Τα Θρακικά Μετέωρα επισκέφθηκαν μέλη της Κίνησης Πολιτών Ροδόπης

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κίνησης Πολιτών Νομού Ροδόπης «Υγεία και Περιβάλλον» την Παρασκευή (20/11) στα πλαίσια καταγραφής του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής μας επισκέφθηκαν την ορεινή περιοχή του Δήμου Ιάσμου.

Στην περιοχή είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να καταγράψουν τον ιδιαίτερο περιβαλλοντικό πλούτο της περιοχής και να δουν από κοντά τα πασίγνωστα Θρακικά Μετέωρα. Επίσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφήσουν δύο αγέλες από άγρια άλογα της Ροδόπης και ένα ζευγάρι σταυραετών από τα έξι συνολικά που πετούν στους ουρανούς της Θράκης ενώ πέρασαν από το Πολύαρνο, τον ορεινό οικισμό του Δήμου Ιάσμου στον οποίον βρίσκεται ο ξενώνας – καταφύγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Η Κίνηση Πολιτών Νομού Ροδόπης «Υγεία και Περιβάλλον» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον δήμαρχο Ιάσμου Κυριάκο Αμούτζα για την αμεσότητα, το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Κίνησης και για την χορήγηση οδηγού και ειδικού οχήματος και τον οδηγό του Δήμου Ιάσμου Θεόδωρο Καζάκη για την άμεση και ασφαλή μετάβαση και τη συνεργασία του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.