικρή μερίδα, η οποία με την πράξη της και με μία χυδαιολογία εντονότατη προσπάθησε να μη γίνει η συνάντηση την οποία είχαμε δεσμευθεί.

Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την περιοχή θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να βλέπουμε την πολιτική μακριά από υποσχέσεις και από ανόητα χειροκροτήματα, και όποιοι θέλουν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων πρέπει να είναι παρόντες και να μην είναι κρυμμένοι ρίχνοντας πέτρες πίσω από τον φράχτη.

Επειδή υπήρχαν και κάποιες καταγγελίες από κάποιους προοδευτικούς υποτίθεται συμβούλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν απρόκλητα διαδηλωτές, αυτό ήταν μια εικόνα που στήθηκε για να «παίξει» και να δημιουργηθεί μια εντύπωση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα θα έπρεπε αυτοί οι κύριοι τον ακτιβισμό που δείχνουν, να τον δείξουν τότε που επί ΝΔ δημιουργούνταν τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ.

Εμείς την αγωνία τους την σεβόμαστε και θέλουμε να δοθεί λύση. Κάποιοι χτίζουν πολιτικές καριέρες και προσπαθούν να κατοχυρώσουν τον ανύπαρκτο πολιτικό τους ρόλο χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ανθρώπους και χυδαιολογώντας απερίφραστα. Αυτοί προσπάθησαν να ματαιώσουν την επίσκεψη των υπουργών και του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή όμως οι προσπάθειες τους, οι ύβρεις και οι απειλές τους έπεσαν στο κενό» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στόλισαν» Γιαννακίδη και Πεταλωτή οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ

Τα πυρά των εξαγριωμένων και απογοητευμένων εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ δέχθηκαν κατά κύριο λόγο ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Άρης Γιαννακίδης, ενώ οι υπόλοιποι υπουργοί τη γλίτωσαν μόνο με γιουχαρίσματα κατά την είσοδο τους στο χώρο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Οι φράσεις που ακούστηκαν από τους διαδηλωτές ήταν χυδαιότατες προς το πρόσωπο των δύο πολιτικών της περιοχής μας και οι πιο πολλές αυτές, για ευνόητους λόγους, δεν μπορούν να μεταφερθούν. Μερικές φράσεις που εκστόμισαν ήταν «Άρη είσαι παπ….ι», «Γιαννακίδη είσαι μεγάλο αρ…», «Άρη σε περιμένουμε για καφέ στην πλατεία, μην τολμήσεις και εμφανιστείς», «λαμόγια», «ψεύτες» και άλλα πολλά.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε την απόγνωση των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό που υφίστανται εδώ και 2,5 χρόνια όμως χρησιμοποιώντας ανάλογη φρασεολογία, μόνο το δίκιο τους δεν πρόκειται να βρουν.

Τα δίκαια δεν κερδίζονται με χυδαιότητες και καταδικαστέες πράξεις αλλά με τίμιους αγώνες, τους οποίους χαρακτηρίζει πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιβλία στη Βιβλιοθήκη Ξυλαγανής πρόσφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Ροδόπης πρόσφερε εκατοντάδες βιβλία για τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δέσμευση που ανέλαβε την προηγούμενη βδομάδα, όταν ξεκίνησε ξανά μετά από χρόνια τη λειτουργία της η Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής, τήρησε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μαζί με τους συνεργάτες του, πρόσφερε εκατοντάδες βιβλία για τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και για τους ενήλικες του χωριού. Τα περισσότερα από αυτά ήταν νέοι και ιστορικοί τίτλοι των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ, αλλά και βιβλία παλιότερης εποχής που αναφέρονται στη μυθολογία, την ιστορία, την Ελληνική επανάσταση, παιδικά μυθιστορήματα, σειρές εγκυκλοπαίδειας, σύγχρονα διηγήματα. Επίσης προσέφερε βιβλία με την ιστορία της Θράκης και φυσικά όλες τις δικές του μελέτες για την εκπαίδευση, την πολιτική, το Σύνταγμα και φυσικά για τη Θράκη.

Συνεχάρη το Σύλλογο Γυναικών Ξυλαγανής και τη δραστήρια πρόεδρο του κ. Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία και υπέγραψε μια συγκινητική αφιέρωση σε όλα τα δικά του συγγράμματα με το παρακάτω περιεχόμενο: «Αφιερωμένο στα παιδιά του χωριού μου με πολύ αγάπη. Ξυλαγανή 27.11.2021. Ευριπιδης Στυλιανίδης».

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη. Με ενθουσιασμό έσπευσαν να πάρουν στα χέρια τους τα καινούρια βιβλία, το ίδιο όμως έσπευσαν να κάνουν και οι μητέρες που τα συνόδευαν, διότι βρήκαν κι αυτές ενδιαφέρουσες εκδόσεις που θα ήθελαν να μελετήσουν.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον Ξυλαγανιώτη πολιτικό, διότι δεν ξεχνά το χωριό του και από που ξεκίνησε. Σε σχετικές δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο Ευριπιδης Στυλιανίδης τόνισε «τη σημασία της αναβίωσης της Βιβλιοθήκης ως χώρου συνάντησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών, που τα αποσπά από τη μονομερή εξάρτηση από το διαδίκτυο και τα κάνει να αγαπήσουν το χωριό τους. Αυτές οι δράσεις ξαναμαζεύουν τη νεολαία στο χωριό και ίσως αποτελέσουν ένεση στήριξης των τοπικών σχολείων που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αδειάζουν λόγω της μετακίνησης των οικογενειών στην πόλη. Ας ελπίσουμε η μικρή μας βιβλιοθήκη να γίνει το σημείο για ένα νέο ξεκίνημα επιστροφής της νεολαίας στα χωριά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γραβάνης: Ανάγκη αλλαγής θεσμικού πλαισίου για Τειρεσία και φορολογική ενημερότητα

Στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ μίλησε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης – Αποδεκτές αμφότερες οι προτάσεις του

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των παραγωγικών φορέων της χώρας.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κ. Γραβάνης προέβη σε δύο σημαντικές για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας παρεμβάσεις.

Ειδικότερα υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για το πρόγραμμα Τειρεσίας που σήμερα λειτουργεί εξοντωτικά για μεγάλη μερίδα των επιχειρήσεων. Ο ίδιος στάθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου υπογραμμίζοντας πως αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες τουλάχιστον μίας δεκαετίας πριν που είχαν ως κύριο στόχο την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος, προτάσσονται την ανάγκη προτεραιοποίησης της βιωσιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ υπογράμμισε και την ανάγκη αλλαγής θεσμικού πλαισίου για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας των επιχειρήσεων, προκρίνοντας την ανάγκη αλλαγής των κριτηρίων με βάση τα οποία μια επιχείρηση κρίνεται σήμερα φορολογικά ενήμερη.

Μάλιστα στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Γραβάνης είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους της κυβέρνησης και να ανταλλάξει απόψεις για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας, μεταξύ των οποίων και με τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή ο οποίος του δήλωσε την σύμφωνη γνώμη του ως προς την ανάγκη αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου σε σχέση με την φορολογική ενημερότητα των επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες οι παρεμβάσεις έγιναν αποδεκτές από την γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ η οποία δεσμεύτηκε για την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την κατάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων προς την κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων το πρωί της Κυριακής στο Μνημείο Υπέρ της Εθνικής Αντίστασης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης εναντίον των στρατευμάτων κατοχής το 1941-1944, εορτάστηκε στην πόλη της Κομοτηνής το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου.

Στις 8 το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη έπαρση της σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών, ενώ αργότερα τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Ακολούθως, στις 11:30, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Υπέρ της Εθνικής Αντίστασης από τον Βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου, τον Αντιδήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Πολιτειάδη, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ κα.

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων, ανέφερε σε δήλωση του:

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για τους αγώνες του λαού μας στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό και τιμής για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να είναι σήμερα ελεύθερη η πατρίδα μας και να μπορούμε να προσδοκούμε και να διεκδικούμε μία καλύτερη ζωή.

Στις μέρες μας η ανθρωπότητα και η χώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν γνωστό μεν αλλά αόρατο εχθρό. Χρειάζεται και σήμερα με την ίδια ομόθυμη στάση ο λαός μας να αντιμετωπίσει την πανδημία μακριά από τις ωραιοποιήσεις της δύσκολης κατάστασης που επιχειρεί η σημερινή κυβέρνηση και να κινηθούμε με αποφασιστικότητα ώστε να προστατευτεί η υγεία του λαού μας, θωρακίζοντας πρώτα από όλα το δημόσιο σύστημα υγείας και αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

Υπερψηφίστηκε από 142 συναδέλφους του έναντι 134 ψήφων που έλαβε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ερελιάδης κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Ο κ. Ερελιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από 1ης Ιανουαρίου και για τα επόμενα 4 χρόνια, υπερψηφίστηκε από 142 συναδέλφους του δικηγόρους έναντι 134 ψήφων που έλαβε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου ενώ υπήρξαν επίσης 11 λευκά ψηφοδέλτια. Αξιοσημείωτο των φετινών εκλογών ήταν η μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων της Ροδόπης καθώς ψήφισαν συνολικά 287 εκ των 329 εγγεγραμμένων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους αυτούς που πίστεψαν στο πρόσωπο μου και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θέλω να συγχαρώ την κ. Χατζηαντωνίου για τον προεκλογικό της αγώνα και πιστεύω ότι θα την έχουμε πολύτιμο συνεργάτη στη νέα μας θητεία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα παιδιά μου που στάθηκαν δίπλα μου.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πανελλαδικά αλλά και τοπικά. Αυτά μπορούμε να τα πούμε κάποια στιγμή, από τον Ιανουάριο που αναλαμβάνω θα μπορέσω να σας πω πιο αναλυτικά τις σκέψεις και τις απόψεις μου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ44 λεπτά πριν

Βιβλία στη Βιβλιοθήκη Ξυλαγανής πρόσφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ53 λεπτά πριν

Γραβάνης: Ανάγκη αλλαγής θεσμικού πλαισίου για Τειρεσία και φορολογική ενημερότητα

ΡΟΔΟΠΗ2 ώρες πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ2 ώρες πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

YΓΕΙΑ4 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 57 κρούσματα στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων την επόμενη εβδομάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαποί διακινητές μετέφεραν 12 παράνομους μετανάστες

ΠΑΙΔΕΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τσικνοπέμπτη έγινε… Chikno Thursday σε βιβλίο αγγλικών της Γ’ Γυμνασίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Γιώργος Μανανάς: «Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Ροδόπης κατέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

ΡΟΔΟΠΗ2 ώρες πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ2 ώρες πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

YΓΕΙΑ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Σκέψεις για επαναφορά της χρήσης μάσκας παντού

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Αφίχθησαν στην Αλεξανδρούπολη 375 Αμερικανοί στρατιώτες

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Απογραφή 2021: Παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου για την αυτοαπογραφή

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Έβρος: Αίθουσες ρομποτικής σε σχολεία από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη Skroutz

ΒΟΥΛΗ3 ημέρες πριν

Φίλης: «Ο φράχτης στον Έβρο διαχωρίζει τη Θράκη από την υπόλοιπη χώρα»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Χαρίτου: «Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει την ελπίδα στη Θράκη»

ΒΟΥΛΗ6 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Τραγικός ο ισχυρισμός Ζεϊμπέκ ότι η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x