ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάζει στο περιθώριο τη Θράκη

FoniRodopis

Από την πρώτη του έτους καταργούνται πολλές γραμμές του ΟΣΕ  μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης πόρων για την εξάλειψη των ελλειμμάτων. Όπως φαίνεται θα καταργηθεί και η γραμμή Θεσσαλονίκη – Αλεξ/πόλη. Δεν γνωρίζουμε άλλη σκοπιμότητα για τη δημιουργία των σιδηροδρομικών γραμμών   σε μακρινές περιοχές εκτός απο την αναγκαιότητα να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που δεν είχαν  αξιόλογο οδικό δίκτυο.

Τώρα οι φωστήρες του οικονομικού επιτελείου και του Υπουργείου Υποδομών έκριναν οτι δεν χρειάζεται σιδηρόδρομος στη Θράκη και καταργούν τη σύνδεση με την Θεσσαλονίκη.

Έτσι γλιτώνουν έξοδα από τη  κίνηση των τραίνων και ευελπιστούν ότι θα εχουν έσοδα από τη λειτουργία κάποιων σταθμών διοδίων. Θα ισχύσει και στη περιοχή μας το σύνθημα  δεν πληρώνω, δεν πληρώνω;

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    Alex

    29 Δεκεμβρίου 2010 at 15:55

    Ναι, ενώ η ΝΔ δεν έβαλε τη Θράκη στο περιθώριο !! Και οι μπλε τα ίδια κάνανε !!! Και εκείνοι αν θυμάμαι καλά περικοπές δρομολογίων του ΟΣΕ κάνανε !!! Το συμπέρασμα είναι ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το ίδιο… με άλλα ρούχα και άλλες μάσκες !!! Ούτε δεξιά ούτε αριστερά ! Καμία διαφορά πλέον στην ιδεολογία τους !

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ