ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το δημόσιο χρέος θα μιλήσει ο Μάκης Βορίδης σε εκδήλωση στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, με αφορμή την διεξαγωγή εκδήλωσης στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης (Σ. Κομνηνού 13), με ομιλητή το βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη, με θέμα τη δημιουργία του οικονομικού δημοσίου χρέους της Ελλάδας από την έναρξη της μεταπολίτευσης έως και σήμερα.

Ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Μιχάλης Κακουλίδης τόνισε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είναι κομματική, αλλά αφορά όλους τους Έλληνες και ζήτησε από τον κόσμο της Ροδόπης να πλαισιώσει την εκδήλωση.

Η επιλογή του ομιλητή έγινε διότι ο κ. Βορίδης ασχολείται με αυτό το ζήτημα, του έγινε η πρόσκληση, την οποία αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο κ. Κακουλίδης αναφερόμενος σε κάποια στοιχεία του χρέους επεσήμανε ότι το 1974 ο οικονομικός προϋπολογισμός της Ελλάδας είχε θετικό πρόσημο, αλλά από εκεί και μετά ξεκίνησε το χρέος να αυξάνεται και να γιγαντώνεται κάθε χρόνο. Είναι άξιο ενδιαφέροντος για κάθε Έλληνα να μάθει αναλυτικά για κάθε χρόνο ξεχωριστά τις οικονομικές επιπτώσεις των αποφάσεων των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Πιστεύουμε ότι η ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με αυτό το υποτιθέμενο θέμα του ασύλου που υπάρχει στα ελληνικά πανεπιστήμια. Το άσυλο είναι ένα πρωτόγνωρο θέμα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, είναι ένα αριστερίστικο θέμα το οποίο καταδικάζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Άσυλο δεν υπάρχει σε καμία ευνοούμενη πολιτεία, όλοι είμαστε υπέρ της λειτουργίας του κράτους και πιστεύουμε ότι μετά και από την κατάθεση νομοσχεδίου από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη στη Βουλή των Ελλήνων για την κατάργηση του ασύλου, ανακοινώνουμε πλέον ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι υπέρ της κατάργησης του ασύλου για να μην υπάρχουν αυτά που γίνονται από αναρχικούς και αριστερούς σε όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το θέμα των επισκέψεων της αμερικανίδας προξένου στην Κομοτηνή το οποίο έγινε και επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων από το βουλευτή επικρατείας του ΛΑΟΣ Ιωάννη Κοραντή, η κ. Μάρσαλ κάθε εβδομάδα έρχεται στην Κομοτηνή και συναντιέται με ακραία μειονοτικά στοιχεία και με ανθρώπους του Τούρκικου Προξενείου, χωρίς να ενημερώνει την ελληνική κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς παράγοντες της περιοχής.

Νομίζουμε ότι αυτές οι «υπόγειες» συνομιλίες υποκρύπτουν θέματα τα οποία μπορούν να βγουν αργότερα στην επιφάνεια, εμείς το καταγγείλαμε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και ο κ. Κοραντής κατέθεσε το ερώτημα στη Βουλή των Ελλήνων και περιμένουμε εντός 10ημέρου την απάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, για το αν είναι ενήμερη η ελληνική πολιτεία και πως σχολιάζει αυτά τα γεγονότα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σας αναφέρουμε ότι ο Ζήσης Ευάγγελος ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή ούτε από εμάς, ούτε από τα κεντρικά του κόμματος, με αποτέλεσμα να τον καλέσουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί και μετά από μία καλή κουβέντα που είχαμε, ανακάλεσε την παραίτησή του και από σήμερα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της νομαρχιακής μας επιτροπής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ