ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ο Κ. ΒΗΤΑ την Παρασκευή στο Club Lobby στην Κομοτηνή

FoniRodopis

Ο Κ.ΒΗΤΑ, ο ξεχωριστός δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, θα μας ξεδιπλώσει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά ηχοτοπία του την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Lobby Club της Κομοτηνής και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στη «Θαλασσογραφία», στην Καβάλα.

Ο Κ.ΒΗΤΑ είναι ένας καλλιτέχνης με πολυσχιδή προσωπικότητα: συγγραφέας, ζωγράφος, φωτογράφος, video artist, και πάνω από όλα μουσικός.  Είναι ο μουσικός, που με τους στίχους και τις μελωδίες του από την εποχή των Στέρεο Ν όβα μέχρι και σήμερα, μας μιλά για την αγάπη, για τη ζωή, για την απώλεια, για όλα τα όμορφα και τα άσχημα, για τη μοναξιά, για την προσωπική ελευθερία, μας ταξιδεύει μελωδικά, μας βοηθά να πετάξουμε σε ανοιχτούς ορίζοντες.

Οι εμπνευσμένοι στίχοι του και οι δυναμικές προεκτάσεις των μουσικών αναζητήσεών του μας προτρέπουν να διασχίσουμε μαζί του ένα πρωινό τον κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο, να αγαπήσουμε τους ανοιχτούς ουρανούς και τη γη που είναι πιο όμορφη από εμάς…

Όπως γράφει ο ίδιος «…τώρα περισσότερο από ποτέ μέσα από το κενό η λέξη θέλει να μιλήσει…» και τώρα πιο έντονα από ποτέ, ο ίδιος ο Κ.ΒΗΤΑ θα επικοινωνήσει ζωντανά μαζί μας και θα τον απολαύσουμε σε δύο εξαιρετικές βραδιές.

Ο Κ. ΒΗΤΑ θα εμφανιστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα: το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη και μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205, στην Αθήνα.

KOMOTHNH
Lobby Club, Παρασίου 4, τηλ.: 2531030691

ΚΑΒΑΛΑ
Θαλασσογραφία, Ερυθρού Σταυρού 2, τηλ.: 2510230832

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ