ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία στο ΙΚΑ Κομοτηνής καταγγέλλει η Κίνηση Πολιτών Ροδόπης

fonirodopis.gr

Απίστευτη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στο ΙΚΑ Κομοτηνής λόγω ελλείψεως ιατρών. Κορεσμός επίσης παρατηρείται όταν έχουμε να κάνουμε με επαναλαμβανόμενες συνταγογραφήσεις.

Η Κίνηση Πολιτών Ροδόπης «Υγεία και Περιβάλλον» θέτει προς τους αρμόδιους φορείς τα παρακάτω ερωτήματα αλλά και την πρόταση της προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα ιατρεία :
Δεν μπορεί η διεύθυνση του ΙΚΑ να τοποθετήσει έναν υπάλληλο για την συγγραφή επαναλαμβανόμενων συνταγών; Γιατί θα πρέπει σήμερα ο πολίτης να υφίσταται αυτή την ταλαιπωρία εφόσον υπάρχουν τα στοιχεία κάθε ασθενούς αλλά και είναι γνωστά τα φάρμακα που παίρνει; Γιατί να μην αποσυμφορηθούν τα ιατρεία και να υπάρχει επαρκής χρόνος για ιατρικές υπηρεσίες προς ασθενείς αντί να αναλώνονται οι ιατροί με συγγραφή επαναλαμβανόμενων συνταγών και την πίεση και το άγχος των ασθενών;

Καταστάσεις όπως οι παραπάνω συμβαίνουν ιδιαίτερα στο καρδιολογικό και παθολογικό τμήμα με τα χρόνια νοσήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x