ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή έφτασε η εγκατάλειψη της Μαξιμιανούπολης Ροδόπης

fonirodopis.gr

Ακόμα ένα δημοσίευμα της «Φωνής» για ένα θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους Ροδοπίτες έφτασε στη Βουλή με σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας για τη μυστική επίσκεψη του Παπανδρέου στην Κομοτηνή λίγες μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αυτή τη φορά το θέμα που συζητήθηκε στη Βουλή ήταν η εγκατάλειψη που υφίσταται από όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας ο βυζαντινός οικισμός της Μαξιμιανούπολης.

Την ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος όπως φαίνεται δείχνει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα της Ροδόπης.

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ στην ερώτηση του  επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο βυζαντινός οικισμός της Μαξιμιανούπολης, στη Ροδόπη, ο οποίος με μέριμνα των αρμοδίων φορέων θα μπορούσε να αναδειχθεί και να αποτελέσει πόλο προσέλκυσης χιλιάδων επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Η εγκατάλειψη της περιοχής είναι εμφανής και ο κ. Βελόπουλος ρωτά τον υπουργό για το αν έχει πληροφορηθεί τα προβλήματα αυτά και για το αν προτίθεται να μεριμνήσει για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού αρχαιολογικού χώρου, ανάδειξη η οποία θα ήταν και μια σημαντική τονωτική ένεση για την ευρύτερη περιοχή.

ΥΓ : Οι βουλευτές της Ροδόπης άραγε, με τι ασχολούνται;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ