ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Σύσκεψη για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

fonirodopis.gr

Ύστερα από πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιου Ούστογλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011, στην αίθουσα «Ανδρέας Παπανδρέου» της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σύσκεψη  με θέμα: «Αγροτικά και Κτηνοτροφικά Ζητήματα και Προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας».

Στην σύσκεψη μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π. Ε. Έβρου κ. Γιάννη Κανελλάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Κώστας Μιχαηλίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Δράμας, υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και εκπρόσωποι αγροτικών, κτηνοτροφικών συνεταιρισμών, φορέων και συλλόγων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης του Πρωτογενούς τομέα στην  Περιφερειακή Ενότητας Δράμας ενόψει της διαμόρφωσης της αγροτικής πολιτικής και του προγραμματισμού έργων του τομέα αυτού. Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η διαρκής επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με σκοπό την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων αυτών. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ