ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή ετοιμάζει ο Κώστας Λιούρτας

fonirodopis.gr

Ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή ετοιμάζει ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (ΕΒΕΡ), Κώστας Λιούρτας.

Η τηλεοπτική εκπομπή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει τον τίτλο «Πέστα Κώστα», θα είναι εβδομαδιαία και θα παρουσιάζεται στο κοινό της Ροδόπης μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή προς το παρόν παραμένει άγνωστο πόσες φορές την εβδομάδα θα αναμεταδίδεται.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο είναι ότι και οι δύο εκπομπές θα έχουν την ίδια θεματολογία, η οποία θα αφορά αποκλειστικά οικονομικά θέματα και θέματα της αγοράς, τα οποία γνωρίζει καλά ο κ. Λιούρτας από την πολυετή ενασχόληση και θητεία του στο ΕΒΕΡ.

Εμείς, ως «Φωνή της Ροδόπης» και «Ράδιο Κομοτηνή 103,1» είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και θέλουμε να υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες φωνές, οι οποίες θα ενημερώνουν τους συμπολίτες μας, και γι’ αυτό το λόγο χαιρετίζουμε και τις δύο αυτές νέες εκπομπές με παρουσιαστή τον Κώστα Λιούρτα.

Όσον αφορά όμως τη ραδιοφωνική του εκπομπή, οφείλουμε να του κάνουμε μια επισήμανση. Θερμή παράκληση κ. Λιούρτα, μην κάνετε την εκπομπή σας την ίδια ώρα που αναμεταδίδεται καθημερινά (08:30 το πρωί) η εκπομπή «Σχολιασμοί» του «Ράδιο Κομοτηνή 103,1». Μη χάσουμε και τους ακροατές μας !!!

Υ.Γ. : Πρόσφατα ο κ. Λιούρτας αναφερόμενος στο ΕΒΕΡ έκανε λόγο για «παλιούς» και «νέους». Οι «παλιοί» είπε «μας είχαν στην απομόνωση και μας απέκλειαν από ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ οι νέοι μας στηρίζουν, το Επιμελητήριο ξαναμπαίνει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και εμείς τώρα μπορούμε να πηγαίνουμε και πάλι ταξίδια σε όλο τον κόσμο» !!! Αν εξαιρέσουμε το ότι δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ποιοι είναι οι «παλιοί» και στο ποιοι οι «νέοι», αυτό που μας κάνει αίσθηση είναι ο μεγάλος νταλκάς του πρώην προέδρου : τα ταξίδια !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x