ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το μπαλάκι για τον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής θα αποφασίσει για τη τύχη της νέας χάραξης του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας με σχετική γνωμοδότηση που θα κληθεί να λάβει καθώς στο τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (20/12) η συζήτηση του θέματος αναβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, με την υφιστάμενη λύση, η χάραξη του κάθετου άξονα προβλέπει αυτός να ξεκινάει από τον ανισόπεδο κόμβο της ανατολικής εισόδου της Κομοτηνής, να διέρχεται μέσα από το ανάχωμα, να καταλήγει στον οικισμό της Καρυδιάς και από εκεί με τον υφιστάμενο δρόμο, και με τις κατάλληλες διαπλατύνσεις, αλλά χωρίς πλαγιοδρομήσεις, να καταλήγει στον οικισμό της Πανδρόσου με ισόπεδο κόμβο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βγενά, εκπρόσωπο της Εγνατίας Οδού Α.Ε., που παραβρέθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει τους συμβούλους για τη νέα χάραξη, η υφιστάμενη λύση έχει πολλά λάθη και γι’ αυτό προτείνεται από την εταιρεία νέα χάραξη.

Τα λάθη σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. είναι ότι δεν υπάρχει κανένας ανισόπεδος κόμβος, αντιθέτως υπάρχουν πέντε ισόπεδοι κόμβοι ενώ δεν υπάρχουν και καθόλου πλαγιοδρομήσεις, κάτι το οποίο καθιστά το δρόμο άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς των 5.000 αυτοκινήτων και φορτηγών που προβλέπεται να διέρχονται του κάθετου άξονα καθημερινώς.

Με τη νέα χάραξη που προτάθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο κάθετος άξονας θα ξεκινάει πάλι από τον ανισόπεδο κόμβο της ανατολικής εισόδου της Κομοτηνής, θα έχει μια πορεία ανατολικότερα του Τρελοχειμμάρου, θα φτάνει στο ύψος της πίστας 4Χ4 που υπάρχει στο δασύλλιο της Καρυδιάς και στη συνέχεια θα κατευθύνεται προς τον οικισμό του Τυχηρού ενώ τέλος θα ενώνεται στο ύψος της Ιεράς Μονής Πανδρόσου με το ορεινό τμήμα της χάραξης.

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι στην πρώτη λύση (υφιστάμενη) οι κάτοικοι της Καρυδιάς και της Πανδρόσου κατέθεσαν ένσταση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η οποία όμως και απορρίφθηκε, καθώς κρίθηκαν κατάλληλοι οι περιβαλλοντικοί όροι ενώ για τη δεύτερη λύση (προτεινόμενη) οι κάτοικοι του Τυχηρού και του Κικιδίου αντιδρούνε καθώς δεν αποδέχονται τις απαλλοτριώσεις των αγροτεμαχίων τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η δεύτερη λύση είναι και η πιο δίκαιη για τους κατοίκους των δύο οικισμών καθώς ο κάθετος άξονας θα διέρχεται από το μέσο περίπου της απόστασης μεταξύ των δύο οικισμών ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι και η αποζημίωση για τους κατοίκους του Τυχηρού θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς οι απαλλοτριώσεις θα γίνουν σε τιμές πολύ υψηλότερες της αντικειμενικής αξίας των αγροτεμαχίων.

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο παρακολούθησαν και αρκετοί κάτοικοι των οικισμών της Καρυδιάς, της Πανδρόσου και του Τυχηρού.

Γιάννης Ιωαννίδης : «Η νέα χάραξη θα πρέπει να μας ικανοποιεί όλους»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, αντιπρόεδρος της Κίνησης Καρυδιάς – Πανδρόσου για τον κάθετο άξονα σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του από την προτεινόμενη λύση για τη χάραξη του δρόμου και πρόσθεσε πως «η νέα αυτή χάραξη θα πρέπει να μας ικανοποιεί όλους».

Αναλυτικά, δήλωσε πως «Αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λύση όσον αφορά κυρίως τους περιβαλλοντικούς όρους που πρέπει να υπάρχουν για να υπάρξει αυτός ο δρόμος και για εμάς το έργο έχει μια προτεραιότητα. Κι εμείς το θέλουμε το έργο. Αλλά πάντοτε βάζαμε τις ενστάσεις μας όσον αφορά τις χαράξεις που ήταν να γίνουν.

Οι χαράξεις του παρελθόντος έστελναν τον δρόμο να περνάει μέσα από οικισμούς και να δημιουργεί τεράστια προβλήματα τα οποία και από τους τεχνικούς επισημάνθηκαν.

Διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά ότι το έργο αυτό θα πρέπει να γίνει με κοινή συναίνεση όλων γιατί θα πρέπει να είναι ένα έργο που μας ενώνει και όχι που μας χωρίζει. Αναρωτιέμαι όμως, πως είναι δυνατόν ένα έργο που κρίθηκε από το ΣτΕ ότι πληρεί τους περιβαλλοντικούς όρους, πως σήμερα το Νομαρχιακό Συμβούλιο αρνήθηκε να γνωματεύσει για την πραγματοποίηση του, ότι τάχα το έργο αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από άλλο Συμβούλιο, πιο υπεύθυνο. Ποιοι θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες τους;

Η νέα χάραξη πρέπει να μας ικανοποιεί όλους γιατί είναι έξω από κάθε οικισμό, δεν θίγει κοιλάδες, βιότοπους και νομίζω ότι πληρεί και τεχνικές προϋποθέσεις, π.χ. αποφεύγεται το ανάχωμα όπου θα κυκλοφορούσαν 5.000 αυτοκίνητα την ημέρα».

Αχμέτ Ιλχάν : «Ορθώς αναβλήθηκε το θέμα»

Ως ώριμη χαρακτήρισε την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης να αναβάλει τη συζήτηση του θέματος ο πρώην βουλευτής, Αχμέτ Ιλχάν, και νομικός εκπρόσωπος των κατοίκων του Τυχηρού.

Ο κ. Ιλχάν τόνισε πως «Οι κάτοικοι του Τυχηρού δεν αποδέχτηκαν αυτή τη λύση. Εμείς ζητήσαμε να βρεθεί μία τρίτη λύση αλλά αυτή όπως παρουσιάστηκε σήμερα, επί ποδός, χωρίς να συνοδεύεται από μία μελέτη δεν ήταν σοβαρή. Πιστεύω ότι η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου να αναβάλλει το θέμα ήταν ώριμη και σωστή προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, έτσι ώστε να υπάρχει κοινή συναίνεση, να μην καθυστερήσει αυτό το έργο, να μην χαθούν αυτά τα κονδύλια.

Οι κάτοικοι του Τυχηρού δεν είναι αντίθετοι σε αυτό το αναπτυξιακό έργο. Το θέμα είναι να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές και να μην δημιουργούνται αδικίες. Πρέπει να είμαστε μια συντεταγμένη Πολιτεία και να είμαστε νομιμόφρονες ώστε να μην υπάρχουν ενστάσεις και καθυστερήσεις στο έργο. Θα ήταν άδικο να υπάρξουν ενστάσεις στο ΣτΕ, να καθυστερήσει το έργο και να χαθεί η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση που έχουμε σήμερα μέχρι το 2013. Εμείς δεν θέλουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ, αλλά θέλουμε μία δίκαιη λύση».

Άρης Γιαννακίδης : «Το έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα»

Ο Νομάρχης Ροδόπης, Άρης Γιαννακίδης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αντιστάσεις όλων των κατοίκων θα καμφθούν, θα υπάρξει συναίνεση και το έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα δηλώνοντας παράλληλα, ότι ο κάθετος άξονας θα είναι έτοιμος για χρήση μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους.

«Αποδείχθηκε περίτρανα από όλους τους γνώστες ότι η υφιστάμενη λύση του έργου, η διέλευση του κάθετου άξονα από τους οικισμούς της Καρυδιάς και της Πανδρόσου δεν ευσταθεί και προτάθηκε μία άλλη λύση. Θεωρώ ότι θα υπάρξει συναίνεση από όλους τους συμπολίτες μας και από την Καρυδιά και από το Κικίδιο και το Τυχηρό. Αποφασίστηκε η αναβολή του θέματος. Νομίζω ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο θα εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους και το έργο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης Ροδόπης.

Μιχάλης Αθανασιάδης  : «Προχειρότητα και ερασιτεχνισμός»

Για προχειρότητα και ερασιτεχνισμό κατηγόρησε τη Νομαρχιακή Αρχή ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, Μιχάλης Αθανασιάδης, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ένα τέτοιο σημαντικό θέμα δεν θα έπρεπε να συζητιέται τελευταία στιγμή αλλά αντιθέτως να υπάρχει μια πλήρης ενημέρωση με μελέτες, με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις αλλά και με κοινωνική συναίνεση.

Ο κ. Αθανασιάδης ακόμα δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι όταν είχε προτείνει να γίνει κάτι τέτοιο «λοιδορήθηκε» ακόμα και από συμβούλους της παράταξης του. «Σήμερα όμως επιβεβαιωνόμαστε ότι μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή μας για να μπορέσουν να προχωρήσουνε πρέπει να είναι τεχνικά άρτια, λειτουργικά σωστά, να έχουν αναπτυξιακό αποτέλεσμα, αλλά να έχουν και ευρύτατη κοινωνική συναίνεση για να μπορεί να υπάρχει πάντοτε κοινωνικό αποτέλεσμα, το οποίο φάνηκε ότι δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να έχουμε επαναλαμβανόμενες προχειρότητες, το συγκεκριμένο έργο να έχει καταντήσει το «γεφύρι της Άρτας», μέχρι σήμερα να έχουν γίνει 5-6 τροποποιήσεις οι οποίες εγκρίθηκαν από τα ίδια πρόσωπα, δυστυχώς και από τα ίδια όργανα. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η προχειρότητα και αυτός ο ερασιτεχνισμός δεν μπορεί να προχωρήσει.

Τονίσαμε επίσης ότι τόσο ο τρόπος εισαγωγής του θέματος στο νομαρχιακό συμβούλιο, όσο και ο χρόνος, δεν ήταν ο σωστός, διότι δεν μπορεί να έρχεται ένα τέτοιο σοβαρό θέμα προς συζήτηση στο νομαρχιακό συμβούλιο χωρίς να υπάρχει επαρκείς πληροφόρηση και ενημέρωση και μάλιστα χωρίς μία σωστή οργάνωση της συζήτησης, η οποία διαπιστώσατε ότι σήμερα έλειπε. Επίσης για λόγους δεοντολογίας και τάξεως δεν μπορεί να αποφασίζει ένα όργανο την τελευταία στιγμή και μάλιστα όταν βρίσκεται στο τέλος της λειτουργίας του και να παίρνει αποφάσεις δεσμευτικές για όργανα τα οποία δεν θα λειτουργήσουν μετά από πολύ καιρό, αλλά αύριο και είναι οσοί παρόντα. Έτσι λοιπόν εμείς δεν μπορούμε, δεν είναι ηθικά επιτρεπτό να πάρουμε αποφάσεις που θα δεσμεύσουν πρόσωπα ή και όργανα τα οποία πιθανός θα έχουν διαφορετικές θεωρίες ή θα έχουν διαφορετική στάση επί του θέματος.

Δεν είμαστε αντίθετοι με το συγκεκριμένο έργο, θεωρούμε όμως ότι ορισμένα έργα πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένη τάξη, με σωστή μέθοδος, με οργάνωση και με πρόγραμμα. Δυστυχώς αυτά έλειψαν κατά το παρελθόν και ευχή μας είναι να μην υπάρξουν και στο μέλλον, γιατί δυστυχώς αυτά τα προβλήματα τα πληρώνει ο τόπος» σημείωσε ο Μιχάλης Αθανασιάδης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες τα μέλη θα ψηφίσουν μέσω του υπολογιστή τους.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων θα καθοριστούν σε εγκύκλιο που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Τον Μάιο του 2018 ανακηρύχθηκαν τα μέλη της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ και οι εκλογές, βάσει καταστατικού αναμένονταν για τον Μάιο του 2020, μετά δηλαδή από θητεία 2 ετών, όμως αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων Δ.Ε.Ε.Π και ΔΗΜ.Τ.Ο θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Με δελτίου τύπου που θα εκδοθεί άμεσα θα δημοσιοποιηθούν οι χρόνοι, οι τόποι, οι προθεσμίες των προβλεπόμενων ενεργειών, καθώς και οι αναγκαίες οργανωτικές και άλλες λεπτομέρειες για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

Η εισαγγελία παρενέβη άμεσα και ζήτησε τη διενέργεια ποινικής έρευνας που θα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, προκάλεσε το θέμα της δημοσίευσης αλλά και της αναδημοσίευσης από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, της λίστας με ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, τη λίστα αναδημοσίευσε ο κ. Μπογδάνος σχολιάζοντας ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Η εισαγγελία παρενέβη άμεσα και ζήτησε τη διενέργεια ποινικής έρευνας που θα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε, αναμένεται να ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή της λίστας.

Ακολούθως, τα όποια στοιχεία συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στη διαχείριση της επίμαχης λίστας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την έρευνα θα διενργήσει ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

«Η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ», απαντά ο Δήμαρχος Ιάσμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης, το οποίο θα διοργανώσει στις 25-26 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιάσμου, έθεσε νωρίτερα η παράταξη του Κυριάκου Αμούτζα.

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σημειώνει:

«Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας από 12 Μαΐου 2021 είναι ο Στέφαν Γιάνεφ. Κι όχι ο Μπορίσοφ όπως αναφέρει ο κ. Αμούτζας στην ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος Ιάσμου απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής.

Σημειώνει απλά και εμφατικά ότι η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ειρήνης τέλει υπό την αιγίδα και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την ΠΑΜ-Θ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, εξ ου και τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, διατυπώσεις, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Θέμα νομιμότητας για το Φεστιβάλ Ειρήνης θέτει η παράταξη Αμούτζα

«Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέμα νομιμότητας για τις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης που θα διοργανώσει ο Δήμος Ιάσμου στις 25-26 Σεπτεμβρίου θέτει η παράταξη «Όραμα Αναγέννησης».

Στην ανακοίνωση της, η παράταξη Αμούτζα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν «χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη».

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Φεστιβάλ στον… αέρα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμασταν να υποδεχτούμε τους Μητσοτάκη, Ερντογάν και Μπορίσοφ, ή έστω τους Υπουργούς των Εξωτερικών, πιστεύοντας πως… ακούστηκαν και πέραν του Ιάσμου τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Οντέρ, τελικά αρκούμαστε σε ένα φεστιβάλ περιορισμένο στο… μπόι του δημάρχου της μειοψηφίας, με την συμμετοχή του Δήμου Yildirim Προύσας (στον οποίο έταξε “αδελφοποίηση” κατά την περυσινή επεισοδιακή εκδήλωση) και του Δήμου Smolyan, συνεργάτη στο πρόγραμμα Interreg.   

Κι όλα είναι στον αέρα. Χωρίς εγκριτικές αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Χωρίς προϋπολογισμό. Χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη. Άλλα… ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις… συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί, δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί. Λες και περνούν όλα από το μυαλό και ΚΥΡΙΩΣ από την τσέπη του δημάρχου της μειοψηφίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 λεπτά πριν

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19 λεπτά πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ42 λεπτά πριν

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ54 λεπτά πριν

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

ΡΟΔΟΠΗ1 ώρα πριν

Παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά της Θράκης για την ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ώρες πριν

Ροδόπη: Διακινητές μετέφεραν έξι παράνομους μετανάστες

YΓΕΙΑ2 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 25 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ώρες πριν

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ5 ώρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ2 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ2 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ3 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ4 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x