ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ικανοποίηση στο ΛΑΟΣ από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

fonirodopis.gr

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επιδόσεις του κόμματος στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο όπου το κόμμα στήριξε υποψηφίους προερχόμενους από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Συνεργάτης του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, αναφέρθηκε στην απώλεια για τη ΝΔ των δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και είπε ότι για τον ΛΑΟΣ τόσο ο κ.Καμίνης όσο και ο κ.Μπουτάρης είναι προνομιακοί αντίπαλοι, που θα επιτρέψουν στο κόμμα να ασκήσει σκληρή κριτική.

Το ίδιο στέλεχος επανέλαβε την άποψη του προέδρου του κόμματος ότι η ολική επαναφορά που ισχυρίστηκε ότι πέτυχε η ΝΔ την πρώτη Κυριακή αποδείχθηκε εικονική πραγματικότητα και τόνισε ότι το αντιμνημόνιο και η στρατηγική που στηρίχθηκε επάνω στην αντίθεση προς το Μνημόνιο δεν απέδωσε και ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Χαρακτήρισε ακόμη «ψευτοδίλημμα που απέρριψε ο κόσμος» την αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία της ΝΔ και αναφερόμενος στις επιλογές του κ.Σαμαρά υποστήριξε ότι «και στα τρία πουλέν που ποντάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, έχασε κατά κράτος» εννοώντας όπως διευκρίνισε τους κ.κ. Κικίλια, Δράκο και Γκιουλέκα, χαρακτηρίζοντάς τους «λάθος επιλογές». «Με αυτά που κάνει ο Σαμαράς», πρόσθεσε, «οδηγεί τον κόσμο την αριστερά, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προσθέσει πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που υπάρχουν. Ο ΛΑΟΣ χρεώνει στον Σαμαρά την άνοδο της αριστεράς» είπε το ίδιο στέλεχος.

Επιπλέον, στο κόμμα είναι ικανοποιημένοι -αλλά όχι απόλυτα- από την δημοσκόπηση της GPO που δημοσιοποίησε τη Κυριακή το Mega και επισημαίνουν ότι «είμαστε στο 7% και κάτι». «Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά όχι απόλυτα, γιατί δεν εισπράξαμε αυτά που περιμέναμε και πιστεύουμε ότι ήταν το μνημόνιο και η συνεπής μας στάση απέναντί του ο λόγος που δεν πετύχαμε όσα θέλαμε. Πληρώσαμε την συνεπή μας στάση» ανέφερε στενός συνεργάτης του κ.Καρατζαφέρη.

Ο ΛΑΟΣ, υποστηρίζουν στο κόμμα, από εδώ και πέρα θα στραφεί στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη τα οποία και θα αναδείξει. Αναφέρονται ειδικά στην μετανάστευση και στο παραεμπόριο στα οποία θα δώσουν έμφαση. Παράλληλα το κόμμα επιμένει στην ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων ενώ η στάση του απέναντι στην κυβέρνηση θα παραμείνει ίδια.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ