ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται ο εθνομηδενισμός της Ελλάδας

Αγαπητοί συνέλληνες, δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω ότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν θα σταματήσω να το φωνάζω ότι ανησυχώ για το εθνικό μέλλον της Ελλάδας μας από την στιγμή που δεν παίρνεται καμία απόφαση για το συμφέρον της πατρίδας μας.

Ανησυχώ βλέποντας να υπάρχει μία συστηματική προσπάθεια από κάποιους που για δικά τους συμφέροντα, κάνουν ενέργειες που οδηγούν στη διαγραφή της ιστορίας τους έθνους μας. Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τις ρίζες μας, τους προγόνους μας και να σταματήσουμε να μιλάμε για την Ελλάδα και για τον Ελληνισμό. Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Θέλουν να διαγράψουν την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας παράδοσή και τον πολιτισμό μας. Θέλουν να μας υποτάξουν, να πάρουν τη γη μας με μοναδικό σκοπό την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας. Θέλουν να έχουν αυτοί των έλεγχο και να μας ξεκάνουν με τον τρόπο τους. Θέλουν οι Έλληνες να ξεχάσουν την ιστορία του ελληνικού έθνους, τους ηρωικούς προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους για να υπάρχει Ελλάδα.

Για κάποιους που έχουν αυτούς τους σκοπούς γεννούν ιδέες ότι η επανάσταση του 1821 δεν έγινε από τους σκλαβωμένους Έλληνες που ξεσηκώθηκαν για την ελευθερία της πατρίδας τους, αλλά λένε πως έγινε από ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που δεν ήταν Έλληνες αρπάζοντας την ευκαιρία με την δικαιολογία ότι ήταν Έλληνες ώστε να υπάρξει βοήθεια από τις ξένες χώρες για να αυτονομηθεί η περιοχή. Αν είναι δυνατόν!

Και από την άλλη δεν βλέπω καμία κίνηση από τις πολιτικές ηγεσίες της χώρας για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Θέλουν να είμαστε υποταγμένοι στην οικονομικοί κρίση και να ξεχάσουμε τα εθνικά μας προβλήματα, να μην έχουμε τη δύναμη να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Εμπρός συνέλληνες να δημιουργήσουμε ένα εθνικό «τείχος» απέναντι σε όλους όσους  «λιγουρεύονται» τα εδάφη μας. Να γίνουμε η γενιά των Ελλήνων που θα υπερασπιστεί για ακόμη μία φορά την πατρίδα της, που δεν θα την παραδώσει στον εχθρό, που θα αγωνιστεί για να την κρατήσει ζωντανή και ελεύθερη, που δεν θέλει να την δει υπόδουλη των ξένων.

Ελάτε να υπερασπιστούμε τα ιδανικά και την ιστορία της πατρίδας μας που κάποιοι την παρουσιάζουν ως ψεύτικη και αναληθής. Ελάτε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τόπο που έχει βγάλει χιλιάδες ήρωες που όταν ξεσηκώθηκαν για να ελευθερώσουν την πατρίδα τους είχαν ως μοναδικό σύνθημα «ελευθερία ή θάνατος». Ελάτε να υπερασπιστούμε τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής μας παράδοσης που πήραμε από τους προγόνους μας.

Κάθε μέρα που περνάει είναι κρίσιμη, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η Θράκη μας κινδυνεύει, η Μακεδονία μας κινδυνεύει, η Ήπειρός μας κινδυνεύει, το Αιγαίο μας κινδυνεύει. Και τί κάνουμε για όλα αυτά; Αντί να τους δώσουμε την απάντηση που πρέπει και που έχουνε μάθει, καθόμαστε και τους ακούμε και συζητάμε. Αν είναι δυνατόν! Καθόμαστε και συζητάμε για την ονομασία των Σκοπίων, με κάποιους που λένε ότι είναι «Μακεδόνες» και δεν γνωρίζουν την ιστορία της, δεν μιλάνε τη γλώσσα των Μακεδόνων και δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Καθόμαστε κα τους ανεχόμαστε αντί να τους στείλουμε το μήνυμα που θα έλεγαν οι πρόγονοι μας, ένα μεγάλο και ηρωικό ΟΧΙ!

Αλλά τα μεγάλα ΟΧΙ τα έλεγαν μεγάλοι Έλληνες και δυστυχώς στα σημερινά χρόνια λείπουν από τις τωρινές ηγεσίες μεγάλοι Έλληνες που με το λόγο τους και τις πράξεις τους θα ενώσουν όλους τους Έλληνες για να αντιμετωπιστεί ο εθνικός κίνδυνος.

Και με αυτήν την στάση που κρατάνε οι σημερινοί ηγέτες της Ελλάδας δείχνουν ότι δεν τους νοιάζει το μέλλον της χώρας μας. Μας κυβερνάνε άτομα που δεν τους νοιάζει αν θα σταματήσει να υπάρχει Ελλάδα, που δεν τους νοιάζει αν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων δεν θα έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να μάθουν την ιστορία του ελληνικού έθνους και να νιώσουν περηφάνια για τους προγόνους τους.

Αυτό θα πρέπει να αλλάξει και πολύ σύντομα πριν να είναι πολύ αργά, χρειαζόμαστε να μας ηγηθούνε άτομα που μέσα στην καρδιά τους θα έχουνε την Ελλάδα και μοναδικό σκοπό το συμφέρον της.

Στέφανος Κούκλαρης
Δημοσιογράφος
Γραμματέας Ν.Ε. ΛΑΟΣ ΡοδόπηςΥΓ : Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος, από μερικούς δεν το περιμένα κιόλας, δεν ζήτησε να κάνει θρησκευτικό όρκο στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, σε αντίθεση με άλλα δημοτικά συμβούλια σε όλη την Έλλάδα, υπήρχε και παρουσία ιερέα για όσους επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν θρησκευτικό όρκο.

Διαφήμιση
4 Σχόλια
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
ulichris
ulichris
10 έτη πριν

Παρεμπιπτόντως… έχει καταλάβει κανείς ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΡΑΤΗ?

ulichris
ulichris
10 έτη πριν

Δεν νομίζω ότι στην εποχή που ζούμε υπάρχουν απόλυτα “όχι” ή απόλυτα οτιδήποτε. Αυτά υπήρχαν όταν στην Ελλάδα οι τσοπάνηδες κατεβήκαν από το βουνό και πήραν πολιτικά πόστα (τόσο λεξιλόγιο είχαν, τόσα έλεγαν!), ή όταν οι Αμερική αποικείτο από Ινδιάνους. Σήμερα, όποιος νομίζει ότι μπορεί να λέει “όχι” και να μη το συζητά, γίνεται… Ιράκ. Το οποίο… καλώς έπαθε, όπως έπαθαν και οι Ινδιάνοι και όπως και οιοσδήποτε άλλος θεωρεί ότι υπάρχουν πλέον “birthrights” ή “δικαιώματα από κούνια” όπως τα λέμε εμείς (η “βασιλικά” δικαιώματα, όπως τα λέω εγώ – που υποννοούν ότι επειδή γεννήθηκες από βασιλιά θα γίνεις κι εσύ ντε και σώνει βασιλιάς). Κοινώς “στεγανά” λόγω καταγωγής ή ενός χαρτιού που υπογράφηκε πριν από κάτι τέρμενα κάτω από άλλες συνθήκες ή σε μια… άλλη ζωή.

ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ! Και σιγά-σιγά μας αφήνουν κι οι τελευταίοι που τα ασπάζονται…

Δεν υπάρχουν πλέον “σταθερές”. ΟΛΑ πλέον είναι ρευστά κι ότι αποτελεί… στερεό σώμα, το “παίνρει και το σηκώνει” το υγρό στοιχείο σε μια επίδειξη δύναμης. Οι καιροί αλλάζουν και οι ήπειροι αλλάζουν και ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ αλλάζουν. Στα ονόματα θα κολλήσουμε?

Στέφανος
Στέφανος
10 έτη πριν

Κύριε dika,

Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν ακόμη άτομα που προβληματίζονται με αυτό το θέμα και το χαρακτηρίζουν πολύ σοβαρό. Ως γραμματέας της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ροδόπης στέλνω όλα τα κείμενά μου στα κεντρικά γραφεία του ΛΑΟΣ και μελετώνται από όλα τα υψηλά στελέχη, ακούω μόνο θετικά σχόλια και μου δίνουν το ελεύθερο να συνεχίσω σε αυτό τα βαθμό να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου.

Ποτέ δεν μου είπε ούτε ο κ. Καρατζαφέρης ούτε τα υπόλοιπα στελέχη του να σταματήσω με τη διακαιολογία ότι κάνω κακό στο κόμμα, το αντίθετο βεβαίως, χαίρονται πάρα πολύ που υπάρχουν άτομα και μάλιστα νέα σε ηλικία που σκέφτοναι εθνικά και πατριωτικά σε μία ακριτική περιοχή όπου παίζονται πολλά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας.

Πιστεύω πως αν παρακολουθήσετε τις ομιλίες του κ. Καρατζαφέρη μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και την κριτική που ασκεί στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ίσως αλλάξετε γνώμη για το αν στηρίζει ή όχι την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αν τη στήριζε θα ψήφιζε ΝΑΙ στον προϋπολογισμό πριν λίγες ημέρες ή θα δεχόταν να γίνουν συζητήσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας, κάτι που έχει κάνει ήδη το ΠΑΣΟΚ και ας μην έχει βγει ακόμη προς τα έξω.

Το να λέμε ΝΑΙ στο διάλογο δεν λέμε ότι στηρίζουμε τα πάντα. Δεχτήκαμε να πάρουμε τα λεφτά από το ΔΝΤ για να έχουν την επόμενη ημέρα μισθούς και συντάξεις οι Έλληνες, έστω και κουτσουρεμένα, αλλά απαιτήσαμε από την κυβέρνηση να πάρει αμέσως μέτρα ανάπτυξης για να ανακάμψει η χώρα και μάλιστα έχουμε κάνει προτάσεις μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, οι οποίες δεν εισακούστηκαν και αυτό μας προβληματίζει και μας ανησυχεί.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει ως μοναδικό σκοπό το συμφέρον της πατρίδα μας και μετά του κόμματος. Εύχομαι ολόψυχα να βγει η Ελλάδα από την κρίση και όλα τα εθνικά ζητήματα που δημιούργησαν άλλοι παράγοντες να λυθούν υπέρ της Ελλάδας, για να μπορέσει να υπάρχει Ελλάδα και μετά την κρίση.

Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σας, την θεωρώ πάρα πολύ πολύτιμη και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω σε αυτό το βαθμό και να υπερασπίζομαι τα ιδανικά της πατρίδας μου!

Στέφανος Κούκλαρης
Δημοσιογράφος
Γραμματέας Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ροδόπης

dikas
dikas
10 έτη πριν

κ.Κούκλαρη εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενά σου και θεωρώ το θέμα που αγγίζεις πολύ σοβαρό και θα πρέπει να προβληματίσει το ελληνικό κοινοβούλιο. Θα σου κάνω όμως μια επισήμανση γιατί εσύ δεν είσαι μόνο δημοσιογράφος αλλά είσαι γραμματέας ΝΕ ΛΑΟΣ Ροδόπης και θα έπρεπε πρώτα απ’όλα τα ερωτήματα σου αυτά να τα θέσεις στον αρχηγό σου τον κ.Καρατζαφέρη που στηρίζει την κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου και έχει κάνει μετάλλαξη στις παλιές του εθνικές θέσεις για να θεωρηθεί δημοκρατικό κόμμα και όχι φασιστικό όπως το θεωρούσαν παλαιότερα οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες τα μέλη θα ψηφίσουν μέσω του υπολογιστή τους.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων θα καθοριστούν σε εγκύκλιο που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Τον Μάιο του 2018 ανακηρύχθηκαν τα μέλη της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ και οι εκλογές, βάσει καταστατικού αναμένονταν για τον Μάιο του 2020, μετά δηλαδή από θητεία 2 ετών, όμως αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων Δ.Ε.Ε.Π και ΔΗΜ.Τ.Ο θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Με δελτίου τύπου που θα εκδοθεί άμεσα θα δημοσιοποιηθούν οι χρόνοι, οι τόποι, οι προθεσμίες των προβλεπόμενων ενεργειών, καθώς και οι αναγκαίες οργανωτικές και άλλες λεπτομέρειες για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Στον χώρο της παλιάς Νομικής – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι κεντρικές εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Κομοτηνή, στην παλιά Νομική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 7.30 μ.μ. έναρξη συζητήσεων στα στέκια.
  • 8.30 μ.μ. hip-hop συναυλία με τους Dejavou crew.
  • 9.15 μ.μ. χαιρετισμός από τον Νικόλα Καλομοίρη, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ.
  • 9.30 μ.μ. πολιτική ομιλία από την Βιβή Δάγκα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  • 10.15 μ.μ. συναυλία με τους Αλέξανδρο Κεβόπουλο και Αφρόκρεμα.
  • 11.00 μ.μ. συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ έχουν εντάξει στο μουσικό τους πρόγραμμα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε πρόσφατα απ’ τη ζωή, αλλά τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν στους αγώνες του μέλλοντος.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν:

  • Μαθητικό στέκι με έκθεση για τους αγώνες των μαθητών και το σχολείο που έχουν ανάγκη. Εκεί, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει πρωτότυπο παιχνίδι «Σημάδεψε σωστά και ρίξε!» και στις 8 μ.μ. συζήτηση (small talk) «Για το σχολείο που έχουμε ανάγκη σήμερα!».
  • Φοιτητικό στέκι με έκθεση για τους αγώνες των φοιτητών και το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων.
  • Παιδότοπος και γωνιά του περιοδικού «Κόκκινο Αερόστατο».

Ακόμη, στον χώρο του φεστιβάλ στην Κομοτηνή θα συγκεντρώνεται υλική βοήθεια για τους πυρόπληκτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

Την Παρασκευή 17 και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου – Θα συζητηθούν θέματα ανεργίας και απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2020 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών,  έχουν προγραμματιστεί τρείς διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/09/2021, η  δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. και η τρίτη την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Ειδικότερα, θα συζητηθούν θέματα ανεργίας και απασχόλησης, νέων μορφών εργασίας, νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, καθώς και σύνταξης βιογραφικού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ., μπορούν να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:  us06web.zoom.us/j/88658094125?pwd=ODJYSXZqSFBYR2pTZ0x0NWVycGg5Zz09

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ., μπορούν να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: us06web.zoom.us/j/87844619994?pwd=Z2RGRUVod1ZZRDk2WGZRTFZEWkpTQT09

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες πριν

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13 ώρες πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ14 ώρες πριν

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ14 ώρες πριν

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

ΡΟΔΟΠΗ14 ώρες πριν

Παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά της Θράκης για την ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ15 ώρες πριν

Ροδόπη: Διακινητές μετέφεραν έξι παράνομους μετανάστες

YΓΕΙΑ15 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 25 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες πριν

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ18 ώρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x