ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωνούλες…Κραυγές (304/14.12.2010)

Ταλαιπωρία 10.000 συνταξιούχων του Ν. Ροδόπης

Αγανακτισμένοι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης του ΟΓΑ να πληρώνει μέσω τραπεζικών λογαριασμών τις συντάξεις τους αλλάζοντας την μέχρι σήμερα διαδικασία πληρωμής μέσω των ΕΛΤΑ. Αναγκάζονται οι συνταξιούχοι να προσέλθουν σε κάποια τράπεζα και να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα κατατίθεται κάθε μήνα το ποσό της σύνταξης.

Έτσι κάθε μήνα 10.000 συνταξιούχοι  του ΟΓΑ του Νομού Ροδόπης που εξυπηρετούνται απο τους ταχυδρόμους και εκατοντάδες χιλιάδες ανά την Ελλάδα θα τρέχουν στις τράπεζες με τα όσα σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να έχουν, θα  περιμένουν επί ώρες στην ουρά προκειμένου να πάρουν τα 300  ευρώ της σύνταξης.

Όταν ρωτήθηκε ο διοικητής του ΟΓΑ  ποιος ειχε αυτή τη φαεινή ιδέα που θα ταλαιπωρεί χιλιάδες  απόμαχους αγρότες απάντησε ότι  θα μπορούν οι συνταξιούχοι να προσέλθουν στις τράπεζες και να βγάλουν κάρτα ανάληψης από τα ΑΤΜ ώστε να μην περιμένουν στα γκισέ των τραπεζών και φυσικά θα μπορούν να υπογράψουν συμβολαιογραφικά πληρεξούσια ώστε να μπορούν να πληρώνονται συγγενικά τους πρόσωπα και πάλι με την ανάλογη ταλαιπωρία στα γκισέ των τραπεζών.

Φαίνεται ότι οι φωστήρες των διάφορων οργανισμών είναι μέσα στο πνεύμα της κυβερνητικής πολιτικής που θέλει τα τραπεζικά ιδρύματα να κερδίζουν δισεκατομμύρια από το ήδη χαμηλό εισόδημα των πολιτών. Και να σκεφτεί ο κάθε πολίτης ότι αν η φορολογία των τραπεζών ήταν σε σωστή βάση θα ειχε το κράτος περισσότερα έσοδα.

Από τα ΕΛΤΑ η λύση

Οι μεγάλες και έντονες αντιδράσεις των συνταξιούχων έφεραν σε δύσκολη θέση τους φωστήρες της διοίκησης με αποτέλεσμα να βρουν λύση για τη πληρωμή των συντάξεων. Δόθηκε η δυνατότητα οι πληρωμές των συντάξεων να γίνονται και με τα ΕΛΤΑ όπως μέχρι τώρα. Ησύχασαν οι συνταξιούχοι και όπως μαθαίνουμε προτίμησαν όλοι τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου και υπέβαλαν αίτηση για την πληρωμή των συντάξεων, αφού μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα η εξυπηρέτηση τους ήταν άψογη χωρίς να υποχρεούνται να ταλαιπωρούνται  στα γκισέ των τραπεζών.

Λαθρομετανάστες

Το ότι η Ελλάδα ηταν η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ειχε τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών ήταν γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Οι Ελληνικές υπηρεσίες που ήταν αρμόδιες για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης σε πολλές περιπτώσεις σήκωσαν τα χέρια. Η κυβέρνηση έβαλε το θέμα  σε συνόδους της Ε.Ε. και πάρθηκε απόφαση να ενισχυθούν τα σύνορα με άνδρες της FRONTEX  που θα ήταν υπεύθυνοι για την απαγόρευση εισόδου των λαθρομεταναστών.

Ήδη υπάρχει η πληροφορία ότι μειώθηκε η διέλευση τους κατά 40%  ενώ προβλέπεται και η περαιτέρω μείωση όταν θα  ενισχυθεί η διεθνής δύναμη των συνοριοφυλάκων με άλλο εξοπλισμό (μικρά αεροπλάνα και ειδικά ελικόπτερα). Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες προφασίζονται ότι κατάγονται από Παλαιστίνη, Σομαλία, Ιράκ για να παίρνουν ευκολότερα πολιτικό άσυλο ενώ στη πραγματικότητα προέρχονται από άλλες χώρες όποτε με πρωτοβουλία των Αρχών επαναπατρίζονται στις χώρες από τις οποίες κατάγονται.

Τοποθετήσεις συμβούλων στο Δήμο Κομοτηνής

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο όλοι να έχουν μια άποψη για τις επιλογές των αρχηγών σε σοβαρές επιτελικές θέσεις και με κάθε τρόπο προσπαθούνε να δημοσιοποιήσουν την άποψη τους  προκειμένου να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τα πολιτικά δρώμενα.

Στην προσπάθεια αυτή βοηθούν και οι εκλεγμένοι και φιλόδοξοι σύμβουλοι που με τη σειρά τους προωθούν την δική τους φιλοδοξία και επιδίωξη. Ο δήμαρχος Πετρίδης έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και παρουσίασε στο εκλογικό σώμα ένα ψηφοδέλτιο με αξιόλογους νέους ανθρώπους, κατάφερε να  κερδίσει τον Δήμο και να δώσει ελπίδες στους δημότες για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Κομοτηνής.

Τι θα γίνει όμως με τους επαγγελματίες πολιτικούς που έδειξαν κατά τη διάρκεια προηγούμενης δραστηριότητας ότι δεν έχουν και τόσο άσπιλο πρόσωπο; Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί έβαλαν την φορεσιά του «καλού και αγαθού πολίτη» προκειμένου να πάρουν το χρίσμα από το δήμαρχο στέλνοντας παράλληλα στη κοινωνία το μήνυμα ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί και αναντικατάστατοι λέγοντας παράλληλα ότι οι παλιοί έχουν την πείρα που χρειάζεται για να πετύχει ο Καλλικρατικός Δήμος  ενώ οι νέοι είναι άπειροι.

Τα όσα ακούστηκαν για τις προηγούμενες δραστηριότητες  κάποιων επαγγελματιών της πολιτικής και συζητούνται στα πολιτικά στέκια δεν προβληματίζουν;

Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις του Άρη Γιαννακίδη

Φημολογείται ότι λόγω δεσμεύσεων και ανάλογων υποχρεώσεων ο νέος περιφερειάρχης κ. Γιαννακίδης επέλεξε ήδη τον άνθρωπο που θα ασκεί τα καθήκοντα του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του  από τις αρχές του έτους. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιες υποχρεώσεις μπορεί να έχει ο Περιφερειάρχης στον εκλεκτό του και ποιες είναι οι δεσμεύσεις που μπορεί να ανέλαβε. Γνωρίζουμε όμως ότι η επιλογή αυτή  βρίσκει αντίθετους τους γραμματείς των οργάνων του ΠΑΣΟΚ (Τοπικής οργάνωσης Κομοτηνής, Νομαρχιακής και Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜΘ) που βλέπουν ότι οι επιλογές  του Περιφερειάρχη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ είναι  με σκοπιμότητες που δεν εξηγούνται.

Πριν λίγο καιρό με την επιλογή του συνεργάτη από τον  υπουργό Στυλιανίδη δημιουργήθηκε κομματικό θέμα όποτε αναγκάστηκαν τα μέλη των οργανώσεων να αποβάλουν τον εκλεκτό από κάποια επιτροπή. Ο ίδιος είναι συνεργάτης – συνέταιρος μελετητικού γραφείου που έχει άμεση σχέση με την Νομαρχία και ενδεχομένως θα έχει την ίδια σχέση και με την Περιφέρεια.

Θεωρεί ότι η ιδιότητα του αυτή δεν θα έχει επιπτώσεις στις υποθέσεις της Περιφέρειας, ότι η παρουσία συνέταιρου μελετητικών γραφείων δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας όταν είναι σαφές ότι απαιτείται διαφάνεια τουλάχιστον στις περιπτώσεις εκτέλεσης κάποιων έργων;

Στη προηγουμένη θητεία του στη Νομαρχία διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καταστρατήγηση των νόμων που αναφέρονται στις  αναθέσεις έργων και στους πρόχειρους διαγωνισμούς που χαρακτηρίστηκαν από μια διαδικασία ευνοίας προς  ημέτερους εργολάβους. Για την κατάσταση αυτή ήδη ασχολείται η δικαιοσύνη. Τι συνειρμούς άραγε δημιουργεί η απόφαση του κ. Γιαννακίδη που δικαιολογούν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις;

Οδηγία προς Επαγγελματίες

Όταν ξαφνικά μπουκάρουν στο γραφείο σας κάποιοι ελεγκτές και ζητούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο των δραστηριοτήτων  σας μην αντιδράσετε. Σηκωθείτε από την θέση σας σταθείτε όρθιοι με το ένα πόδι στο τοίχο και αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά για την οποία ήρθαν. Συνήθως η επίσκεψη γίνεται για εκβιαστικούς λόγους αφού μπορεί κάποια ενέργεια σας να ενόχλησε το σύστημα.

Δώστε οτι στοιχεία θέλουν, όμως δώστε και ότι άλλο σας ζητήσουν κι όλα θα κυλήσουν ομαλά για το καλό σας. Το σύστημα ξέρει να λειτουργεί τέλεια, εξάλλου οι ελεγκτές σύμφωνα και με τις διαπιστώσεις κορυφαίων πολιτικών και πολιτειακών προσώπων ευθύνονται σε ποσοστό 30%  για τις ρεμούλες στο δημόσιο και το συνεχές ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος.

Κάθετος άξονας Κομοτηνής – Νυμφαίας

Η στήλη αυτή πριν ακόμη παρθεί απόφαση για την διάνοιξη του δρόμου της Νυμφαίας με συνεχείς αναφορές έδειχνε την  διάθεση και την επιθυμία των Κομοτηναίων να ανοίξει   επιτέλους ο δρόμος για την Βουλγαρία. Έβαζε διλήμματα για την τακτική των πολιτικών παραγόντων αφού ένα έργο που προγραμματίστηκε πριν από τα αντίστοιχα έργα της Ξάνθης και της Δράμας πήγε στις καλένδες με τις συνεχείς αναβολές  έναρξης εργασιών. Τελικά, τόσο ο δρόμος της Δράμας όσο και το «μονοπάτι» της Ξάνθης, έτσι χαρακτηρίστηκε από τους τοπικούς παράγοντες ο κάθετος δρόμος, άνοιξαν και  εξυπηρετούν χιλιάδες επισκέπτες.

Ο κάθετος άξονας Κομοτηνής – Νυμφαίας από τις άστοχες  ενέργειες των πολιτικών της περιοχής μας και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση. Πέντε ιδιοκτήτες πολυτελών σπιτιών αλλά και τοπικές πολιτικές σκοπιμότητες σταμάτησαν το έργο, ενώ η διάθεση να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά και προσωπικά συμφέροντα θα δημιουργήσουν έναν «εμφύλιο» πόλεμο αφού οι ιδιοκτήτες  των χωραφιών μπροστά στον κίνδυνο να απαλλοτριωθούν τα χωράφια τους (Τυχερό) ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Εμείς τα λέγαμε μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές αλλά δεν μας άκουγε κανείς. Αφού η αλαζονεία των πολιτικών ήταν στα ύψη. Τώρα που πέρασαν οι εκλογές πρέπει να πείσουν τους  αγρότες ότι  όλα γίνονται για το καλό τους. Όταν σπέρνεις θύελλες θερίζεις καταιγίδες.

Όλα δικά τους

Οι Έλληνες βουλευτές είναι οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό από την οικονομική κρίση. Σύμφωνα με οικονομικά στοιχεία η Βουλή θα έπρεπε να μειώσει τις δαπάνες της  σύμφωνα με τις  εντολές της τρόικας από τα 218 εκατομμύρια ευρώ στα 201 εκατ. Δυστυχώς όμως οι δαπάνες έμειναν στο ίδιο επίπεδο για να φανεί ακόμη μια φορά η παθογένεια του πολιτικού συστήματος  της χώρας. Αυτοί που νομοθετούν και ζητούν θυσίες από τους  πολίτες γιατί δεν δίνουν το παράδειγμα  για να φανεί και η πρόθεση τους να αλλάξουν τα πράγματα;

Μπορεί να απαντήσει ένας βουλευτής γιατί συμβαίνουν τέτοιες αδικίες αφού τα οικονομικά μέτρα αφορούν μόνο τον λαό κι όχι τους ημέτερους ευνοούμενους;

Πατρίκιοι και πληβείοι

Κατάφεραν να ρίξουν τους εργαζόμενους στη φτώχεια και στην απελπισία  με την περικοπή των μισθών και των ημερομίσθιων. Κατάφεραν να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων με μόνη δικαιολογία την σωτηρία της πατρίδας μας. Όμως οι αξιόλογοι πατέρες του Έθνους, οι βουλευτές που νομοθετούν τα σκληρά μέτρα κατάφεραν να έχουν τους συνεργάτες τους με παχυλούς μισθούς και υπέρογκες αποζημιώσεις.

Δημοσιεύματα του Τύπου δείχνουν την αναλγησία των  βουλευτών και των μελών της κυβέρνησης στο ζήτημα των πληρωμών των στελεχών τους που φτάνουν στο ποσό των 6.500 ευρώ το μήνα. Η δουλειά θα μπορούσε να γίνει και με λιγότερα χρήματα αλλά όπως φαίνεται οι πολιτικοί μας θεωρούν ότι τα δικά τους παιδιά πρέπει να είναι χορτάτα για να έχουν καλύτερες  επιδόσεις.

Από έγγραφο της Περιφέρειας μάθαμε ότι υπεβλήθη αίτημα στο υπουργείο οικονομικών να εγκριθεί ποσό 4.600 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση εννέα μηνών συνεργάτη του δικού μας βουλευτή. Όταν ρωτήσαμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τη προκλητική αυτή ενέργεια μείναμε έκπληκτοι από την απάντηση που πήραμε.

Θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα να πληρώνονται εκτός από τον μισθό τους και πλασματικές υπερωρίες. Γιώργο, μας πήρανε χαμπάρι και λόγω της εύνοιας που απολαμβάνουν τα σαΐνια σου  απέκτησαν και αλαζονική συμπεριφορά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες τα μέλη θα ψηφίσουν μέσω του υπολογιστή τους.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών όσο και για τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων θα καθοριστούν σε εγκύκλιο που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Τον Μάιο του 2018 ανακηρύχθηκαν τα μέλη της τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) πρώην ΝΟΔΕ και οι εκλογές, βάσει καταστατικού αναμένονταν για τον Μάιο του 2020, μετά δηλαδή από θητεία 2 ετών, όμως αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Η ΔΕΕΠ Ροδόπης στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων Δ.Ε.Ε.Π και ΔΗΜ.Τ.Ο θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Με δελτίου τύπου που θα εκδοθεί άμεσα θα δημοσιοποιηθούν οι χρόνοι, οι τόποι, οι προθεσμίες των προβλεπόμενων ενεργειών, καθώς και οι αναγκαίες οργανωτικές και άλλες λεπτομέρειες για την διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Στον χώρο της παλιάς Νομικής – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι κεντρικές εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Κομοτηνή, στην παλιά Νομική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 7.30 μ.μ. έναρξη συζητήσεων στα στέκια.
  • 8.30 μ.μ. hip-hop συναυλία με τους Dejavou crew.
  • 9.15 μ.μ. χαιρετισμός από τον Νικόλα Καλομοίρη, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ.
  • 9.30 μ.μ. πολιτική ομιλία από την Βιβή Δάγκα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  • 10.15 μ.μ. συναυλία με τους Αλέξανδρο Κεβόπουλο και Αφρόκρεμα.
  • 11.00 μ.μ. συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ έχουν εντάξει στο μουσικό τους πρόγραμμα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε πρόσφατα απ’ τη ζωή, αλλά τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν στους αγώνες του μέλλοντος.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν:

  • Μαθητικό στέκι με έκθεση για τους αγώνες των μαθητών και το σχολείο που έχουν ανάγκη. Εκεί, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει πρωτότυπο παιχνίδι «Σημάδεψε σωστά και ρίξε!» και στις 8 μ.μ. συζήτηση (small talk) «Για το σχολείο που έχουμε ανάγκη σήμερα!».
  • Φοιτητικό στέκι με έκθεση για τους αγώνες των φοιτητών και το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων.
  • Παιδότοπος και γωνιά του περιοδικού «Κόκκινο Αερόστατο».

Ακόμη, στον χώρο του φεστιβάλ στην Κομοτηνή θα συγκεντρώνεται υλική βοήθεια για τους πυρόπληκτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

Το εισιτήριο είναι δωρεάν και η κράτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα του ticketservices.gr ή τηλεφωνικά στο γραφείο Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους:

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.

Με τηλεφώνημα στο Γραφείο Δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

Την Παρασκευή 17 και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου – Θα συζητηθούν θέματα ανεργίας και απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2020 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών,  έχουν προγραμματιστεί τρείς διαδικτυακές συναντήσεις με θέμα την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/09/2021, η  δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. και η τρίτη την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Ειδικότερα, θα συζητηθούν θέματα ανεργίας και απασχόλησης, νέων μορφών εργασίας, νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, καθώς και σύνταξης βιογραφικού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ., μπορούν να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:  us06web.zoom.us/j/88658094125?pwd=ODJYSXZqSFBYR2pTZ0x0NWVycGg5Zz09

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ., μπορούν να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: us06web.zoom.us/j/87844619994?pwd=Z2RGRUVod1ZZRDk2WGZRTFZEWkpTQT09

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες πριν

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13 ώρες πριν

Το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην Κομοτηνή το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ14 ώρες πριν

Κράτηση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ14 ώρες πριν

Δήμος Μαρωνείας – Σαπών: Διαδικτυακές εκδηλώσεις για την εργασιακή ένταξη και την επιχειρηματικότητα

ΡΟΔΟΠΗ14 ώρες πριν

Παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά της Θράκης για την ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαίδευση

ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες πριν

Κορωνοϊός: Lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ15 ώρες πριν

Ροδόπη: Διακινητές μετέφεραν έξι παράνομους μετανάστες

YΓΕΙΑ15 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 25 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες πριν

Εισαγγελική έρευνα για τη δημοσίευση της λίστας με ονόματα παιδιών από τον Μπογδάνο

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ18 ώρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Εκτός πραγματικότητας ο Αμούτζας, νόμιμο το Φεστιβάλ»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Διακινητές επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα πάνω από 60 μετανάστες

TΟΥΡΚΙΑ3 ημέρες πριν

Προκλητικό ντελίριο Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα της Σμύρνης»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Οντέρ Μουμίν: «Να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως τόπο ειρήνης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Δημήτρης Χαρίτου: «Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

ΠΑΙΔΕΙΑ4 ημέρες πριν

Σχολεία: «Πρώτο κουδούνι» με μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού και self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ5 ημέρες πριν

Νεκρός 45χρονος σε τροχαίο στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Γερμανία: Ζευγάρι Ελλήνων τσακώνεται και η γυναίκα εμβολίζει το αυτοκίνητο του άνδρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x