ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δύο συγκεντρώσεις εορτάστηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή

Με δύο συγκεντρώσεις αλλά και με μικρή συμμετοχή του κόσμου εορτάστηκε για ακόμα μια χρονιά η επέτειος του Πολυτεχνείου στην Κομοτηνή την προηγούμενη Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.

Μία συγκέντρωση και πορεία προς το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης πραγματοποίησαν οι φοιτητικές παρατάξεις, το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης και τα πολιτικά κόμμα ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΚΚΕ Ροδόπης και η ΚΝΕ, μία ώρα αργότερα.

Χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων η απαξίωση που έδειξαν για ακόμα μια χρονιά οι Κομοτηναίοι για την επέτειο του Πολυτεχνείου ενώ αντίθετα δυναμικό παρών έδωσαν οι φοιτητικές παρατάξεις.

Στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στεφάνι κατέθεσαν η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, η ΝΕ Συνασπισμού Ροδόπης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Κομοτηνής, η ΠΑΣΠ Κομοτηνής, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κομοτηνής, η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, η Αριστερή Ενότητα, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, εκπρόσωπος του Νομάρχη Ροδόπης, το Εργατικό Κέντρο, η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, η ΠΑΣΚΕ Ροδόπης, η ΔΑΚΕ Ροδόπης και οι Σύλλογοι Φοιτητών του ΔΠΘ των Σχολών ΔΟΣΑ, Κοινωνικής Διοίκησης, ΤΕΦΑΑ, Παρευξεινίων Χωρών και Ιστορίας – Εθνολογίας.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Παντελής Μαγαλιός, μετά την κατάθεση των στεφανιών σημείωσε πως «Είναι επίκαιρο το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία». Οι φοιτητές ξεσηκώθηκαν για ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Ξαναγυρίσαμε πάλι μετά από τόσα χρόνια εργασίας και δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία, να λέμε το ψωμί ψωμάκι. Είναι επίκαιρο».

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Γ.Γ. ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, τόνισε ότι «Το Πολυτεχνείο ζει; Όχι, αν κοιτάζουμε όλοι μας το προσωπικό μας συμφέρον. Όχι, αν κοιτάζουμε όλοι το κομματικό συμφέρον. Το Πολυτεχνείο δεν ήταν ένα κόμμα, το Πολυτεχνείο ήταν η ορμή του λαού. Πρέπει να ξαναβρούμε αυτήν την ορμή για να μπορέσουμε να κάνουμε νέους αγώνες».

Ο Τάκης Χαρίτου, περιφερειακό σύμβουλος και μέλος της ΚΠΕ Συνασπισμού, σημείωσε πως «Η φετινή 37 η επέτειος είναι επίκαιρη, ζωντανή και διδακτική. Είναι επίκαιρη γιατί οι κοινωνικές κατακτήσεις και τα δημοκρατικά δικαιώματα που σφράγισε η ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη τη μεταπολίτευση, στις μέρες μας, την εποχή του μνημονίου δυστυχώς συνθλίβονται και απειλούνται με κατάρρευση. Είναι ζωντανό το μήνυμα του Πολυτεχνείου γιατί ζωντανεύει στους καθημερινούς αγώνες της νέας γενιάς και των εργαζομένων για να αποτραπεί η υλοποίηση τέτοιων σκληρών μέτρων σε βάρος της νεολαίας και της κοινωνίας. Είναι εξαιρετικά διδακτική η μνήμη του Πολυτεχνείου ακριβώς γιατί όπως και τότε θεωρούταν ανίκητη η διδακτορία, ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται, όπως και τότε μειοψηφίες κατάφεραν να εμπνεύσουν το λαό και να νικήσουν την τυραννία, έτσι και σήμερα πιστεύουμε πως ο λαός μπορεί να εμπνευστεί, να γκρεμίσει τις πολιτικές του ΔΝΤ και του μνημονίου εφ’ όσον υπάρξει κοινή δράση και ενότητα των δυνάμεων που αντιστρατεύονται αυτές τις πολιτικές».

Ο Θωμάς Πολίτης, από την ΠΑΣΠ Κομοτηνής, τόνισε πως «Η πορεία ήταν άλλο ένα σαφέστατο μήνυμα ότι το φοιτητικό κίνημα είναι εδώ για να διατρανώσει τη φωνή του, να μεταφέρει τα μηνύματα, όπως μηνύματα μεταφέρθηκαν και με τον αγώνα του Πολυτεχνείου. Το Πολυτεχνείο δεν είναι για εμάς μόνο μια εξέγερση, είναι το σύμβολο εξέγερσης του ελληνικού λαού καθ’ όλη τη διάρκεια της δικτατορίας.

Σήμερα, τα μηνύματα του γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ καθώς σε μια δυσχερέστατη για την Ελλάδα κρίση, μέσα σε μια κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική είμαστε εδώ πέρα για να δώσουμε το στίγμα ότι μπορούμε όλοι μαζί να κατορθώσουμε να διαφυλάξουμε τους θεσμούς της χώρας είτε αυτοί είναι δημοκρατικοί είτε αφορούν τη διαφύλαξη του κοινωνικού Κράτους, ένος Κράτους που βάλλεται αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από ένα ενωτικό κλίμα, την αφύπνιση του κινήματος μπορούμε να κατορθώσουμε τα πάντα».

Τέλος, ο Θεόφιλος Γιωργάκης, από την «Παρανομία ΕΑΑΚ» που παρεμβαίνει στη Νομική Κομοτηνής δήλωσε πως «Δε θα μπούμε στη λογική να κάνουμε δηλώσεις μπροστά στο μνημείο της εξέγερσης που μπροστά υπάρχουν αραδιασμένα στεφάνια γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε καθόλου την εξέγερση του Πολυτεχνείου σαν μία εθνική γιορτή. Είναι μία επέτειος αγώνων και με αγώνες εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την κινηματική μας πορεία γιατί η συγκυρία είναι πάρα πολύ κρίσιμη καθώς μπορεί τώρα να μην έχουμε κάποια χούντα στρατιωτικών αλλά έχουμε μια χούντα γραβατωμένων οικονομολόγων που έχουν βυθίσει τη χώρα στη λιτότητα και στην κοινωνική αποσάθρωση.

Τα πληττόμενα στρώματα θα βγούνε στους δρόμους. Ο αγώνας των φοιτητών τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει ακόμα πιο έντονος καθώς ένας νέος νόμος θα τεθεί υπό διαβούλευση από την Υπουργό Παιδείας. Ελπίζουμε ότι ο αγώνας των φοιτητών θα είναι τόσο μαζικός και θα συμπαρασύρει και τον αγώνα των εργαζομένων σε μια κατεύθυνση ανατροπής όλης της αντιλαϊκής πολιτικής που έχει δημιουργηθεί μετά την μεταπολίτευση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επέτειος για το Πολυτεχνείο εορτάστηκε χωρίς κανένα ευτράπελο. Το μοναδικό παρατράγουδο σημειώθηκε τη στιγμή που η ΔΑΠ ΝΔΦΚ κατέθετε στεφάνι με τις υπόλοιπες φοιτητικές παρατάξεις να φωνάζουν το σύνθημα «26 χρόνια που ήταν το στεφάνι ΔΑΠίτες Χίτες, Δεξιοί Ρουφιάνοι» εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και με τους φοιτητές της ΔΑΠ να απαντούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και φωνάζοντας το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Ελληνική»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιβλία στη Βιβλιοθήκη Ξυλαγανής πρόσφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Ροδόπης πρόσφερε εκατοντάδες βιβλία για τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δέσμευση που ανέλαβε την προηγούμενη βδομάδα, όταν ξεκίνησε ξανά μετά από χρόνια τη λειτουργία της η Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής, τήρησε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μαζί με τους συνεργάτες του, πρόσφερε εκατοντάδες βιβλία για τα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και για τους ενήλικες του χωριού. Τα περισσότερα από αυτά ήταν νέοι και ιστορικοί τίτλοι των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ, αλλά και βιβλία παλιότερης εποχής που αναφέρονται στη μυθολογία, την ιστορία, την Ελληνική επανάσταση, παιδικά μυθιστορήματα, σειρές εγκυκλοπαίδειας, σύγχρονα διηγήματα. Επίσης προσέφερε βιβλία με την ιστορία της Θράκης και φυσικά όλες τις δικές του μελέτες για την εκπαίδευση, την πολιτική, το Σύνταγμα και φυσικά για τη Θράκη.

Συνεχάρη το Σύλλογο Γυναικών Ξυλαγανής και τη δραστήρια πρόεδρο του κ. Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία και υπέγραψε μια συγκινητική αφιέρωση σε όλα τα δικά του συγγράμματα με το παρακάτω περιεχόμενο: «Αφιερωμένο στα παιδιά του χωριού μου με πολύ αγάπη. Ξυλαγανή 27.11.2021. Ευριπιδης Στυλιανίδης».

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη. Με ενθουσιασμό έσπευσαν να πάρουν στα χέρια τους τα καινούρια βιβλία, το ίδιο όμως έσπευσαν να κάνουν και οι μητέρες που τα συνόδευαν, διότι βρήκαν κι αυτές ενδιαφέρουσες εκδόσεις που θα ήθελαν να μελετήσουν.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον Ξυλαγανιώτη πολιτικό, διότι δεν ξεχνά το χωριό του και από που ξεκίνησε. Σε σχετικές δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο Ευριπιδης Στυλιανίδης τόνισε «τη σημασία της αναβίωσης της Βιβλιοθήκης ως χώρου συνάντησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών, που τα αποσπά από τη μονομερή εξάρτηση από το διαδίκτυο και τα κάνει να αγαπήσουν το χωριό τους. Αυτές οι δράσεις ξαναμαζεύουν τη νεολαία στο χωριό και ίσως αποτελέσουν ένεση στήριξης των τοπικών σχολείων που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αδειάζουν λόγω της μετακίνησης των οικογενειών στην πόλη. Ας ελπίσουμε η μικρή μας βιβλιοθήκη να γίνει το σημείο για ένα νέο ξεκίνημα επιστροφής της νεολαίας στα χωριά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Μανανάς: «Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

«Για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα», αναφέρει στο μήνυμα του ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, εκφράζει ο Γιώργος Μανανάς.

Ο πολιτευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, σε ανάρτηση του αναφέρει:

«Ανοίγουμε μαζί ένα δρόμο ελπίδας, χωρίς διχασμό και δημαγωγία. Για το κίνημά μας και την πατρίδα! Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στις 5 Δεκέμβρη δεν διαλέγουμε αν θα πάμε αριστερά ή δεξιά. Ψηφίζουμε για να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

Θα εγγυηθούμε την ενότητα και την αυτονομία της παράταξής μας, ώστε να σπάσουμε τον τοξικό δικομματισμό που κρατάει την πατρίδα μας πίσω. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Ροδόπης κατέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Ροδόπης δεσμεύτηκε να παρέμβει στον Υπουργό Υγείας προκειμένου να διασφαλιστεί το αναγκαίο προσωπικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Ελλάδας που επισκέφθηκε το Σάββατο την Κομοτηνή, τον Διευθυντή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και το σύνολο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ροδόπης συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Βουλευτής Ροδόπης κατέγραψε τα θέματα έλλειψης προσωπικού, αναγκαίων πρόσθετων οχημάτων και άλλων υλικοτεχνικών υποδομών. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την αυταπάρνηση και τη σημαντική τους προσφορά κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και δεσμεύτηκε να παρέμβει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και στη διοίκηση του ΕΚΑΒ προκειμένου να διασφαλιστεί το αναγκαίο προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον και τόνισαν ότι είναι η πρώτη φορά που Βουλευτής επισκέπτεται το ΕΚΑΒ στηρίζοντας το έργο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

Σκληρή επίθεση κατά Τσίπρα: «Προσπάθησε ως κυβέρνηση να με ‘’δολοφονήσει’’. Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν στην κάλπη άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν» – «Υπόσχομαι ότι θα υπερδιπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος» – «Καρφιά» και εναντίον των συνυποψήφιων του: «Υπάρχουν μηχανισμοί που καταδυναστεύουν το κόμμα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) από το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, όπου πραγματοποίησε ομιλία για την προώθηση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

 Ο κ. Λοβέρδος εστίασε σε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στον ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας δριμεία κριτική προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι «ως κυβέρνηση προσπάθησε να με ‘’δολοφονήσει’’», ενώ απευθυνόμενος στο ακροατήριο, τόνισε δύο φορές ότι αυτές οι εκλογές «είναι η τελευταία μας ευκαιρία».

«Από την εμπειρία που έχω, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Εάν στις διπλές (σ.σ. βουλευτικές) εκλογές που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί ως το δεύτερο κόμμα με μεγάλα ποσοστά, εμείς τελειώσαμε. Και η Ελλάδα θα έχει μια παράταξη δεξιάς και μια παράταξη λαϊκίστικη, η οποία θα είναι η εναλλακτική. Και με αυτή την εναλλακτική, η χώρα θα χαριστεί στη δεξιά για πολλά χρόνια.

Το καλοκαίρι με την απαράδεκτη διαχείριση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε το παράδοξο να πέφτει ο Μητσοτάκης και να πέφτει και η αντιπολίτευση. Η χώρα χρειάζεται και μια εναλλακτική λύση και δεν την έχει. Δεν τον θέλει ο κόσμος τον Τσίπρα», δήλωσε.

«Αυτή τη στιγμή, πάει κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ κατευθείαν στη ΝΔ χωρίς να κάνει στάση σε εμάς. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό γίνεται επειδή δεν υπάρχει μια προοδευτική αντιπολίτευση πρωταγωνίστρια να συγκρατήσει τις δυνάμεις στην κεντροαριστερά. Και αυτή την παράταξη πρέπει να κάνουμε. Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία», πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποσχέθηκε ότι επί προεδρίας του, η παράταξη θα υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά της και εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε θα αποχωρήσει από τη θέση του.

«Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το ποσοστό μας 20%. Υπόσχομαι ότι εάν είμαι η επιλογή σας, ο στόχος το 2023 θα είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων μας και αν δεν τα καταφέρω, επειδή δεν έχω άρρωστες φιλοδοξίες και είμαι πλήρης από πλευράς εκπλήρωσης πολιτικών φιλοδοξιών, θα παραμερίσω. Θέλω να είμαι ο πρόεδρος εκείνος που θα κάνει την παράταξη μεγάλο κόμμα και πρωταγωνιστή των εξελίξεων», είπε.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος επανήλθε πάλι βαλλόμενος κατά του Τσίπρα για τον οποίο δήλωσε ότι «όσο κι αν προσπάθησε με δόλο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως κυβέρνηση να με ‘’δολοφονήσει’’ εγώ είμαι παρών και είμαι όρθιος, επειδή μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Τσίπρας) δεν ήξερε τι έλεγε και όμως κυβέρνηση 4,5 χρόνια. Αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια κατακρινόμασταν και μας έδιναν γροθιές κάτω από το τραπέζι. Τώρα όμως ο κόσμος άλλαξε επειδή δοκίμασε όλες τις εναλλακτικές και είδε ότι το ΠΑΣΟΚ υπερέχει. Ο κόσμος στο άκουσμα της πρότασης μου να μετονομάσουμε το κόμμα σε ΠΑΣΟΚ αρχίζει τα χαμόγελα. Ο άλλος χρωστάει και όταν μεταφέρεις τη συζήτηση από το οικονομικό στο πολιτικό, αισιοδοξεί. Ο κόσμος αναπολεί τις καλές μέρες, θέλει να τις ξαναζήσει, ελπίζει. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παράταξη πρέπει να γεννάει ελπίδες. Βάσιμες ελπίδες όμως, όχι κοροϊδίες, γιατί πίσω από τα μεγάλα λόγια κρύβεται μια κωλοτούμπα, η οποία έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Το όχι του δημοψηφίσματος έγινε ναι προς απογοήτευση του 65% του ελληνικού λαού, μιας συντριπτικής πλειοψηφίας. Εγώ λοιπόν κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει πίσω το κόμμα του και έτσι στις 5 Δεκεμβρίου, αν είμαι η επιλογή σας, το βράδυ που θα πάω στη Χαριλάου Τρικούπη θα κάνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

«Θα έρθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν»

Νωρίτερα, ο κ. Λοβέρδος προσερχόμενος στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, πέταξε «καρφιά» εναντίον συνυποψήφιων του κάνοντας λόγο για «μηχανισμούς που δυναστεύουν το κόμμα μας».

«Το κάλεσμα μου δεν έχει σχέση με το τι ψήφισε ο πολίτης το 2015 και το 2019. Καλώ όλους να προσέλθουν στη κάλπη, να κάνουμε μια γιορτή δημοκρατίας, να υποσχεθούμε πολύ μεγάλα ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές του 2023 και να παραμερίσουμε τους μηχανισμούς που δυναστεύουν το κόμμα μας. Τα κόμματα χρειάζονται οργάνωση και όχι μηχανισμούς. Εμείς έχουμε μηχανισμούς και δεν έχουμε οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων που ενδεχομένως να προσέλθουν στην κάλπη, εντύπωση προκάλεσε ότι εστίασε και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κάνει καμία αναφορά για τα όσα ακούγονται περί προσέλευσης «γαλάζιων» ψηφοφόρων.

«Είναι δεδομένο ότι για μένα τουλάχιστον έρχονται άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν. Δεν με ενδιαφέρει, τους καλωσορίζω, είναι καλοδεχούμενοι αρκεί να έχουμε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 5 Δεκεμβρίου. Εισπράττω μήνυμα νίκης και ενότητας από τον κόσμο κατά την περιοδεία μου», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ώρα πριν

Βιβλία στη Βιβλιοθήκη Ξυλαγανής πρόσφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 ώρα πριν

Γραβάνης: Ανάγκη αλλαγής θεσμικού πλαισίου για Τειρεσία και φορολογική ενημερότητα

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

YΓΕΙΑ5 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 57 κρούσματα στη Ροδόπη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων την επόμενη εβδομάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ2 ημέρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαποί διακινητές μετέφεραν 12 παράνομους μετανάστες

ΠΑΙΔΕΙΑ2 ημέρες πριν

Η Τσικνοπέμπτη έγινε… Chikno Thursday σε βιβλίο αγγλικών της Γ’ Γυμνασίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Γιώργος Μανανάς: «Πάμε μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 ημέρες πριν

Τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Ροδόπης κατέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Εορτάστηκε στην Κομοτηνή η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καθιερωθεί τελειώσαμε»

YΓΕΙΑ3 ημέρες πριν

Κορωνοϊός: Σκέψεις για επαναφορά της χρήσης μάσκας παντού

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Αφίχθησαν στην Αλεξανδρούπολη 375 Αμερικανοί στρατιώτες

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν

Απογραφή 2021: Παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου για την αυτοαπογραφή

ΕΒΡΟΣ3 ημέρες πριν

Έβρος: Αίθουσες ρομποτικής σε σχολεία από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη Skroutz

ΒΟΥΛΗ3 ημέρες πριν

Φίλης: «Ο φράχτης στον Έβρο διαχωρίζει τη Θράκη από την υπόλοιπη χώρα»

ΒΟΥΛΗ5 ημέρες πριν

Χαρίτου: «Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει την ελπίδα στη Θράκη»

ΒΟΥΛΗ6 ημέρες πριν

Στυλιανίδης: «Τραγικός ο ισχυρισμός Ζεϊμπέκ ότι η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x