Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τετάρτη στο 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής σε συνεργασία με την Ομάδα Δημιουργικής Γραφής και Αναγνωστικών εμψυχώσεων του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ διοργανώνουν εκδήλωση για τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής την Τετάρτη 15/12/2010 από τις 6.00 έως τις 8.00 στο χώρο του 10ου Νηπιαγωγείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τρέξουν  τέσσερα εργαστήρια ανά μισάωρο από τις 6.00 έως τις 8.00.

1ο  Εργαστήριο: Γίνομαι συγγραφέας. Φτιάχνω το δικό μου βιβλίο.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των εμψυχωτών-εμψυχωτριών  φτιάχνουν μια ιστορία, την εικονογραφούν  και φτιάχνουν έτσι ένα βιβλίο.

2ο  Εργαστήριο: Γράμμα στο Αι-Βασίλη

Τα παιδιά γράφουν με τη βοήθεια των εμψυχωτών-εμψυχωτριών  στον Αι-Βασίλη τις σκέψεις τους, τα παράπονά τους αλλά και τι δώρο θέλουν να τους φέρει.

3ο  Εργαστήριο: Πάει ο καινούργιος Χρόνος…

Ένα μήνυμα κρυμμένο σε μπουκάλι λέει « Βοήθεια, βοήθεια, χάθηκε ο καινούργιος χρόνος». Θα βοηθήσουν τα παιδιά  να βρεθεί ο νέος χρόνος;

4ο  Εργαστήριο: Στέλνω ευχές

Στο εργαστήρι  αυτό τα παιδιά φτιάχνουν μια κάρτα,  τη στολίζουν και γράφουν τις  ευχές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.