ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Τα Θρακικά Μετέωρα επισκέφθηκαν μέλη της Κίνησης Πολιτών Ροδόπης

FoniRodopis

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κίνησης Πολιτών Νομού Ροδόπης «Υγεία και Περιβάλλον» την Παρασκευή (20/11) στα πλαίσια καταγραφής του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής μας επισκέφθηκαν την ορεινή περιοχή του Δήμου Ιάσμου.

Στην περιοχή είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να καταγράψουν τον ιδιαίτερο περιβαλλοντικό πλούτο της περιοχής και να δουν από κοντά τα πασίγνωστα Θρακικά Μετέωρα. Επίσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφήσουν δύο αγέλες από άγρια άλογα της Ροδόπης και ένα ζευγάρι σταυραετών από τα έξι συνολικά που πετούν στους ουρανούς της Θράκης ενώ πέρασαν από το Πολύαρνο, τον ορεινό οικισμό του Δήμου Ιάσμου στον οποίον βρίσκεται ο ξενώνας – καταφύγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Η Κίνηση Πολιτών Νομού Ροδόπης «Υγεία και Περιβάλλον» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον δήμαρχο Ιάσμου Κυριάκο Αμούτζα για την αμεσότητα, το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Κίνησης και για την χορήγηση οδηγού και ειδικού οχήματος και τον οδηγό του Δήμου Ιάσμου Θεόδωρο Καζάκη για την άμεση και ασφαλή μετάβαση και τη συνεργασία του.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ