ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Τη χριστουγεννιάτικη της εκδήλωση πραγματοποίησε η ΧΕΝ Κομοτηνής

FoniRodopis

Την χριστουγεννιάτική της εκδήλωση πραγματοποίησε η Χ.Ε.Ν. Κομοτηνής, την Τετάρτη 8/12, στα γραφεία του συλλόγου της. Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και εορταστικό κλίμα τα μέλη της ΧΕΝ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα και να αλλάξουν ευχές για τον ερχομό του νέου έτους.

Η Χρύσα Λύκου, αντιπρόεδρος της ΧΕΝ Κομοτηνής και μέλος του της ομάδας βιβλίου, μας μίλησε για κάποια προγράμματα που λειτουργούν στην ΧΕΝ και αφορούν και έχουν ως θέμα την ανάπτυξη της γυναίκας.

«Φέτος λειτουργούν αρκετές ομάδες, όπως η ομάδα στήριξης που λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια και θα διοργανώσει ένα ταχύρυθμο σεμινάριο το Μάρτιο για βοηθούς μητέρων. Επίσης γίνονται επαφές με το σύλλογο παλιννοστούντων γυναικών για την πραγματοποίηση κάποιου προγράμματος που θα αφορά τις ανάγκες του συλλόγου. Υπάρχει η ομάδα γυναικών η οποία αυτό το διάστημα πραγματοποιηθεί παραστάσεις κουκλοθέατρου, με την ονομασία «έμφυλοι μύθοι» και αφορά την ισότητα των δύο φύλλων. Υπάρχουν επίσης οι ομάδες βιβλίου οι οποίες ανέλαβαν να κάνουν ένα πρόγραμμα επίσης με το σύλλογο παλιννοστούντων γυναικών που αφορά δυσλεξία των παιδιών των μελών του συλλόγου φέρνοντας ειδικούς ιατρούς για να δουν από κοντά το πρόβλημα».

Η κ. Λύκου εκ μέρους όλου το ΔΣ της ΧΕΝ Κομοτηνής ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και το έργο της ΧΕΝ να έχει καλή ευόδωση.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ