ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Στη Βουλή έφτασε το δημοσίευμα της «Φωνής» για τη μυστική επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Στη Βουλή έφτασε το δημοσίευμα της «Φωνής της Ροδόπης» σχετικό με τη μυστική επίσκεψη που φέρεται να πραγματοποίησε στην Κομοτηνή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, λίγες μέρες μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Το δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την περιοχή μας, όπου είχε δίωρη σύσκεψη με πέντε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του που κατάγονται από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, λόγω του αποτελέσματος των περιφερειακών εκλογών της πρώτης Κυριακής και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, προκάλεσε το ενδιαφέρον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος και κατέθεσε σχετική ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του Κυριάκου Βελόπουλου έχει ως εξής :

«Είναι ακριβείς οι πληροφορίες, ότι πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός «μυστική» επίσκεψη στην Κομοτηνή;»

Συμφώνως με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδος «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ», αναφέρεται ότι, ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε «μυστική» επίσκεψη, στην πόλη της Κομοτηνής, δύο ημέρες μετά την πρώτη Κυριακή (07/11), των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Στο ίδιο δημοσίευμα πληροφορούμεθα, ότι έλαβε χώρα δίωρη σύσκεψη, στην οποίαν, πέραν του Πρωθυπουργού, συμμετείχαν και πέντε ακόμα υπουργοί της κυβερνήσεως, από διάφορα υπουργεία.

Ερωτάται :

1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οι δημοσιευόμενες πληροφορίες της τοπικής εφημερίδος, περί «μυστικής» και εκτάκτου, επισκέψεως του κ. Πρωθυπουργού στην πόλη της Κομοτηνής και ευρείας συσκέψεώς του, με πέντε κυβερνητικά στελέχη;

2. Στην καταφατική περίπτωση που είναι σωστές οι πληροφορίες, μπορεί το Υπουργείο να μας πληροφορήσει, ποιοι ήταν το αντικείμενο της επισκέψεως του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή και για ποιους λόγους πραγματοποιήθηκε αυτή; Για ποιους λόγους δεν δημοσιοποιήθηκε;

3. Το Υπουργείο, εκπροσωπήθηκε στην ανωτέρω σύσκεψη;».

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ