ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ας μη βιάζονται μερικοί να μας κρεμάσουν ταμπέλες λέει ο «Σπάρτακος»

FoniRodopis

Την άμεση αντίδραση του ανεξάρτητου συνδυασμού για το Δήμο Κομοτηνής, «Σπάρτακου», προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της ΝΕ ΛΑΟΣ Ροδόπης, Μιχάλη Κακουλίδη, ότι πολλοί ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ προτίμησαν στις δημοτικές εκλογές το συνδυασμό του «Σπάρτακου» επειδή τα μέλη του ανεξάρτητου συνδυασμού έκαναν αναφορές για το Τουρκικό Προξενείο.

Ο «Σπάρτακος» στην απάντηση του τονίζει ότι αναφορά για το Τουρκικό Προξενείο δεν έγινε πάνω από μία φορά σε όλο το προεκλογικό του υλικό ενώ καταλήγοντας προτρέπει «να μην κρεμάσουν πάνω μας ταμπέλα, θα δώσουμε δείγματα γραφής οσονούπω», εννοώντας προφανώς τη στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός στο νέο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής :

«Διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο τη δήλωση του γραμματέα του τοπικού ΛΑΟΣ για την υπερψήφιση του συνδυασμού μας από έναν αριθμό ψηφοφόρων του. Δεν το αποκλείουμε να συνέβη, όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν ανά πάσα στιγμή αυτόν που κρίνουν καταλληλότερο. Όμως η δικαιολόγηση από τον Μ.Κ. της υπερψήφισής μας, μάς ξένισε: Μιλούσαμε, λέει, «για το τουρκικό Προξενείο». Αναρωτιόμαστε, πού βρήκε στο προεκλογικό υλικό μας (με τόσα κείμενα, αφίσες, λόγους…) πάνω από μία αναφορά στο θέμα; Αυτό ήταν το προεκλογικό μήνυμα του «Σπάρτακου»; Μήπως πρέπει να θυμίσουμε τα βασικά μας συνθήματα, τα οποία εκφράζουν και τους 1725 Κομοτηναίους που μάς ψήφισαν;

Ο «Σπάρτακος» φέρνει το αληθινά καινούργιο στην τοπική πολιτική ζωή, την φιλοδοξία της ανατροπής της και είναι θέμα χρόνου να το αποδείξει και από τον θεσμικό του πλέον ρόλο. Ώς τότε ας μην βιάζονται να μας κρεμάσουν την μία ή την άλλη ταμπέλα, θα δώσουμε δείγμα γραφής σαφέστατο οσονούπω!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ