ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τις ανάγκες… του σχολείου !

fonirodopis.gr

Το δικό του χριστουγεννιάτικο παζάρι πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδόπης καθώς διαθέτει τις χειροποίητες κατασκευές των μελών του σε ένα από τα περίπτερα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Κομοτηνής για το σκοπό αυτό.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι όμως του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη πραγματοποιείται φέτος για έναν σκοπό διαφορετικό απ’ ότι συνηθίζεται, όπως π.χ. για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό ή για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Όπως είπε στη «Φωνή» η Ξανθίππη Παπαποστόλου, από τον Πολιτιστικό Συλλόγου Ροδίτη «Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου μας καθώς έχουμε πολλές ανάγκες και λόγω των περικοπών έχουν αυξηθεί τα έξοδα αρκετά. Οι ανάγκες αυτές αφορούν αναλώσιμα είδη σχολείου, βιβλία για τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου αλλά και να καλύψουμε τα έξοδα για μία εκπαιδευτική εκδρομή στη Βεργίνα» προκαλώντας εύλογα την απορία μας και αυτό γιατί κυρίως για τα αναλώσιμα είδη ενός σχολείου είθισται να μεριμνά η Πολιτεία.

Τα είδη που διατίθενται στο περίπτερο του Συλλόγου είναι χειροποίητες κατασκευές τις οποίες έχουν επιμεληθεί τα παιδιά του Ροδίτη, όπως κεράκια και διάφορες καρτούλες.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ