ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΣΤΗΛΕΣ

Υπεράνω όλων η Πατρίς

fonirodopis.gr

Αγαπητοί συνέλληνες, αυτήν την περίοδο η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Από τη μία η οικονομική κρίση που ταλανίζει όλους τους μικρομεσαίους Έλληνες και από την άλλη η νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μηδενίσει κάθε τι εθνικό στοιχείο της χώρα μας.

Αυτά τα δύο συνδέονται άμεσα μεταξύ τους και θα πρέπει να το καταλάβουμε και εμείς και αυτοί που μας κυβερνάνε και να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν θα σταματήσω να το λέω συνέχεια ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο που την έχουν σπρώξει εκμεταλλευόμενη τις δικές της δυνάμεις και να πει μία και καλή «αντίο» στην τρόικα και το ΔΝΤ.

Η Ελλάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον πλούσιο ορυκτό της πλούτο και τα κοιτάσματα πετρελαίου της στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος και να εξοικονομήσει τα απαραίτητα χρήματα που θα της δώσουν τη δυνατότητα να ξεχρεώσει μία και καλή.

Και εδώ λοιπόν παρουσιάζεται το εθνικό θέμα, γιατί είμαστε η μόνη χώρα που δεν εκμεταλλεύεται τον ορυκτό της πλούτο και τα κοιτάσματα πετρελαίου της. Κάποιοι όμως θέλουν να μην τα εκμεταλλευτούμε, κάποιοι θέλουν να παραμείνουμε αδύναμοι, κάποιοι θέλουν να μας εξοντώσουν εθνικά. Αυτήν την εθνική μας εξόντωση και την έχουν πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη με «βρώμικα» σχέδια και προπαγάνδα την οποία περνάνε στις νέες γενιές μέσα από βιβλία, στημένα γεγονότα και συμβάντα και παράνομες ακροαριστερές οργανώσεις οι οποίες δημιουργούνται για να περάσουν ανθελληνικά μηνύματα στον κόσμο.

Όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο από τους ανθρώπους της νέας τάξης πραγμάτων που είναι κατά της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και κατά των εθνών. Ο κόσμος είναι αρκετά επηρεασμένος από την οικονομική κρίση και δεν ασχολούνται καθόλου με τα εθνικά θέματα. Όλοι ευχόμαστε η Ελλάδα να βγει από αυτό το αδιέξοδο, αλλά όταν βγει, που έτσι μας υπόσχεται η κυβέρνηση, εάν τα εθνικά θέματα λυθούν εις βάρος της πατρίδας μας τότε δεν θα υπάρχει Ελλάδα και θα σβήσει η ιστορία ενός έθνους χιλιάδων ετών.

Η Ελλάδα περνάει μία μεγάλη δοκιμασία την οποία δεν έχει ξαναπεράσει. Ήρθε η ώρα να «ανοίξουμε» τα μάτια, να σταθούμε όρθιοι απέναντι στον κοινό εχθρό, να βάλουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα επιβίωσης, της δικιάς μας αλλά και ολόκληρου του έθνους. Ενός έθνος που μόνο περήφανους μπορεί να κάνει τους Έλληνες, ενός έθνους που έχει δώσει μεγάλους και αιματηρούς αγώνες για να διεκδικήσει την ελευθερία του, ενός έθνους που έχει γράψει λαμπρές σελίδες δόξας, ενός έθνους που έχει διδάξει ήθος και πνεύμα σε άλλους λαούς, ενός έθνους που έχει γίνει πρότυπο για άλλα έθνη, ενός έθνους που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.

Δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε, δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω, μην τους δώσουμε το δικαίωμα να μας εξοντώσουν, μην τους δώσουμε το δικαίωμα να χαθεί η Ελλάδα. Πρέπει να παραδειγματιστούμε από τους προγόνους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και όχι υπόδουλοι κάτι που θα σήμανε και τον αφανισμό του έθνους μας. Να μην τους κάνουμε το χατίρι και τους δώσουμε ότι πιο ιερό έχουμε, την εθνική μας ταυτότητα, αυτή ούτε χαρίζεται, ούτε νικιέται, ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου, γι΄ αυτήν αγωνιστήκανε οι πρόγονοί μας και αυτήν θα πρέπει να υπερασπιστούμε.

Συνέλληνες μην χάνεται το κουράγιο σας, σταθείτε όλοι ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό, παραμερίστε τα μίση και τις φιλοδοξίες σας και ανασυνταχθείτε για διώξουμε αυτό το κακό που βρήκε τη χώρα μας.

Στέφανος Κούκλαρης
Δημοσιογράφος
Γραμματέας Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ροδόπης
stefkouklaris@gmail.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ