ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Στήριξη σε 15 άπορες οικογένειες της Κομοτηνής από το Rotaract Club

FoniRodopis

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, το Rotaract Club Κομοτηνής πραγματοποίησε φιλανθρωπική δράση, κεντρικό μήνυμα της οποίας ήταν «Δώσε κι εσύ 1 προϊόν από τα ψώνια σου, δώσε κι εσύ 1 χαμόγελο σε μια οικογένεια».

Στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής, πλήθος επισκεπτών μεγάλης αλυσίδας supermarket συνέδραμε στην προσπάθεια στήριξης των άπορων οικογενειών, αφήνοντας ένα προϊόν της επιλογής τους στο «καλάθι» του Rotaract Club Κομοτηνής.

Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από τη δράση αυτή, δόθηκαν – έπειτα από υπόδειξη της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής – την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, σε 11 μη προνομιούχες οικογένειες της πόλης μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Λόγω, μάλιστα, του πλήθους των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν χάρη στην άμεση και έντονη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά, ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων που παρέμειναν αδιάθετα, μοιράστηκε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου από τα μέλη του Rotaract Club Κομοτηνής και από εκπροσώπους του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» σε 4 οικογένειες καρκινοπαθών.

Τα μέλη του Rotaract Club Koμοτηνής ευχαριστούν θερμά τον κόσμο της Κομοτηνής που «με τη δυναμική του παρουσία συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσής μας παρά τις δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες, αποδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο πως ο πολιτισμός και ο ανθρωπισμός μπορούν να συνοδοιπορήσουν για την ευαισθητοποίηση όλων μας σε κοινωνικά ζητήματα».

Ευχαριστούν, επίσης, «τον πατρικό μας Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχε στην προσπάθειά μας, καθώς και τον διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βαλμά, μεγάλης αλυσίδας supermarket για την παραχώρηση του χώρου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ