ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Περιορισμός των χειρουργείων λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Με έναν αναισθησιολόγο στις τάξεις του έμεινε το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής, με αποτέλεσμα να καθίσταται σήμερα αδύνατη η τέλεση χειρουργείων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες το Νοσοκομείο Κομοτηνής διέθετε δύο αναισθησιολόγους, οι οποίοι εργάζονταν ανά βάρδιες και κάλυπταν κατά το δοκούν τις ανάγκες των ασθενών που έχριζαν χειρουργικής επέμβασης.

Πρόσφατα όμως, ο ένας εκ των δύο αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο συνταξιοδοτήθηκε με αποτέλεσμα τα χειρουργεία που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα να αναβληθούν !

Έτσι στο Νοσοκομείο Κομοτηνής θα γίνονται μόνο οι υπερεπείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τη στιγμή που θα ενισχυθεί το ίδρυμα με γιατρούς από άλλους όμορους νομούς, ενώ διάφορα άλλα περιστατικά στέλνονται ήδη στα γειτονικά νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης.

Μήπως άρχισε η συγχώνευση των Νοσοκομείων και βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν από τη Θράκη; Κατά τα άλλα, κάποιοι, προπαγανδίζουν την ανέγερση νέου Νοσοκομείου που θα ανεβάσει στα ύψη την ποιότητα της παρεχόμενης περίθαλψης !

Ακυρώθηκε διαγωνισμός για προμήθεια συρραπτικών μηχανών νοσοκομειακής χρήσης

Εν τω μεταξύ, ο διαγωνισμός υπ’ αριθμόν 15/2010 του Νοσοκομείου Κομοτηνής για την προμήθεια συρραπτικών μηχανών νοσοκομειακής χρήσης, ακυρώθηκε πρόσφατα με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Η ακύρωση του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμόν 21/04.02.2011 ΦΕΚ, στο οποίο αναφέρεται ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, με νέες προδιαγραφές και αφού γίνει η σχετική δημοσίευση στον Τύπο.

Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια συρραπτικών μηχανών ανέρχονταν στο ποσό των 400.000 ευρώ και η ισχύς της σύμβασης ήταν για το διάστημα ενός (1) έτους.

Διαβάστε επίσης :

Εξαγγελίες για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x