ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στη Β’ και Γ’ Λυκείου στο «νέο» Λύκειο

Αγαπητοί συνέλληνες, μπορεί η περιβόητη Θάλεια Δραγώνα, να μας αποχαιρέτησε από τη θέση που κατείχε στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (το Εθνικής είπαμε κόπηκε), αλλά το σχέδιο της συνεχίζεται να προωθείται από το υπουργείο της Άννας Διαμαντοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου, μαζί με τους συνεργάτες της, σχεδιάζει το «νέο» Λύκειο. Ένα λύκειο που θα έχει προαιρετικό μάθημα την Ιστορία στη Β και Γ λυκείου και θα έχει την ίδια μοίρα με το μάθημα των Θρησκευτικών. Από ότι φαίνεται αν και η κ. Δραγώνα έφυγε, κάποιοι συνεχίζουν το έργο της και προκαλούνε αγανάκτηση στον ελληνικό λαό, βλέποντας πως κάποιοι δεν θέλουν τα ελληνόπουλα να μάθουν την ιστορία της Ελλάδας.

Γιατί άραγε έχει διαλεχτεί το μάθημα της Ιστορίας και πιο πριν το μάθημα των θρησκευτικών, στις αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί; Η απάντηση είναι μία, θέλουν να μηδενίσουν το ελληνικό έθνος και να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες, θέλουν να σβήσουν από τις μνήμες μας την φυλετική μας καταγωγή και τις ρίζες των προγόνων μας, θέλουν να σταματήσει να υπάρχει η Ελλάδα έτσι όπως την γνωρίζαμε, με τους ήρωες της που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι τους οποίους κάποιοι χαρακτηρίζουν «αμόρφωτους», «κοπρίτες», «ληστές», «αγράμματους», «κλέφτες» και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά.

Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε ότι αυτοί έδωσαν ιερό όρκο υπέρ Πίστεως και Πατρίδας για να πολεμήσουν τον κατακτητή για την ελευθερία της Ελλάδας, κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε αυτούς που είπαν το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος» ξεκινώντας την επανάσταση του 1821, κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τους ήρωες Μακεδονομάχους και το ιστορικό έπος του 40, γιατί μόνο έτσι θα πραγματοποιηθούν τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων. Και το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί ο μηδενισμός του ελληνικού έθνους, θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα άτομα της νεαρής ηλικίας που βρίσκονται μέσα στις τάξεις των ελληνικών σχολείων, γιατί μόνο έτσι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Συνέλληνες, εναντιωθείτε απέναντι σε αυτούς που θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα από το χάρτη, εναντιωθείτε απέναντι σε αυτούς που απαξιώνουν την ελληνική ιστορία για χάρη της νέας τάξης πραγμάτων, εναντιωθείτε απέναντι σε αυτούς που δεν τιμάνε τους προγόνους τους που έχασαν τη ζωή τους για να είναι τώρα αυτοί ελεύθεροι, εναντιωθείτε απέναντι σε αυτούς που απαξιώνουν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και της Μικρασιατικής καταστροφής, αυτούς που δεν τους νοιάζει οι χιλιάδες ζωές που χάθηκαν στη γενοκτονία των Ποντίων από το δολοφόνο Κεμάλ. Ενωθείτε και δώστε μία γροθιά στο σύστημα που θέλει να μηδενίσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, δύο αξίες ιερές για τον κάθε Έλληνα.

Πώς γίνετε σε περίοδο οικονομικής κρίσης, να ασχολούμαστε με ένα τόσο σοβαρό θέμα και να παίρνονται τόσο γρήγορα οι αποφάσεις και για άλλα εθνικά θέματα να χρησιμοποιείται η δικαιολογία ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να σωθεί η Ελλάδα από την οικονομική κρίση και να μην ασχολούνται καν; Την Ελλάδα κάποιοι την θυμούνται και το «παίζουν»πατριώτες μόνο όταν χρειάζονται και δεν έχουν να δώσουν κάποια σοβαρή δικαιολογία πάνω σε σοβαρά εθνικά θέματα, όπως το θέμα της Μακεδονίας, που απορώ γιατί προχωράμε σε διαπραγματεύσεις και διάλογο, όταν ξέρουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική; Συνέλληνες ψηλά το κεφάλι, μην υποχωρείτε, μην τους δίνετε την ευκαιρία να χαίρονται, όταν σας βλέπουν αγέλαστους. Η Ελλάδα δεν φταίει σε τίποτα, άλλοι φταίνε και αυτοί θα πρέπει να τιμωρηθούν και να «πληρώσουν» για το σημείο το οποίο έχουμε φτάσει.

ΥΓ1: Σε μία εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας διάβασα το εξής από ένα κίνημα τυπογράφων προς την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ, η οποία λέει τα εξής : «Τους τελευταίους μήνες η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ έχει απολύσει περίπου 60 εργαζομένους, προσπαθώντας να ενισχύσει τη θέση της στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργεί ο κλάδος της. Η εργοδοσία του κομματικού τυπογραφείου προσπαθεί να μας πείσει να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα τις απολύσεις, την ανεργία και τη μιζέρια γιατί θέλει μεγάλα κέρδη και φτηνούς εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα.

Φροντίζουν, βέβαια, πάντα, να εξασφαλίζουν την ανοχή και την ασυλία από το δίδυμο των κομματικών συνδικαλιστών του κλάδου Τόλη – Ματζώρο, κάνοντας κουρελόχαρτο τις «αρχές» της συνδικαλιστικής δράσης (που κάθε τόσο δοξολογούν, όταν αφορά άλλα τυπογραφεία), προασπιζόμενοι τη δικτατορία του κομματικού τυπογραφείου και την τάχα αντικειμενικής, αγωνιστικής, επαναστατικής ή πλουραλιστικής ή όπως αλλιώς τη λένε, υποκριτικά, συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων. Το κίνημα των τυπογράφων καλεί όλους τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν καμία νέα απόλυση, μαζί με τους ανέργους συναδέλφους να στήσουν επιτροπή αγώνα και να συσπειρωθούν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Κίνημα τυπογράφων, Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης.

ΥΓ 2: Στο τέλος του μήνα, συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη βραδιά των Ιμίων, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Θέλω να δω αν θα υπάρξει κάποια επετειακή εκδήλωση μνήμης από τις «αρχές» της χώρας μας προς τιμήν αυτών των τριών παλικαριών που έχασαν άδικα τη ζωή τους.

Στέφανος Κούκλαρης
Δημοσιογράφος
Γραμματέας Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ροδόπης

Διαφήμιση
1 Σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
tasos
10 έτη πριν

Κρυφό σχολιό το σπίτι κάθε έλληνα.Η προσωποποίηση της αθλιότητας, της ανθελληνικότητας και της μειοδοσίας σε επίπεδο εκπαίδευσης-παιδείας αποτελεί η Διαμαντοπούλου, φερέφωνο γνωστών κέντρων παγκοσμιοποίησης και νεοταξικής επιβολής.Η πρώτη που πρέπει να περάσει από ΓΟΥΔΙ.Οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και οι σύλλογοι των μαθητών ανά Λύκειο σε όλη την Ελλάδα έχουν καθήκον και χρέος να αντιδράσουν στη λαίλαπα.Οι άνθρωποι (Διαμαντοπούλου, Φραγκουδάκη, Δραγώνα, η τελευταία εξακολουθεί να έιναι σύμβουλος και τα συν αυτώ ανθελληνικά ανθρωποειδή του Υπουργείου Α-παιδείας), είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.Για πόσο αποχαυνομένους και κοιμώμενους μας έχουν.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…!!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

ΠΑΜΘ: Επιπλέον 12.288 επιχειρήσεις θα λάβουν τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν επιπλέον 2.000 επιχειρήσεις, από τις συνολικά 3.000 των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε αρχικά, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιπλέον 12.288 επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα λάβουν Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα το ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μετά την απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος κι ενώ είχε προηγηθεί συνεργασία του με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η χρηματοδότηση αυτών των επιχειρήσεων κατέστη εφικτή μετά την απόφαση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη να συσταθεί παράρτημα του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» (ΕΦΕΠΑΕ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Κομοτηνή) και να αναλάβει όλα τα προγράμματα.

Συνεπώς, με τη σημερινή υπογραφή του κ. Χρήστου Μέτιου, ο αριθμός των επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, των οποίων η ενίσχυση έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια φτάνει τις 21.188 και οι αντίστοιχοι πόροι του ΕΣΠΑ τα 54,5 εκατ. ευρώ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν επιπλέον 2.000 επιχειρήσεις, από τις συνολικά 3.000 των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε αρχικά, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου ώστε αυτή τη φορά να εγκριθεί, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν επίσης δεσμευθεί.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των επιχειρήσεων που θα ωφεληθεί από το Πρόγραμμα μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης της Περιφέρειας ΑΜΘ μπορεί να ανέλθει στις 23.000 και η συνολική χρηματοδότηση στα 60 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων της περιοχής, όπως είχε ανακοινώσει ο κ. Μέτιος κατά την παρουσίαση του προγράμματος, τον Οκτώβριο του 2020.

Σε ό,τι αφορά τις πληρωμές από τον ΕΦΕΠΑΕ, έχουν ήδη κατατεθεί 2,6 εκατ. ευρώ σε 1.047 επιχειρήσεις. Μέχρι το τέλος του έτους εκτιμάται ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί πληρωμές ύψους 15 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο των πληρωμών θα έχει ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Με αφορμή τη σημερινή απόφαση, οι κ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Μέτιος δήλωσαν:

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τη συνεργασία του ΕΦΕΠΑΕ και του Προέδρου του, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα αλλά και του Περιφερειάρχη, κ. Χρήστου Μέτιου λύσαμε ευτυχώς ένα φλέγον πρόβλημα για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.  Οι πληρωμές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι επιχειρήσεις λαμβάνουν τα χρήματά τους με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος και ευτυχής που συνέβαλα για να συμβεί αυτό».

Χρήστος Μέτιος: «Το Πρόγραμμα μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης των Επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενάντια στις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 το οποίο σχεδιάσαμε και παρουσιάσαμε στην κοινωνία της Περιφέρειάς μας, προχωρά.Βασικός στόχος μας, όπως είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή, είναι να ενισχυθεί το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας. Για αυτό δεσμεύσαμε πόρους που φτάνουν τελικά τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για τον χειρισμό και τη λύση που έδωσε καθώς και τον ΕΦΕΠΑΕ, έτσι ώστε το Πρόγραμμά μας να υλοποιείται και οι επιχειρήσεις μας να ωφελούνται και να στηρίζονται σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παραιτήθηκε ο διοικητής του «Γεννηματάς» μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Τι υποστηρίζει για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ο πρώην πλέον διοικητής του νοσοκομείου – Ο υπουργός Υγείας διέταξε ΕΔΕ για την υπόθεση και ζήτησε την παραίτηση του διοικητή, την οποία και έλαβε

Δημοσιεύθηκε

στις

Τέσσερις γυναίκες καταγγέλλουν τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς – Αγιος Δημήτριος για σεξουαλική παρενόχληση. Οι καταγγελίες έφτασαν στο γραφείο του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον διοικητή της Γ’ ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας και με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου. Έπειτα από την επικοινωνία που είχε μαζί τους – και με δεδομένη τη σοβαρότητα των καταγγελιών – ο υπουργός Υγείας διέταξε ΕΔΕ και ζήτησε την παραίτηση του διοικητή, την οποία και έλαβε. Ο ίδιος λέει, πάντως, ότι μια από τις καταγγελίες έχει γίνει από εργαζόμενη για λόγους αντεκδίκησης.

Ο κ. Πλεύρης μίλησε, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, επικοινώνησε και με τις 4 εργαζόμενες ενώ πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, καθώς από την ΥΠΕ η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία.

Τι υποστηρίζει για τις καταγγελίες ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, χαρακτηρίζει τις καταγγελίες εντελώς ανυπόστατες και υποστηρίζει ότι έρχονται έπειτα από την προκαταρκτική εξέταση που είχε ζητήσει για δύο υποθέσεις παρατυπίας στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες εργαζόταν σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής και με απόφαση του κατηγορούμενου διοικητή μετακινήθηκε στο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Υπέβαλα την παραίτηση μου στην κυρία Γκάγκα. Η συνεργασία μου το τελευταίο διάστημα ήταν πάρα πολύ κακή. Παρατηρήθηκαν δυσλειτουργίες στο νοσοκομείο σε σχέση με πολλά θέματα. Και αυτό με ανάγκασε να ξαναϋποβάλλω την παραίτηση μου. Την είχα υποβάλλει στις 16 Αυγούστου και δεν έγινε δεκτή. Η καταγγελία σχετίζεται με γεγονότα που συνέβησαν πριν από μερικές μέρες. Πρώτον γιατί έκανα δύο προκαταρκτικές εξετάσεις που εστάλησαν στις 6/10. Έκανα επιθεώρηση στην αποθήκη του νοσοκομείου, όπου διαπίστωσα ότι υπήρχαν 10.000 μάσκες που δεν ήταν δηλωμένες πουθενά. Παραγγέλθηκαν το Δεκέμβριο του 2020 και τις λάβαμε 23/6/21, όταν η τιμή είχε πέσει πολύ χαμηλά… Αυτό πείραξε πάρα πολλούς. Ήταν σαφώς εκδικητική η καταγγελία απέναντι στο πρόσωπο μου. Τέσσερα άτομα αναφέρονται για σεξιστική συμπεριφορά και υποτιμητικό λόγο απέναντι στο προσωπικό. Υπήρχε διαρκής παράκληση να μην γίνει προκαταρκτική εξέταση.

Η Υγειονομική Περιφέρεια δεν με ενημέρωσε καθόλου για την καταγγελία. Εγώ την ενημέρωση την είχα από το υπουργείο Υγείας. Για να προστατεύσω το όνομα μου που έχω χτίσει τόσα χρόνια και την οικογένεια μου θα χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο. Η συνεργασία μου όλο αυτό το διάστημα ήταν κακή, γιατί έχω άποψη».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει όμως το όχημα του ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο και συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (7/10) στην επαρχιακή οδό Κοπτερού – Αμαξάδων, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα,οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι o δράστης δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κράσπεδο και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία βγάζει ξανά το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Σύμφωνα με τη Ναυτική Οδηγία που εξέδωσε η Τουρκία, το Oruc Reis, μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν, «Αταμάν» και «Τζενγκίζ Χαν», θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες έως και τις 21 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα NAVTEX που εκδόθηκε πριν από λίγο από τον υδρογραφικό σταθμό της Αττάλειας, η Άγκυρα ανακοίνωσε την έξοδο του σεισμογραφικού σκάφους Ορούτς Ρέις σε θαλάσσιες περιοχές βόρεια της Κύπρου.

Σύμφωνα με τη Ναυτική Οδηγία που εξέδωσε η Τουρκία, το Oruc Reis, μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν, «Αταμάν» και «Τζενγκίζ Χαν», θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες έως και τις 21 Δεκεμβρίου.

Η NAVTEX

TURNHOS N/W : 0929/21 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 08-10-2021 19:31)TURNHOS N/W : 0929/21
MEDITERRANEAN SEA
1. SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUÇREİS, ATAMAN AND CENGİZHAN BETWEEN 08 OCT 21 AND 16 DEC 21 IN AREA BOUNDED BY;
36 03.17 N – 033 05.89 E
35 45.12 N – 033 07.21 E
35 48.48 N – 034 02.12 E
36 05.53 N – 034 00.36 E
6 NM BERTH REQUESTED.
2.CANCEL THIS MESSAGE 162101Z DEC 21.

H τουρκική NAVTEX έρχεται μία ημέρα μετά την υπερψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, καθώς και την ολοκλήρωση της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης Κύπρου, Ελλάδος, Γαλλίας και Ιταλίας, στην Ανατολική Μεσόγειο με την ονομασία «Eunomia 2/2021».

Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες η Τουρκία ενέτεινε τις προκλήσεις στην περιοχή, παρενοχλώντας κυπριακό ερευνητικό σκάφος που διεξήγε εργασίες μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η κυπριακή έκδοση της Καθημερινής, επικαλούμενη πηγές από το υπουργείο Αμύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, το σκάφος Nautical Geo, που πραγματοποιούσε εργασίες για τον αγωγό φυσικού aερίου EastMed σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, δέχθηκε την Κυριακή παρενοχλήσεις από τουρκικά πλοία που παράνομα κινούνταν στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ1 εβδομάδα πριν

ΠΑΜΘ: Επιπλέον 12.288 επιχειρήσεις θα λάβουν τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Θεσσαλονίκη: Παραιτήθηκε ο διοικητής του «Γεννηματάς» μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ1 εβδομάδα πριν

Η Τουρκία βγάζει ξανά το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Χαρίτου: «Χωρίς επίδομα στέγασης χιλιάδες ανασφάλιστοι υπερήλικες»

YΓΕΙΑ1 εβδομάδα πριν

Τι δείχνουν τα μάτια για την υγεία της καρδιάς

ΠΑΙΔΕΙΑ1 εβδομάδα πριν

Αντιδράσεις για τα λουκέτα και τους ελεγκτές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

TΟΥΡΚΙΑ1 εβδομάδα πριν

Οργή στην Τουρκία για τη φωτογραφία Χαρδαλιά στις Οινούσσες

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Κομοτηνή: Στο δημοτικό κτίριο της Βενιζέλου τα rapid tests την Παρασκευή

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ1 εβδομάδα πριν

Γραφείο εξυπηρέτησης φορολογούμενων στις Σάπες, ζητάει από την κυβέρνηση ο Χαριτόπουλος

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ2 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

«Δύναμη Ψυχής»: Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

ΕΒΡΟΣ3 εβδομάδες πριν

Άνθιμος: «Η Τουρκία χρησιμοποιεί τη μειονότητα της Θράκης για τα δικά της συμφέροντα»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 εβδομάδες πριν

Δήμος Ιάσμου: 5.700 επισκέπτες στις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x