ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Θα ερευνηθούν τα πάντα για το σκάνδαλο της Siemens», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης

FoniRodopis

Για το σκάνδαλο της Siemens θα ερευνηθούν τα πάντα, ακόμα και η πιθανή ροή μαύρου χρήματος σε κομματικά ταμεία, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews της Κυριακής.

Ο υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει ακόμα πως κανένας δεν είναι υπεράνω ελέγχου, ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ προτάσσει την ανάγκη συναίνεσης την οποία, όπως λέει, έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει επιβλαβή κάθε συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, αναφέροντας ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2013.

Ως αρμόδιος υπουργός, διαβεβαιώνει πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα γίνει πράξη στην παρούσα Βουλή τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι ένας εκλογικός νόμος ο οποίος «θα ενισχύει την αυτονομία της πολιτικής και την ανεξαρτησία των βουλευτών, απέναντι σε συμφέροντα και την απαλλαγή τους από την πίεση των πελατειακών σχέσεων».

Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοινώνει πως τελικά θα συσταθεί η Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία που θα καλύψει την περίοδο 2004-2009.

Όσον αφορά στα φαινόμενα ανυπακοής που παρατηρούνται στην ελληνική κοινωνία δηλώνει πως κατανοεί τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των πολιτών, ξεκαθαρίζει όμως πως η ευνομία είναι η εγγύηση για τα δικαιώματα των πιο αδύναμων.

«Η μικροκομματική καθοδήγηση μιας τέτοιας ανυπακοής υπονομεύει κάθε έννοια ευνομίας και το ίδιο το κράτος δικαίου», δηλώνει ο κ. Ραγκούσης επισημαίνοντας πως για την κυβέρνηση η τήρηση των κανόνων δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με τους λαθρομετανάστες, ο κ.Ραγκούσης στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, όπου τα δικαιώματά του τα διεκδικεί κανείς στο πλαίσιο του νόμου. «Ο νόμος θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Νομικής, πως εξέθεσαν τη χώρα σε έναν ασύλληπτο κίνδυνο.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 εβδομάδα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 μήνα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ1 μήνα πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ