ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει, λέει ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Σπάρτακος»

FoniRodopis

Ευχαριστήριο προς τους δημότες της Κομοτηνής, οι οποίοι με τη ψήφο τους τίμησαν τον «Σπάρτακο», δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να εκλέξει ένα σύμβουλο στο νέο δημοτικό συμβούλιο, εξέδωσαν τα μέλη του ανεξάρτητου συνδυασμού.

Στην ανακοίνωση τους τα μέλη του συνδυασμού τονίζουν ότι αυτό που έφερε κοντά τους τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας είναι η ανάγκη για μια πραγματική μεταβολή ενώ τέλος, γίνεται κάλεσμα και σε όσους Κομοτηναίους δεν τους επέλεξαν να «έρθουν κοντά μας προκειμένου να αλλάξουμε τη μοίρα της κοινωνίας μας». Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής :

«Ως «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής» οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το κομμάτι εκείνο της τοπικής κοινωνίας που μας τίμησε με την ψήφο του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα των στιγμών και την σημασία του εγχειρήματός μας. Νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για τους 1700 περίπου συμπολίτες μας που επέλεξαν τον «Σπάρτακο», ο οποίος γεννήθηκε μόλις προ διμήνου, και τον έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Οφείλουμε επίσης θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στήριξαν με διάφορους τρόπους, είτε είχαν βρεθεί κοντά μας σε άλλες δράσεις της ομάδας πρωτοβουλίας για την συγκρότηση του «Σ», είτε όχι.

Αυτό που έφερε κοντά τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας είναι η ανάγκη για μια πραγματική μεταβολή όχι μόνο στην πολιτική εκπροσώπηση του τόπου αλλά και στην συνολική πορεία και πρακτική του. Όπως φάνηκε το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έμεινε στην γαλαζοπράσινη πεπατημένη. Για κάποιους ίσως υπάρχει το άλλοθι πως «δεν πληροφορήθηκαν για μας», για άλλους όχι. Κάθε κοινωνία έχει τη μοίρα που της αξίζει. Όσοι Κομοτηναίοι πιστεύουν ότι μπορούμε την δική μας να την αλλάξουμε, ας έρθουν κοντά μας. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ