ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τριήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο Βουλγαρίας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδιάς

fonirodopis.gr

Εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας διοργανώνει το τριήμερο 5-7 Μαρτίου 2011 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδιάς με τιμή συμμετοχής 95€ ανά άτομο.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής :

1η ημέρα: Κομοτηνή – Μπάνσκο

Αναχώρηση από τη Κομοτηνή στις 06:00 από το γραφείο του Συλόγου στην Καρυδιά Κομοτηνής. Μετά από τον σχετικό έλεγχο στα σύνορα άφιξη μετά από περίπου τέσσερις ώρες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην κωμόπολη του Μπάνσκο ή για δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθεροι για μεσημβρινό και βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : Μπάνσκο

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και «εξερεύνηση» του οικισμού με τα παλιά σπίτια, παραδοσιακά καταστήματα και όμορφα πλακόστρωτα. Για τους σκιέρ ελεύθερος χρόνος για «ελεύθερες καταβάσεις», προαιρετικό φαγητό και βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : Μπάνσκο – Κομοτηνή

Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και μια τελευταία κατάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Προαιρετικό γεύμα και νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Κομοτηνή.

Στη τιμή περιλαμβάνεται : Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4*, συνοδός του γραφείου και ασφαλιστική κάλυψη. Χρήση των παροχών που προσφέρουν δωρεάν τα εκάστοτε ξενοδοχεία.

Δεν Περιλαμβάνονται : Φαγητά, κάρτες lift και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες και κρατήσεις : 2531024013, 6973207467, 6945235936.

Σχολιάστε
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x